Masakryczna obsługa Klientów. Zespół w ogóle się nie przykłada do słuchania ich opinii. A wewnętrzne ustalenia każą blokować osoby które wypowiadają negatywne opinie. Nikt nie przejmuje się ze Klienci tracą fundusze.
Dzięki Arenie udało mi się pomnożyć swój kapitał, co prawda mamy obecnie ciężki okres na rynku, lecz trzeba poczekać i nadejdzie lepszy moment na rynku :)
Bardzoo dobra usługa, dzięki której rozwinąłem swoje umiejętności jako trader na rynku krypto. Duża baza bieżącej wiedzy. Zaczynałem na arenie jako początkujący, ale miałem już trochę wiedzy, którą dzięki arenie, uporządkowałem. Doceniam spoko zagrania, no ale mam też w głowie że nikt nie jest jakimś magikiem który w 200% zna przyszłość, dlatego zawsze mimo wszystko, ostateczne decyzje podejmowałem mając to w głowie. Mój bilans, bywał różny, bo wiadomo sytuacja na rynku potrafiła być dynamiczna również w znaczeniu negatywnym, ale długoterminowo jest lekki, ale znaczący +.
Przy wcześniejszych negatywach trudno od razu uwierzyć, że komuś na plus jednak finalnie wszystko wychodziło. Czyli ile kasy można było ściągnąć?
No ja bym rzekł, że wszyscy który w roku 2024 regularnie grali z Areną (nie, nie Ci co sobie kupili i weszli w jakieś pojedyncze sygnały) będą niezadowoleni. Nie jestem w stanie wymienić jednego pamiętnego zagrania, które było dobre. A dodajmy, że tam jest całe oficjalne portfolio na minusie. Podane na przełomie kwietnia/maja. Nie wiem, wydaje mi sie że jedynie osoba, która chce troche przyoszczedzić na Philu np, bedzie usilnie rozważać dołaczenie do tego grajdoła. I z reką na sercu mówie: NIE WARTO. Widziałem jak Phil to robi. Jest o wiele lepszy. Nie ma on typowego tradingu, ale sam trading to koszty rzedu $300 na pół roku na innych grupach. Serio Arena nie dorasta do piet ani grupom trejdingowym ani Philowi. Zlepek ludzi, którzy po godzinach sie uczą trejdingu i Ci bedą dawać rady. Weźcie... AMATORSZCZYZNA.
Wiesz, gdzieś trzeba przecież zacząć, od samego początku nikt nie będzie alfą i omegą. A co z jakimś bardziej profesjonalnym przeszkoleniem?
No to mówisz klientowi: dopracowywujemy jeszcze projekt, a nie łżesz jak piews że jesteś ekspertem. W ich broszurach aż sie roi od określeń "profesjonalny". Jak jak zaczynałem firmę to miałem same komentarze od osób które były zadowolone z usługi i tak ją rozwinąłem. a nie wciskając im że jestem profesjonalistą i niech mi płacą miliony, a ja sie dopiero uczyłem. Oni twierdzą że są na rynku od pierwszej hossy! A firma założona w 2023. Zachowują się jakby wtedy przyszli. Ja sobie nie rzycze płacić amatorowi. Niech sie na innych uczy a nie za moje $1500. Za dwa złote niech sie moze na mnie uczyć, a nie za tyle ile bierze profesjonalista. Śmiech an sali co Ty piszesz chłopie! Śmiem podejrzewać, ze jestes podstawiony.
Tak, jasne, na moim majątku ma sie Arena uczyć swojego biznesu, co Ty tworzysz człowieku!? W życiu bym im nie dał złamanego funta za sygnały gdyby mi powiedzieli, że się uczą. Albo bym wiedział ze nie ma im co ufać! A oni zamydlili oczy profesjonalizmem i stworzyli aure że można im ufać z pieniedzmi. Dlatego teraz komentarze są i będą. Bo ludzie stracili wiecej niż wpisowe przez ich zacukrowaną (usunięte przez administratora) Myślisz, że ktoś odpuści im jak przez nich stracił dużą kasę? Powodzonka! Odpuścić to można kelnerce jak Ci pomyli zamówienie. Oni z premedytacją wycyckali setki osób.
