Chodzą słuchy że jeden z kiero zarabia 10 000. Tak się zarabia!
Pracowałam w firmie przez pewien okres i mogę powiedzieć że najgorsze są zmiany i niepewność kiedy nikt nic nie wie...wbrew pozorom te sytuacje występują dosyć często praktycznie codziennie. Szefostwo z politowaniem rozkłada ręce jak by nic się nie działo.
Witam wszystkich - najlepszym wyznacznikiem niech będzie to że szefostwo nie ma pojęcia co się tak naprawdę dzieje w firmie. Bazuje na opinii znanego "czarnego buddy".
Firma jest agentem handlingowym. Pracodawco czy przyjmujesz cv
Kierownictwo zawsze przedstawiało że sytuacja jest zła, rynek jest niestabilny, samoloty coraz niżej latają... oni natomiast to rekiny biznesu :)
Mam doświadczenie jako agent ds frachtu lotniczego w firmie handlingowej. Na jakie warunki pracy można liczyć w ANS, benefity, opieka medyczna, dodatki, inny socjal. Czy można liczyć w firmie na wdrożenie w obowiązki i wsparcie podczas pracy przełożonych?
Warunki pracy, warunki socjalne, premie uzgadniane są indywidulanie z każdym pracownikiem. Prosimy o pozostawienie swojego CV na adres mailowy ze strony internatowej firmy.
Brak dodatków, benefitów, socjal równy zero, nawet karty multisport nie oferują. Brak szkoleń, kursów, pracownik zdany jest na siebie, bardzo zła atmosfera wśród pracowników - głównie jeśli chodzi o załadunki/rozładunki.
Chcę spontaniczne przesłać CV na pracownika biura obsługi przesyłek lotniczych. Relacje w zespole są przyjazne a przełożeni mili?
Brak perspektyw na przyszłość. Dyrektor ma swoich pupili którym bezgranicznie wierzy i sowicie wynagradza. Pozostała reszta musi odwalać najcięższą pracę, nadgodziny tutaj to norma. Nie polecam!
Czy zatrudniają osoby z lekkim orzeczeniem o niepełnosprawności?
Witam, Jeśli macie informacje czy w biurze zarządu firmy coś się zmieniło? Jak atmosfera wewnątrz firmy - między pracownikami?
Swego czasu poszukiwali konserwatora terenów zielonych i Polaka. Jeśli mam ziomka z Ukrainy to byłby on też mile widziany?
Chciałem aplikować spontanicznie na stanowisko agenta ds. frachtu. Rekrutacja składa się z kilku etapów i wymagają bardzo dobrej znajomości języków?
Język angielski dobrze aby był komunikatywnie, większość osób z biura w ogóle nie zna angielskiego...
Rozładunki / załadunki towaru jako magazynier jest to fizyczna praca, ciężka trzeba się nadźwigać?
Zależy mi na podnoszeniu kompetencji i wzrastaniu w strukturach. Jako pracownik biura obsługi przesyłek lotniczych mam zapewnione szkolenia?
Załoga firmy wszystkiego nauczy, ważna jest chęć do pracy współpracaz największymi agencjami celnymi na rynku.
Dajcie znać jaka jest atmosfera pracy wewnątrz firmy. Kiedyś dochodziły sygnały m.in tutaj że każdy sobie rzepkę skrobie. Mega nerwowo w biurze, na magazynie - szefostwo spijało całą śmietankę $ i dobrze się bawiło...
Czy wraz z nabywanym doświadczeniem po szkoleniach, rośnie wynagrodzenie dla Pracownika magazynowego?
Co roku są jakieś premie wynikające coraz lepszej kondycji spółki.
Piszą wprost w wymogach z oferty dla pracownika magazynowego ze liczą sie dla nich chęci do pracy. sa one dodatkowo premiowane?
W ogłoszeniu dla pracownika magazynowego wypisany jest zakres obowiązków ale niezbyt szczegółowo. Ocenicie czy to ciężka praca i czy dużo sie dźwiga, ile kg? Chłopak może by aplikował
Stabilność pod względem wypłat, pierwsza umowa na czas określony 3 miesiące, potem czas nieokreślony. Wynagrodzenie około 8000 brutto.
8000 brutto fajnie brzmi, czy na każdym stanowisku tak fajnie się zarabia? Chce aplikować na pracownika magazynu
Jak się pracuje w Airnet Service Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Airnet Service Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Airnet Service Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 3 to opinie pozytywne, 7 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!