Opinie o Centrum Elektroniki Sp. J w Tarnowskie Góry

1.7/5
Na podstawie 144 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Centrum Elektroniki Sp. J. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do pracy w Centrum Elektroniki Sp. J o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Centrum Elektroniki Sp. J w Tarnowskie Góry

Prezydent IV RP

Kamil

Ambitnym nie polecam. Ani pensja ani możliwości rozwoju nie sprzyjają. Raczej tym którzy nie wymagają za wiele od siebie ani od innych.

Też tu pracowalem

Nic dodać nic ująć !! Firma jest jaka jest. Standardy dyktowane przez właścicieli. A ci wzorce mają jakie mają -tarnogorskie. Najniższa pensja za maksimum tego co można wyciągnąć z pracownika. Poza tym buta i pycha. Czy to się kiedykolwiek zmieni? Raczej wątpię.

Edyta

@Giulietta W pozytywny sposób wypowiedziałaś się o firmie Centrumelektroniki. Czy mogłabyś udzielić kilku rad nowym kandydatom i napisać, na co zwracać uwagę podczas rozmowy kwalifikacyjnej? Czy to duża firma, w której są dobre możliwości rozwoju? Jak wyglądam kwestia wynagrodzenia, czy można liczyć na premię od dobrych wyników?

Krystyna
@Edyta

W kwestii zarobków muszę powiedzieć ze nie zarabia się tam źle. Po prostu zawsze się znajdzie ktoś dla kogo to i tak będzie mało. Powie ci taki że chciał by zarabiać więcej, dasz takiemu więcej to i tak coś mu się nie spodoba i będzie chciał więcej.

Magazynier
Przebieg rekrutacji

Rozmowa bardzo prosta. Głównie rozmowa sprowadza się do przedstawienia warunków finansowych, i jeśli osoba zainteresowana pracą zgodzi się na ów warunki, to ma 90% szans na zatrudnienie. Tak to wygląda.

Pytania

Czy wynagrodzenie odpowiada :)

• Poziom rozmowy:
  • Rezultat: Dostałem pracę
Zadowolony

Kiedyś pracowałem w tej firmie, czytając te komentarze ciesze się że już tam nie pracuje. Widać nic się nie zmieniło. Nie polecam nikomu tej firmy, omijać szerokim łukiem.

FAQ dla użytkowników

3. Czy Opinie o pracodawcach są w 100% miarodajne? Niestety nie. Anonimowość wypowiadających się użytkowników ma pewną cenę, płaconą w wiarygodności. W związku z czym musisz zawsze pamiętać, żeby do umieszczonych na naszym forum opinii podchodzić z odpowiednią dozą ostrożności i zdrowego rozsądku. Zważ na to, że ludzie zwolnieni z pracy mogą mieć skłonności do przesady czy nawet konfabulacji, w związku z czym nigdy nie traktuj informacji – zwłaszcza negatywnych – znalezionych na naszym forum jako stuprocentowo potwierdzonej. W ramach możliwości czy chęci dopytuj i proś o dodatkowe dane, ale miej na uwadze fakt, że GoWork.pl nie ma możliwości weryfikacji zgromadzonych informacji, a forum Opinie o pracodawcach ma jedynie charakter zbioru prywatnych opinii.

Kim Jestem?

mogł by mi ktos wytlumaczyc o co tutaj taki spor ? i co dokladnie nalezy do obowiazkow tej pracy? co to za praca? jakie sa, a jakie powinny byc zarobki? ze tak sie o to wszyscy żrą

Do Hejtera

Tak się traktuje ludzi w CE. Nic dodać nic ująć. Trudno gorzej trafić.

Też tu pracowalem

Powiem szczerze że mnie też po raz pierwszy taki pracodawca się trafił. Nigdy więcej!!!!! Porazka

ABC

Masz racje w 100% kolego. Mam nadzieje ze właściciele za niedługo sami bedą zbierać produkty z tego pseudo magazynu. Nie szanuja zwykłego pracownika.

pozytywnaneutralnanegatywna

To prawda, tak mniej więcej wygląda polityka płacowa w tej firmie

pozytywnaneutralnanegatywna

Nie polecam. Firma nie ma dobrej opinii w okolicy.

pozytywnaneutralnanegatywna

Dobry pracodawca nie musi dlugo szukać dobrego pracownika, a jak jest nijaki to i pracowników mu ciężko znaleźć, a najgorsze w tym że jeszcze chcą zarobic!

Też tu pracowalem

Wystarczy poczytać posty właściciela aby mieć prawdziwy obraz traktowania pracowników i atmosfery w firmie. Nic dodać nic ująć.

jeden z tych 4

no niestety to prawda.

Jurek

Czytam to i ręce mi opadają. Dyskusje? Dobre. Tak serio to szkoda czasu mi, aby się więcej rozpisywać. Ci którzy będą chętni pójść do tej firmy, to sami się z resztą przekonają jak wygląda tam praca. Najwyżej stracą tylko zmarnowany tam czas.

anonymous

Ciągle dawali mnie na rozładunek kontenera, a przecież kręgosłup ma się tylko jeden. NIE POLECAM

xyz

Jak wygląda praca w tej firmie? Ostatnio dość często pojawiają się ogłoszenia na różne stanowiska i zastanawia mnie czy jest to związane z takim zapotrzebowaniem czy z tak dużą rotacją. Jaka panuje tam atmosfera?

Niccola
@xyz

A ja idę na rozmowę w poniedziałek i tak się teraz głęboko zastanawiam czy ma to sens czytając opinie hmmm.może jakas podpowiedź. ..proszę bo szukam pracy.!!!

arek

z perspektywy klienta muszę ich pochwalić za darmowe dostawy

drukarz

programiści mają teraz raj na ziemi i powiem Wam, że rozważam podjęcie kolejnych studiów, właśnie informatycznych. Akurat ta firma też dodatkowo dba o pracownika, co się ceni.

qweo

No to rzeczywiście niezła jest to sumka. Do tego jeszcze wiem, że taki programista dostaje szkolenia, prywatną opiekę medyczną a także ubezpieczenie, więc warto.

Zostaw merytoryczną opinię o Centrum Elektroniki Sp. J - Tarnowskie Góry

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Centrum Elektroniki Sp. J?

Zobacz opinie na temat firmy Centrum Elektroniki Sp. J tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Centrum Elektroniki Sp. J?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 9, z czego 3 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

• Jak wygląda rekrutacja do firmy Centrum Elektroniki Sp. J?

Kandydaci do pracy w Centrum Elektroniki Sp. J napisali 2 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.

gemius

Ranking Użytkownicy