Jak odchodzisz w złych stosunkach z szefem, który Cię (usunięte przez administratora) tłamsił, wywalił za pijaństwo (a Ty sie np do matury przygotowywałeś), zwalnia Cie w głosówce, a nie na priv, jak normalny ogarniety kulturalny szanujący innych człowiek... Jak Michałek będąc Twoim szefem naśmiewa się z Twoich strategii na forum publicznym... Jak zostajesz zeolniony praktycznie z dnia na dzień bo nie ma dla Ciebie roboty... Jak zostajesz posądzony o generowanie zagrań z czatu GPT i zwolniony, a po paru dniach jednak przywrócony, bo w teamie brakuje trejderów... Panie, chyba nie ma gorszego i zarządzania pracownikami i tzw. customer service A skąd wiadomo? Bo każdy normalny wie że takie zachowania budzą w ludziach poczucie niesprawiedliwości, niezrozumienia i dużą dozę wrogości. Dlatego chodzą i opowiadają klientom, czy każdemu kto chce ich słuchać co ich spotkało :) Poza tym, większość sie dzieje na oczach klientów, wiec też "profesjonalne" podejście :D
Pytaj mnie a ja Ciebie :D! No zapewne tak to jest skonstruowane dlatego żeby sobie pracowników traktować jak sie chce. Jakby było prawnie ok. to mieli by prawo do urlopu, do opłacenia ubezpieczenia i do zgłaszania skarg o niezgodność z prawem. Teraz nie maja nic, więc można ich szybko wychlebać na zbity i np nie płacić, tak jak Sube. Cwani to oni są, tak żeby im było dobrze ;) Poprawianie warunków jest za trudne. Lepiej stworzyć warunki po swojemu, by nikt nie miał podstaw prawnych by narzekać. Typowy manipul.- egoista i (usunięte przez administratora), ale nie (usunięte przez administratora). Wie jak kombinować żeby wszystkich (usunięte przez administratora) Na szczescie, manipul. lubi zamieszanie i chaos. Załatwia się go merytoryką. Ponad 200 komentarzy tutaj i sprawy procesowane w urzedach. Stano z Zaorem będą zaangażowani. Film z taką aferą sprzeda się w końcu pieknie na YT :D! A dowodów mamy ojjj... dużo :). Cały regulamin i znawcy prawa jako eksperci od klauzul niedozwolonych. No ciekawe miesiące przed nami :)
Bylem na Arenia i jest tam straszny (usunięte przez administratora). Zabrania kończą się na stopp losach albo w be. Jakie grupy w takim razie polecasz, bo chciałbym w końcu do jakiejś dobrej trafić.
Jestem na Arenie od roku i mi tam się grupa podoba. Sygnały Sube i Mike'a są mega. Udało mi się też zarobić na zagraniach polskiego degena. Ci co narzekają pewnie grubo się załadowali po 20% depo na pełnym FOMO w jednego coina i narzekają że są -70% na stracie. Było mówione ludzie nie raz ze portfolio to ETH i BTC i te mocniejsze alty. Kto nie umie w risk managament ten niech w krypto nie wchodzi.
Dowiedz się najpierw, a później gadaj takie farmazony: "Ci co narzekają pewnie grubo się załadowali po 20% depo na pełnym FOMO w jednego coina i narzekają że są -70% na stracie." "pewnie"- "pewnie" to Ty masz zero pojęcia o tym co Arena narobiła ludziom. Zobacz na portfolio jakie stworzyli! Na integracji sam Marek przepraszał za to portfolio, a Ty teraz będziesz tu swoje święte mądrości wygłaszał. Poza tym ile razy było mówione przed spadkami, że ma być większość w tych dwóch aktywach? A powiem Ci: praktycznie zero! Nawet samo portfolio składa się z nich tylko w 45% więc z czym Ty tu wyskakujesz obrońco bez merytoryki? Może sam nie umiesz patrzeć na fakty bo się załadowałeś Bóg wie kiedy? Może powiedz po ile kupowałeś- o ile! aktywa z portfolio, pochwal się, czy kupowałeś btc po 66k i atom o 80% wyżej niż teraz i czy nadal tak ochoczo broniłbyś Areny, która sama na integracji już przyznaje że popełniła ogromny błąd. Szkoda, że nie płaci za niego poszkodowanym w postaci zwrotu pieniędzy za dostęp o który domagają się od miesięcy i muszą brać sprawę do sądu? Mądrale to wszyscy, ale konkretów żadnych. Dlatego: LUDZIE, NIE KUPUJCIE ARENY, BO TAK WŁAŚNIE "BRACIA" NA ARENIE BĘDĄ WAS TRAKTOWAĆ. Jeden z kolejnych powodów, dla których mityczne miejsce gdzie wszyscy się wspierają i są braćmi to bujda na resorach. A wiesz co jest najlepsze, kolego Janku? Że ja sam nie kupiłem tego portfolio w znacznej mierze, tylko zagrałem częścią portfela. Więc moje straty z portfolio to właściwie nic z mojego kapitału. Różnica jest taka, że zadałem sobie trud zrozumieć kogoś kto mógł faktycznie wejść całym swoim kapitałem w portfolio Arenowe i później słuchać jak dla Areny 45% w BTC i ETH to nagle jakąś cudowną matematyką jest "znaczna większość". Idź, bo widać że jesteś pokroju swoich włodarzy. Zero jakiegokolwiek pojęcia o tym co narobili, tylko "ja byłem mądry bo sobie kupiłem kiedyśtam. Wy macie problem? To pewnie Wasza wina". Wyjdź bo się nie chce słuchać takich mądrali. Życzę Ci żebyś tak samo był przez nich zrobiony w konia jak tysiące osób nabranych w kwietniu. Wtedy też niech ktoś Ci odpisze: "było trzeba słuchać Areny, pewnie władowałeś się bez pamięci"? Ciekawe jaki będzie z Ciebie kozak.
