Opinie o Arena Tradingu Sp. z o.o. w Wrocław

2.5/5
Na podstawie 227 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Arena Tradingu Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do pracy w firmie Arena Tradingu Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Arena Tradingu Sp. z o.o. w Wrocław

Max

Masakryczna obsługa Klientów. Zespół w ogóle się nie przykłada do słuchania ich opinii. A wewnętrzne ustalenia każą blokować osoby które wypowiadają negatywne opinie. Nikt nie przejmuje się ze Klienci tracą fundusze.

Arenowicz

Dzięki Arenie udało mi się pomnożyć swój kapitał, co prawda mamy obecnie ciężki okres na rynku, lecz trzeba poczekać i nadejdzie lepszy moment na rynku :)

Antek

Bardzoo dobra usługa, dzięki której rozwinąłem swoje umiejętności jako trader na rynku krypto. Duża baza bieżącej wiedzy. Zaczynałem na arenie jako początkujący, ale miałem już trochę wiedzy, którą dzięki arenie, uporządkowałem. Doceniam spoko zagrania, no ale mam też w głowie że nikt nie jest jakimś magikiem który w 200% zna przyszłość, dlatego zawsze mimo wszystko, ostateczne decyzje podejmowałem mając to w głowie. Mój bilans, bywał różny, bo wiadomo sytuacja na rynku potrafiła być dynamiczna również w znaczeniu negatywnym, ale długoterminowo jest lekki, ale znaczący +.

Andrzej
@Amatorszczyzna

Bylem na Arenia i jest tam straszny (usunięte przez administratora). Zabrania kończą się na stopp losach albo w be. Jakie grupy w takim razie polecasz, bo chciałbym w końcu do jakiejś dobrej trafić.

Janek

Jestem na Arenie od roku i mi tam się grupa podoba. Sygnały Sube i Mike'a są mega. Udało mi się też zarobić na zagraniach polskiego degena. Ci co narzekają pewnie grubo się załadowali po 20% depo na pełnym FOMO w jednego coina i narzekają że są -70% na stracie. Było mówione ludzie nie raz ze portfolio to ETH i BTC i te mocniejsze alty. Kto nie umie w risk managament ten niech w krypto nie wchodzi.

Mat
@Janek

Powiesz jakie sygnaly Mika bo gosciu z tego co wiem to jest od polowy roku nieaktywny, a wczesniejsze sygnaly są w 90% pod wodą

anonim Nowy wpis

Do wszystkich opinii mogę tylko dodać, że należy uważać na Marka Stillera, Łukasza Michałka, Juliana z Wrocławia, Tomasza ps. "polski degen" i pozostałych członków ekipy. To są bardzo nieuczciwi ludzie, którzy nie cofną się przed tym, żeby człowieka (usunięte przez administratora)

Łukasz K Nowy wpis

Ja z kolei wpłaciłem 1k na Auto Trading Sheme Michałka i kasy mi nie wypłaca póki nie wypłacę im 10% prowizji. Mam to wysłać z mojego konta sami nie pobierają z tego co niby zarobiłem. Chcę z tym pójść na policję

Arena SCAMU

Marek Stealer na swoim X przyznał się do popełnienia zarzucanych mu czynów i ucieka z tonącego statku. Arena okazała się scamem, a wszyscy którzy jej tutaj bronią to zwykli kanciarze!

Rudy gamoń
@Arena SCAMU

A najlepsze jest to że zgarnął kasę od tylu ludzi teraz z najnowszego naboru również wpadło siano a w tekscie pisze że będzie łaskawie to prowadził ze swoich środków xD No po prostu tytuł (usunięte przez administratora) roku ma jak w banku

Bartosz Nowy wpis
@Arena SCAMU

A konkretnie to do czego się przyznał? Warto dodać dla osób, które nie są w temacie.

Zaciekawiona Nowy wpis
Użytkownicy czekają na odpowiedź 20 dni.

Duża jest ekipa pracowników Areny? Może ktoś opisać aktualnych traderów, którzy występują na grupie? Gdzie znajdę jakiejś informacje o nich?

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Arena Tradingu Sp. z o.o., to podziel się z nami swoimi wrażeniami. W jakiej atmosferze odbyło się spotkanie? Jak oceniasz merytoryczne oraz techniczne aspekty rekrutacji?