Które sygnały SUBE i MIKE? Mike ten z NGL ze sprzedażą na stracie? Mam tu wstawić cały post? Czy te częśte trejdy od SUBE który jest od kwietnia all in w crypto a wczoraj puściał 2 spoty i 5 trejdów które nie weszły. Ogarnijcie sobie grupke poczciwego za o wiele mniejszą kasę bo trejdy wchodzo pinknie!!!
14 maj - część posta na arenie od trejdera MIKEa "Przychodze dzisiaj do Was z najtrudniejszym wpisem w ciagu mojej 1.5 rocznej przygody na arenie. Z przykrością muszę podzielić się z Wami bardzo złymi wieściami dotyczącymi Entangle $NGL." "Strata ponad 50% jest bolesna ale musze wziasc odpowiedzialnosć za to zagranie i nie poglebiac strat jeżeli tak dużo złych i nieuczciwych działan ..." i weźnie nie pierniczcie bzdur że portfel pomnożyliście bo Ci co grali poważnym kapitałem mają 70% w plecy... Do tego Michałek który wycięło mu ONDO i BTC bo stoplossa nie umiał ustawić i grał pod poziom likwidacji. Uczy w kursach stawiania stoplossa a sam go nie stawia. Stworzyli regulamin i sami go też nie przestrzegają tylko wprowadzają reżim. Złego słowa nie wolno na czacie powiedzieć bo zostaniesz z czatu usunięty i zostanie Ci tylko główna grupa informacyjna. Tyle w temacie. Szkoda szmalu
A co do tego w ogóle ma wielkość kapitału jaką wchodzisz. Powiedz mi, co zmienia wielkość kapitału, jeśli zagranie jest złe? Pozwólcie, że wyłożę jedną prostą rzecz: klient kupujący produkt "Mentoring" na Arenie Tradingu, kupuje dostęp do trafnych zagrań. Niezależnie od kapitału, jeśli zagranie jest trafne klient zarobi. Jeśli jest złe, klient straci. To jest istota produktu- nie ważne jaki procent. Rozchodzi się o to czy zagranie wychodzi na plus czy nie! Nieważne ile pieniędzy wrzucone. Arena przedstawiła ZŁE zagranie. Czy ktoś na nim stracił milion, czy 3 złote. To jest ich robotą by przedstawić klientom DOBRE zagranie. Wtedy klient zarobi tyle ile sobie założy. Dlatego oni nie wykonali tego zadania. To ile kto stracił to nie jest Twój ani ich interes. W ich interesie jest mieć WIĘCEJ dobrych zagrań niż złych. A teraz, cwaniaki obrońcy, proszę wyskoczyć z ratio dobrych zagrań do złych w ciągu ostatnich 5 miesięcy. UMIERAM Z CIEKAWOŚCI. Bo zapewniam ludzi, którzy są nie w temacie, że jakby wchodzić tą samą kwotą w zagrania czy to jednego z trejderów, czy to całej Areny, to jesteście na OGROMNYM minusie. Więc, z łaski swojej, Janku, nie pitol bo widać, że to Ty nie umiesz trejdować, skoro nie przerobiłeś każdego zagrania tym samym kapitałem, żeby powiedzieć: no, Arena to ma 80% skutecznych zagrań.
Nie napisałeś że załadowali się na szczycie jak sugerowała arena. Więc stfu
Powiesz jakie sygnaly Mika bo gosciu z tego co wiem to jest od polowy roku nieaktywny, a wczesniejsze sygnaly są w 90% pod wodą
Do wszystkich opinii mogę tylko dodać, że należy uważać na Marka Stillera, Łukasza Michałka, Juliana z Wrocławia, Tomasza ps. "polski degen" i pozostałych członków ekipy. To są bardzo nieuczciwi ludzie, którzy nie cofną się przed tym, żeby człowieka (usunięte przez administratora)
Ja z kolei wpłaciłem 1k na Auto Trading Sheme Michałka i kasy mi nie wypłaca póki nie wypłacę im 10% prowizji. Mam to wysłać z mojego konta sami nie pobierają z tego co niby zarobiłem. Chcę z tym pójść na policję
Marek Stealer na swoim X przyznał się do popełnienia zarzucanych mu czynów i ucieka z tonącego statku. Arena okazała się scamem, a wszyscy którzy jej tutaj bronią to zwykli kanciarze!
A najlepsze jest to że zgarnął kasę od tylu ludzi teraz z najnowszego naboru również wpadło siano a w tekscie pisze że będzie łaskawie to prowadził ze swoich środków xD No po prostu tytuł (usunięte przez administratora) roku ma jak w banku
A konkretnie to do czego się przyznał? Warto dodać dla osób, które nie są w temacie.
Duża jest ekipa pracowników Areny? Może ktoś opisać aktualnych traderów, którzy występują na grupie? Gdzie znajdę jakiejś informacje o nich?
Na ich portfelu około 40 tys zł w plecy jestem. Na yt mówią oze są expertami a smai się uczą rynku.
Naganiacze juz maja wywalone w Arene i juz tworza nowe biznesy bo jeszcze im malo. Masakra co za pazerniaki. Gdyby moze nie potraktowali mnie tak na Arenie to bym skorzystal. A tak niech sie ciagna
Tyle gadania: "trzymajcie", "jesteście niedoedukowanie dlatego nie potraficie hodlować", "nie nadajecie sie do rynku, a to portfolio Wam odda" żeby finalnie przeczytać dziś, że Arenowe "BEZPIECZNE" portfolio z kwietnia to (cytując): To portfolio to moja największa osobista porażka w ciągu 2 lat na arenie i cieszę się, że można z tego wyjść bez uszczerbku finansowym a środki te zainwestować w inne, znaczące projekty. A nastepnie jeden z najwiekszych assetów (podobno!) Areny, żegna się z Arenowiczami. I tak oto upada ten świetny produkt. Przez miesiące wmawiano nam, że to my jesteśmy (usunięte przez administratora) bo nie umiemy trzymać kojnów na minusie. Po czym portfolio jest wyprzedawane o krok przed bulranem. (usunięte przez administratora) Tyle jęczenia i zwalania na nas i jednak okazało sie że cały czas kwestionując to portfolio- my nowi świeżacy na rynku- mieliśmy rację. Wsydźcie się. Wszyscy którzy kupiliście Arenę, macie jeszcze parę dni na zrezygnowanie. Zróbcie to czym predzej. Jesli coś będzie źle to zamiast Wam pomóc zakrzyczą, obrażą, a na końcu i tak okaże sie że od początku mieliście racje. Za $1500 rocznie. Wstyd Marku i Łukaszu. Wstyd.
Wszedłem to i też postanowiłem pozostawić swoje 5 groszy. Niestety dla mnie podobnie jak poprzednicy dałem się namówić na arenę. Miało być pięknie, zyski x15-x20 super coiny i super wejścia. Skończyliśmy na stratach sięgających 50-60% (u mnie 30%, ale to dlatego, że na start miałem dużo BTC), pretensjach ludzi do założycieli i założycieli do ludzi, a na koniec tekstach, że każdy jest sowie winien. Przykre, bo obiecane były góry USDT, a będzie super jak wyjdziemy na 0.
miała być elitarna grupa, teraz kolejne 300-400 osób doszło. Jakoś inaczej to sobie wyobrażałem. Znowu 2-3 miesiące bałaganu, bo się nowi muszą połapać. Jeszcze bardziej szkoda, że wielu wartościowych ludzi się wycofuje. Wartości tu nie ma, nawet społeczności nie można zbudować, bo ciągle: bany, usuwanie wpisów... Czas znikać
Arena, żeby ukryć fakt, że ludzie się wycofują daje kolejne miesiące za free. Sztukowo wszystko się zgadza, tylko co raz ciszej na grupie, a nowi pytają i nie ma komu z sensem odpowiedzieć. Ja też już tam nie wchodzę, ale formalnie należę. Nowi jak zobaczą jakie są realne zasady zamiast bajek na YT też odpuszczą. Szkoda, że każdy parę klocków musiał tym klaunom zapłacić, żeby dostać lekcję jak się dać zrobić w jajo na youtube
Kto dziś zamierza dołączyć do Areny TRACI bezpowrotnie kapitał a także majątek inwestując go w zagrania tych ludzi bez zasad. Kazdy kto może, zreportujcie te grupkę REKRUTACJA ARENA TRADINGU (wejście przez KDP od MArka Stillera). Report as spam. Jest tam ponad 12 tys ludzi gotowych do ogolenia! Może to sie uda powstrzymać. Chrońcie swój kapitał na rynku, przede wszystkim! Nie inwestujcie z to zło!