Na ich portfelu około 40 tys zł w plecy jestem. Na yt mówią oze są expertami a smai się uczą rynku.

Naganiacze

Naganiacze juz maja wywalone w Arene i juz tworza nowe biznesy bo jeszcze im malo. Masakra co za pazerniaki. Gdyby moze nie potraktowali mnie tak na Arenie to bym skorzystal. A tak niech sie ciagna

Portfolio niewypał

Tyle gadania: "trzymajcie", "jesteście niedoedukowanie dlatego nie potraficie hodlować", "nie nadajecie sie do rynku, a to portfolio Wam odda" żeby finalnie przeczytać dziś, że Arenowe "BEZPIECZNE" portfolio z kwietnia to (cytując): To portfolio to moja największa osobista porażka w ciągu 2 lat na arenie i cieszę się, że można z tego wyjść bez uszczerbku finansowym a środki te zainwestować w inne, znaczące projekty. A nastepnie jeden z najwiekszych assetów (podobno!) Areny, żegna się z Arenowiczami. I tak oto upada ten świetny produkt. Przez miesiące wmawiano nam, że to my jesteśmy (usunięte przez administratora) bo nie umiemy trzymać kojnów na minusie. Po czym portfolio jest wyprzedawane o krok przed bulranem. (usunięte przez administratora) Tyle jęczenia i zwalania na nas i jednak okazało sie że cały czas kwestionując to portfolio- my nowi świeżacy na rynku- mieliśmy rację. Wsydźcie się. Wszyscy którzy kupiliście Arenę, macie jeszcze parę dni na zrezygnowanie. Zróbcie to czym predzej. Jesli coś będzie źle to zamiast Wam pomóc zakrzyczą, obrażą, a na końcu i tak okaże sie że od początku mieliście racje. Za $1500 rocznie. Wstyd Marku i Łukaszu. Wstyd.

Konio

Wszedłem to i też postanowiłem pozostawić swoje 5 groszy. Niestety dla mnie podobnie jak poprzednicy dałem się namówić na arenę. Miało być pięknie, zyski x15-x20 super coiny i super wejścia. Skończyliśmy na stratach sięgających 50-60% (u mnie 30%, ale to dlatego, że na start miałem dużo BTC), pretensjach ludzi do założycieli i założycieli do ludzi, a na koniec tekstach, że każdy jest sowie winien. Przykre, bo obiecane były góry USDT, a będzie super jak wyjdziemy na 0.

Michał

miała być elitarna grupa, teraz kolejne 300-400 osób doszło. Jakoś inaczej to sobie wyobrażałem. Znowu 2-3 miesiące bałaganu, bo się nowi muszą połapać. Jeszcze bardziej szkoda, że wielu wartościowych ludzi się wycofuje. Wartości tu nie ma, nawet społeczności nie można zbudować, bo ciągle: bany, usuwanie wpisów... Czas znikać

do Michał
@Michał

Arena, żeby ukryć fakt, że ludzie się wycofują daje kolejne miesiące za free. Sztukowo wszystko się zgadza, tylko co raz ciszej na grupie, a nowi pytają i nie ma komu z sensem odpowiedzieć. Ja też już tam nie wchodzę, ale formalnie należę. Nowi jak zobaczą jakie są realne zasady zamiast bajek na YT też odpuszczą. Szkoda, że każdy parę klocków musiał tym klaunom zapłacić, żeby dostać lekcję jak się dać zrobić w jajo na youtube

NIE DOŁĄCZAJCIE

Kto dziś zamierza dołączyć do Areny TRACI bezpowrotnie kapitał a także majątek inwestując go w zagrania tych ludzi bez zasad. Kazdy kto może, zreportujcie te grupkę REKRUTACJA ARENA TRADINGU (wejście przez KDP od MArka Stillera). Report as spam. Jest tam ponad 12 tys ludzi gotowych do ogolenia! Może to sie uda powstrzymać. Chrońcie swój kapitał na rynku, przede wszystkim! Nie inwestujcie z to zło!

Dla tych do wdupili

Macie 21 dni na rezygnację.... Jak już daliście ciała i zapłaciliście to czym prędzej domagajcie się zwrotu. Póki jeszcze możecie odzyskać swoje pieniądze

Salum

Uważajcie na swoje pieniądze :) zwłaszcza jeśli poziom Waszej wiedzy jest równy wiedzy założycieli Areny.