Macie 21 dni na rezygnację.... Jak już daliście ciała i zapłaciliście to czym prędzej domagajcie się zwrotu. Póki jeszcze możecie odzyskać swoje pieniądze
Uważajcie na swoje pieniądze :) zwłaszcza jeśli poziom Waszej wiedzy jest równy wiedzy założycieli Areny.
Dzisiaj nowy nabór - strzeżcie się. Grupa nie ma zbyt wiele do zaoferowania, prawie nie ma sygnałów, mimo że rynek grzeje. To wszystko jest tylko marketing, jeszcze te komentarze tutaj, że wszystko jest super ???????? grubo. Od marca od kiedy jestem odeszło kilku traderow, bo nikt nie chce reklamować swoim nazwiskiem tej grupy. Gorąco odradzam, tak jak ktoś napisał, gdybym w marcu kupił btc i trzymał do dziś, wyszedłbym na tym o wiele wiele lepiej (i nie, nie ładowałem się full in na górce). Nic z tego co obiecuje Marek nie ma miejsca na grupie.
Kupcie sobie dostep do mentoringu Philla on gra bezpiecznie i pozwala pomnazac swoje zyski. Arena to loteria, syhlgnalow bardzo malo wiekszosc konczy sie stop lossem. Wciagu ostatniego roku ogromna rotacja wsrod traderow. Miernota zastepowana jest przez kolejna miernote. Brak wsparcia, pelna cenzura, klamstwa i manipulacje zalozycieli. Smierdzi scamem na kilometr, to byla moja najgorsza decyzja inwestycyjna w zyciu. Dalem sie nabrac na zapewnienia tych naciagaczy na super zyski i odjezdzajacy pociag. Prawda jest zupelnie inna, bedac tu nie masz kompletnie zadnej przewagi. To czy wyjde na zero stoi pod duzym znakiem zapytania o zarobku juz nawet nie marze a gralem naprawde bezpiecznie.
Niestety to prawda z 30 traderów, granie na wzrosty/spadki a zlecenia codzienne na dźwigni daje co najwyżej jeden :/ Bardzo dużo (usunięte przez administratora) grup nic nie wnoszących ja się na to nabrałem słuchając zapewnień że będzie tyle zleceń itd a jest tego mało Nie ukrywam są zlecenia na których da się zarobić ale jest to loteria niestety, ale to są moje odczucia Liczyłem na codzienne zagrania bądź nawet aktualizuje coinow Analizy nauki samodzielnego inwestowania też raczej nie znajdziecie Trochę smutno to pisać ale prawdę mówiąc byłem więcej na plus grając z samego yt niż z sugestiami areny oraz jej traferami którzy są skrupulatnie wyrzucani jak po kolei ich sygnały są nie trafne i tracimy ????♀️
Mam pytanie dotyczące traderów, którzy używają pseudo zamiast imienia i nazwiska. Czy są jakieś zasady, które wymagają podawania prawdziwych danych, zwłaszcza gdy w grę wchodzą kwestie finansowe czy formalności prawne? Ma ktoś z was jakąś wiedzę?
Na filmikach yt I przez telefon obiecali złote góry za jedyne 7500zl... zupełnie jak panienki z fotek na portalach dla dorosłych... I jak na portalach tak i tu po zapłaceniu kasy, okazało się że z areną nie zarabiasz a tracisz, właściciele grają nie w realu tylko na demo, a produkt to nie hit tylko kit...
Część 2: David – gra bardzo bezpiecznie i raczej nie traci, ale jest arogancki. Widać, że trochę obrósł w piórka, bo kilka zagrań mu siadło, a u reszty średnio. Na live’ach często obrywa za innych, co nie jest jego winą. Ale oceniamy całość, nie pojedyncze osoby. Reszta teamu blokuje, kogo się da, i ma wszystko gdzieś. Razel – daje radę, ale jego zagrania są niejasne. Czasem wrzuca wykresy bez żadnych informacji – kiedy wejść, za ile, do kiedy trzymać. Aktualizuje tylko, kiedy mu pasuje. Ale da się zarobić, jak się dobrze wstrzelisz. Musicie jednak myśleć „na czuja” – jaka dźwignia, kiedy zamknąć, czy dołożyć, czy zostawić. Konsultacje – w sumie bezużyteczne. Pomogą, ale nie doradzą. Mocno uważają na to, co mówią, aby nikt nie miał pretensji. Rozumiem takie założenie, ale niczego one nie wnoszą. Podsumowując: da się zarobić, ale trzeba mieć telefon pod ręką i odpalać zagrania w ciągu minuty, bo potem jest już za późno. Nie zawsze, ale często. Nie ma grania w dwie strony. Zagrań jest naprawdę mało w porównaniu do zapewnień. 1–2 dziennie, czasem nic. Brakuje podsumowań – ile zarobili, ile stracili. Może przez słabe wyniki i wstyd. Brak bieżącej analizy – co kupić, kiedy sprzedać. Opisałem Wam mniej więcej, jak to wygląda od środka. Mam nadzieję, że komuś to pomoże. W tej chwili jestem około 10–20% na minusie z całego portfolio. Gdyby nie drobne błędy lub chciwość, dałoby się wyjść na zero lub lekki plus. Ale warto pamiętać, że nie każdy będzie miał szczęście. Na koniec – Telegram wyłączyli, portfolio usunięte. To niestety realia. Osobiście raczej nie kupię drugi raz, chyba że coś się zmieni. Trzymam kciuki, bo jest w tym potencjał, ale potrzeba konkretnych osób, konkretnych zagrań. Płacimy, więc oczekujemy jakości. Jeśli ktoś tego nie ogarnia, to niech po prostu tego nie robi. Może w końcu ktoś to nagłośni i coś się poprawi, bo potencjał jest, ale trzeba słuchać ludzi – tych, którzy grają normalnie i nie oczekują cudów. PS. Rzadko coś piszę, ale ostatnio widzę, że jest naprawdę źle. Zacząłem czytać opinie innych (kolega kupił Phila, zobaczymy po czasie).
Część 1: Szczerze, przez ostatnie miesiące zastanawiałem się, czy to ja nie potrafię w porę włączyć zlecenia, czy może robię coś nie tak. Do czasu ostatniego live’a z innymi uczestnikami, słysząc poziom niezadowolenia, trafiłem na Arenę Scamu oraz tę stronę. Trochę mi ulżyło, że nie tylko ja mam takie odczucia, ale też inni. To mnie zmotywowało, aby napisać i OSTRZEC innych. Jestem na arenie od okolic kwietnia. I niestety, to prawda – opowieści i zapewnienia można wywalić do kosza. Ilość grup jest bardzo duża, ale użytecznych? Może maksymalnie 10. Cała reszta to zbędne grupy na Telegramie, w których nic się nie dzieje. Ilość traderów również wydaje się imponująca, ale sytuacja wygląda podobnie – nic nie wnoszą. Napiszą jakieś wskaźniki, że „może spadnie”, „może urośnie”, „co się dzieje na świecie”, itp. – dla mnie te informacje są zbędne. Jak będę chciał, to poczytam sam, wpisując w Google. Ciągłe rotacje w teamie – zaczynając od Marsha i Kubalka, którzy grają na dźwigni. Większość ich zagrań to straty. Potem Sube i Biniu. Mimo że czytając Sube, można odnieść wrażenie, że wie, co pisze i mówi, to niestety nie pokrywa się to z rzeczywistością. Kilkukrotne zakupy, potem sprzedaż na stracie (w sumie lepsze to niż trzymanie całego portfolio, które było „przypięte” – zamiast 10% strat, każde zagranie kończyło się na 80%). Mnie uratowała chyba moja niepewność – nie zaufałem od razu i przez pierwsze dwa miesiące tylko obserwowałem, myśląc, że jak będą dobre sygnały, to wejdę. Kupiłem za drobne pieniądze. Co mnie uratowało? W tym wypadku Sube, pisząc, że może spaść – rzeczywiście spadło, i straciłem mniej niż pozostali. Tym, którzy zostali i czekają, szczerze współczuję. Mike – daje całkiem trafne wskazówki. Portfolio padło, ale myślę, że do końca hossy odbije, chociaż na lekki plus. Czasem podaje fajne projekty, ale żeby coś zarobić, trzeba mieć większy kapitał. Patrząc, że jak wrzucasz 200 USDC na projekt i urośnie x2 – to jest sukces. To nie atak, uważam, że to dużo, ale nie chcę, aby ktoś się przeliczył, że będzie grał po 50–100 USDT i zrobi x10 czy x20. Degen – miał robić jakieś wyzwania. Przelejesz kasę, on odpuszcza temat po kilku stratach i zostajesz z tym, co Ci zostało. Obecnie widziałem, że idzie mu lepiej, ale osobiście odpuściłem jego zagrania. Obecnie jest trochę nowych osób: Ggg – w sumie bezużyteczny. Fajnie, że pisze, że urośnie bądź spadnie, ale to każdy wie. Brak konkretów – kiedy i co robić. Dorian i Piotrulo – pierwszy daje mało zagrań, ale na szczęście da się zarobić. Robi dość ciekawe live’y, ale brakuje regularności. Wspomina, że „BTC rośnie, mam odpalone to i to”, ale na Telegramie nic nie ma. Jeśli są jakieś trafione zagrania, to brakuje późniejszych aktualizacji. Jakbyś to czytał, zwróć na to uwagę – osobiście daję Ci plusa, ale potrzebujemy więcej konkretów, aktualizacji i dodatkowych zagrań. Piotrulo – trafia, ale widać, że ma jakieś limity na nietrafione zagrania i boi się ryzykować, żeby nie wylecieć z grupy. Zagrania na dźwigni 10–20%, a potem od razu stop loss. Z 80% zagrań wycina na zero. Zacząłem zamykać zlecenia na 10–20% w ciemno i idzie coś na plus.