Ponowne ostrzeżenie

Dzisiaj nowy nabór - strzeżcie się. Grupa nie ma zbyt wiele do zaoferowania, prawie nie ma sygnałów, mimo że rynek grzeje. To wszystko jest tylko marketing, jeszcze te komentarze tutaj, że wszystko jest super ???????? grubo. Od marca od kiedy jestem odeszło kilku traderow, bo nikt nie chce reklamować swoim nazwiskiem tej grupy. Gorąco odradzam, tak jak ktoś napisał, gdybym w marcu kupił btc i trzymał do dziś, wyszedłbym na tym o wiele wiele lepiej (i nie, nie ładowałem się full in na górce). Nic z tego co obiecuje Marek nie ma miejsca na grupie.

Ludzie nie warto

Kupcie sobie dostep do mentoringu Philla on gra bezpiecznie i pozwala pomnazac swoje zyski. Arena to loteria, syhlgnalow bardzo malo wiekszosc konczy sie stop lossem. Wciagu ostatniego roku ogromna rotacja wsrod traderow. Miernota zastepowana jest przez kolejna miernote. Brak wsparcia, pelna cenzura, klamstwa i manipulacje zalozycieli. Smierdzi scamem na kilometr, to byla moja najgorsza decyzja inwestycyjna w zyciu. Dalem sie nabrac na zapewnienia tych naciagaczy na super zyski i odjezdzajacy pociag. Prawda jest zupelnie inna, bedac tu nie masz kompletnie zadnej przewagi. To czy wyjde na zero stoi pod duzym znakiem zapytania o zarobku juz nawet nie marze a gralem naprawde bezpiecznie.

Nie rób tego

Niestety to prawda z 30 traderów, granie na wzrosty/spadki a zlecenia codzienne na dźwigni daje co najwyżej jeden :/ Bardzo dużo (usunięte przez administratora) grup nic nie wnoszących ja się na to nabrałem słuchając zapewnień że będzie tyle zleceń itd a jest tego mało Nie ukrywam są zlecenia na których da się zarobić ale jest to loteria niestety, ale to są moje odczucia Liczyłem na codzienne zagrania bądź nawet aktualizuje coinow Analizy nauki samodzielnego inwestowania też raczej nie znajdziecie Trochę smutno to pisać ale prawdę mówiąc byłem więcej na plus grając z samego yt niż z sugestiami areny oraz jej traferami którzy są skrupulatnie wyrzucani jak po kolei ich sygnały są nie trafne i tracimy ????‍♀️

jak to jest?
Użytkownicy czekają na odpowiedź 33 dni.

Mam pytanie dotyczące traderów, którzy używają pseudo zamiast imienia i nazwiska. Czy są jakieś zasady, które wymagają podawania prawdziwych danych, zwłaszcza gdy w grę wchodzą kwestie finansowe czy formalności prawne? Ma ktoś z was jakąś wiedzę?

No cóż....

Na filmikach yt I przez telefon obiecali złote góry za jedyne 7500zl... zupełnie jak panienki z fotek na portalach dla dorosłych... I jak na portalach tak i tu po zapłaceniu kasy, okazało się że z areną nie zarabiasz a tracisz, właściciele grają nie w realu tylko na demo, a produkt to nie hit tylko kit...