Nie dajcie się zwieść. Wszystko co widzicie na yt to bajki. Możesz mówić, jeśli chwalisz. Możesz pytać, jeśli zgodnie z linią partii. Możesz wpłacać kasę... To zawsze...
Odpowiedz Sygnaliście i załóż darmowe konto Compliance Officera
Skorzystaj z usługi GoWhistle i porozmawiaj z autorem wpisu. Dowiedz się więcej o usłudze GoWhistle tutaj.
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Zostań Sygnalistą w Arena Tradingu Sp. z o.o. - Wrocław
Firma nie ma zarejestrowanego Compliance Officera. GoWork oraz GoWhistle nie zobaczą treści Twojego zgłoszenia! Dzięki nam będziesz miał gwarancję, że firma otrzyma Twoją informację o chęci zgłoszenia sygnału.
POTWIERDŹ EMAIL
Dziękujemy za zgłoszenie nieprawidłowości w Arena Tradingu Sp. z o.o.
Zgłoszenie sygnału wymaga weryfikacji. Prosimy o zapoznanie się z treścią przesłanej wiadomości na Twój adres e-mail i potwierdzenie. Po poprawnej weryfikacji poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Nie otrzymałem e-maila, wyślij ponownieZarejestruj Compliance Officera
i odpowiedz bezpłatnie sygnaliście
POTWIERDŹ EMAIL
Aby zarejestrować darmowe konto Compliance Officera, musisz jeszcze potwierdzić adres e-mail.
Wysłaliśmy wiadomość z linkiem aktywacyjnym na podany przez Ciebie adres. Po naciśnięciu w niego, poinformujemy Cię o kolejnych krokach.
Skontaktuj się z nami
Pracodawco, skorzystaj z naszych usług
Dzięki nam, Twój sygnał dotrze do Pracodawcy!
Etap 1 - Zgłaszasz nieprawidłowość w firmie
Etap 3 - Pracodawca udziela odpowiedzi
- sygnalista informuje, czy problem został rozwiązany
- dostajesz możliwość upublicznienia sygnału
- dostajesz możliwość podziękowania pracodawcy
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Na podany adres e-mail wysłaliśmy wiadomość z prośbą o potwierdzenie subskrypcji (RODO)
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Chcesz być na bieżąco z odpowiedziami?
Zapisz się na powiadomienia o nowej opinii już teraz
Psst! To jeszcze nie koniec!
Potwierdź swoją subskrypcję!
Odbierz maila
Potwierdź subskrybcję
Kliknij w link potwierdzający subskrypcję w mailu i bądź na bieżąco!
Dziękujemy za wypełnienie formularza zarobków.
Znajdź firmę
Zapisz się na powiadomienie o nowej opinii już teraz!
Zapisz się na powiadomienie już teraz
Otrzymuj powiadomienia na temat firmy
Jak się pracuje w Arena Tradingu Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Arena Tradingu Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 70.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Arena Tradingu Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 66, z czego 19 to opinie pozytywne, 44 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
- Romana Dmowskiego 3 lok. 9
- Pracuj.pl 2 743 308
- OLX.pl 2 427 246
Firmy w mieście
- Kd-Szkolenia Usługi Krzysztof Domalaczny
- Strategic It Solutions Sp. z o.o.
- Irmina Jankowska Rentierka Nieruchomości
- Andrzej Herman It
- Pato Tron Sp. z o.o.
- Dzmitry Bei
- PTM Księgowość Sp. z o.o.
- Dentalcover Borek Szczepańska Jesion Mól Lekarze Dentyści Spółka Partnerska
- Yesretro Maciej Brzoskowski
- PPG Sp. z o.o.
Obowiązek informacyjny przedsiębiorcy
Szanowny Przedsiębiorco!
Poniżej znajdują się informacje na temat przetwarzania Twoich danych osobowych przez GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o.
- 1. Kto jest administratorem Twoich danych osobowych?
- Administratorem Twoich danych osobowych jest GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. z siedzibą w Warszawie, ul. Wirażowa 124 A, 02-145 Warszawa.
- 2. Jak skontaktować się z wyznaczonym w GoWork.pl Inspektorem Ochrony Danych?
- Przestrzeganie zasad ochrony danych w GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych, z którym możesz skontaktować się poprzez adres e-mail: iod@gowork.pl
- 3. W jakim celu oraz w oparciu o jaką podstawę prawną przetwarzamy Twoje dane osobowe? Jak długo przechowujemy Twoje dane?
- W zakresie swojej działalności zajmujemy się pozyskiwaniem informacji na temat sytuacji panującej w przedsiębiorstwach. Umożliwiamy Użytkownikom Serwisu zapoznanie się z opinią oraz dokonanie oceny przedsiębiorcy, w szczególności jego wiarygodności i rzetelności jako pracodawcy lub partnera biznesowego.
Kategorie osób | Cel przetwarzania | Podstawa prawna | Retencja danych |
---|---|---|---|
Osoby fizyczne prowadzące własną działalność gospodarczą | Utworzenie i udostępnienie profili przedsiębiorców w serwisie GoWork.pl, w celu umożliwienia zapoznania się z opinią oraz dokonania oceny przedsiębiorców. | art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora - prowadzenie portalu internetowego umożliwiającego jego użytkownikom wyrażanie opinii o przedsiębiorcach) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes osób trzecich - możliwość zdobycia przez przedsiębiorców opinii na swój temat przydatnych do podnoszenia jakości warunków pracy oraz polepszania wizerunku) art. 6 ust. 1 lit. f) RODO (prawnie uzasadniony interes administratora lub osób trzecich – ustalanie, dochodzenie roszczeń, obrona przed roszczeniami związanymi z prowadzoną działalnością gospodarczą) | Dane będą przetwarzane do momentu wniesienia skutecznego sprzeciwu, z przyczyn związanych ze szczególną sytuacją osoby, której dane dotyczą, a następnie, po wniesieniu sprzeciwu dane będą archiwizowane przez okres przedawnienia ewentualnych roszczeń. Po wskazanym wyżej okresie dane osobowe będą usuwane lub anonimizowane. |
- 1. Komu przekazujemy Twoje dane osobowe?
- Odbiorcami Twoich danych osobowych będą podmioty świadczące usługi na rzecz GoWork.pl Serwis Pracy Sp. z o. o. (w szczególności usługi takie, jak obsługa systemów informatycznych) oraz GoWork.pl Andrzej Kosieradzki, a także podmioty upoważnione do odbioru danych na podstawie przepisów prawa.
- 2. Jakie jest źródło pochodzenia Twoich danych?
- Twoje dane pozyskaliśmy ze źródeł publicznie dostępnych, takich jak: Centralna Ewidencja i Informacja o Działalności Gospodarczej (CEIDG), inne publiczne rejestry, strony internetowe.
- 3. Jaki jest zakres danych osobowych, które przetwarzamy?
- Przetwarzamy Twoje dane osobowe w zakresie obejmującym: dane teleadresowe (takie jak: imię, nazwisko, nazwa firmy, adres siedziby firmy), dane kontaktowe (takie jak: adres email, numer telefonu).
- 4. Jakie przysługują Ci prawa w związku z przetwarzaniem Twoich danych osobowych?
- Zapewniamy realizację Twoich uprawnień wskazanych poniżej. Możesz realizować swoje prawa przez zgłoszenie żądania na adres e-mail: iod@gowork.pl
Prawo do sprzeciwu wobec przetwarzania danych | Masz prawo w dowolnym momencie wnieść sprzeciw wobec przetwarzania Twoich danych osobowych, jeżeli przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasz prawnie uzasadniony interes. Jeżeli Twój sprzeciw okaże się zasadny i nie będziemy mieli innej podstawy prawnej do przetwarzania Twoich danych osobowych, usuniemy Twoje dane, wobec wykorzystania których wniosłeś sprzeciw. |
Prawo do usunięcia danych | Masz prawo do żądania usunięcia wszystkich lub niektórych danych osobowych, jeżeli:
Prawo do ograniczenia przetwarzania | Masz prawo do żądania ograniczenia wykorzystania Twoich danych osobowych, gdy:
Prawo dostępu do danych | Masz prawo uzyskać od nas potwierdzenie, czy przetwarzamy Twoje dane osobowe, w związku z tym masz prawo:
Prawo do sprostowania danych | Masz prawo do sprostowania i uzupełnienia podanych przez siebie danych osobowych. Masz prawo żądać od nas sprostowania nieprawidłowych danych oraz uzupełnienia niekompletnych. |
Zgłaszania skarg | Jeżeli uważasz, że Twoje prawo do ochrony danych osobowych lub inne prawa przyznane Ci na mocy RODO zostały naruszone, masz prawo do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych (www.uodo.gov.pl). |