Miki

Część 2: David – gra bardzo bezpiecznie i raczej nie traci, ale jest arogancki. Widać, że trochę obrósł w piórka, bo kilka zagrań mu siadło, a u reszty średnio. Na live’ach często obrywa za innych, co nie jest jego winą. Ale oceniamy całość, nie pojedyncze osoby. Reszta teamu blokuje, kogo się da, i ma wszystko gdzieś. Razel – daje radę, ale jego zagrania są niejasne. Czasem wrzuca wykresy bez żadnych informacji – kiedy wejść, za ile, do kiedy trzymać. Aktualizuje tylko, kiedy mu pasuje. Ale da się zarobić, jak się dobrze wstrzelisz. Musicie jednak myśleć „na czuja” – jaka dźwignia, kiedy zamknąć, czy dołożyć, czy zostawić. Konsultacje – w sumie bezużyteczne. Pomogą, ale nie doradzą. Mocno uważają na to, co mówią, aby nikt nie miał pretensji. Rozumiem takie założenie, ale niczego one nie wnoszą. Podsumowując: da się zarobić, ale trzeba mieć telefon pod ręką i odpalać zagrania w ciągu minuty, bo potem jest już za późno. Nie zawsze, ale często. Nie ma grania w dwie strony. Zagrań jest naprawdę mało w porównaniu do zapewnień. 1–2 dziennie, czasem nic. Brakuje podsumowań – ile zarobili, ile stracili. Może przez słabe wyniki i wstyd. Brak bieżącej analizy – co kupić, kiedy sprzedać. Opisałem Wam mniej więcej, jak to wygląda od środka. Mam nadzieję, że komuś to pomoże. W tej chwili jestem około 10–20% na minusie z całego portfolio. Gdyby nie drobne błędy lub chciwość, dałoby się wyjść na zero lub lekki plus. Ale warto pamiętać, że nie każdy będzie miał szczęście. Na koniec – Telegram wyłączyli, portfolio usunięte. To niestety realia. Osobiście raczej nie kupię drugi raz, chyba że coś się zmieni. Trzymam kciuki, bo jest w tym potencjał, ale potrzeba konkretnych osób, konkretnych zagrań. Płacimy, więc oczekujemy jakości. Jeśli ktoś tego nie ogarnia, to niech po prostu tego nie robi. Może w końcu ktoś to nagłośni i coś się poprawi, bo potencjał jest, ale trzeba słuchać ludzi – tych, którzy grają normalnie i nie oczekują cudów. PS. Rzadko coś piszę, ale ostatnio widzę, że jest naprawdę źle. Zacząłem czytać opinie innych (kolega kupił Phila, zobaczymy po czasie).

Miki
Użytkownicy czekają na odpowiedź 35 dni.

Część 1: Szczerze, przez ostatnie miesiące zastanawiałem się, czy to ja nie potrafię w porę włączyć zlecenia, czy może robię coś nie tak. Do czasu ostatniego live’a z innymi uczestnikami, słysząc poziom niezadowolenia, trafiłem na Arenę Scamu oraz tę stronę. Trochę mi ulżyło, że nie tylko ja mam takie odczucia, ale też inni. To mnie zmotywowało, aby napisać i OSTRZEC innych. Jestem na arenie od okolic kwietnia. I niestety, to prawda – opowieści i zapewnienia można wywalić do kosza. Ilość grup jest bardzo duża, ale użytecznych? Może maksymalnie 10. Cała reszta to zbędne grupy na Telegramie, w których nic się nie dzieje. Ilość traderów również wydaje się imponująca, ale sytuacja wygląda podobnie – nic nie wnoszą. Napiszą jakieś wskaźniki, że „może spadnie”, „może urośnie”, „co się dzieje na świecie”, itp. – dla mnie te informacje są zbędne. Jak będę chciał, to poczytam sam, wpisując w Google. Ciągłe rotacje w teamie – zaczynając od Marsha i Kubalka, którzy grają na dźwigni. Większość ich zagrań to straty. Potem Sube i Biniu. Mimo że czytając Sube, można odnieść wrażenie, że wie, co pisze i mówi, to niestety nie pokrywa się to z rzeczywistością. Kilkukrotne zakupy, potem sprzedaż na stracie (w sumie lepsze to niż trzymanie całego portfolio, które było „przypięte” – zamiast 10% strat, każde zagranie kończyło się na 80%). Mnie uratowała chyba moja niepewność – nie zaufałem od razu i przez pierwsze dwa miesiące tylko obserwowałem, myśląc, że jak będą dobre sygnały, to wejdę. Kupiłem za drobne pieniądze. Co mnie uratowało? W tym wypadku Sube, pisząc, że może spaść – rzeczywiście spadło, i straciłem mniej niż pozostali. Tym, którzy zostali i czekają, szczerze współczuję. Mike – daje całkiem trafne wskazówki. Portfolio padło, ale myślę, że do końca hossy odbije, chociaż na lekki plus. Czasem podaje fajne projekty, ale żeby coś zarobić, trzeba mieć większy kapitał. Patrząc, że jak wrzucasz 200 USDC na projekt i urośnie x2 – to jest sukces. To nie atak, uważam, że to dużo, ale nie chcę, aby ktoś się przeliczył, że będzie grał po 50–100 USDT i zrobi x10 czy x20. Degen – miał robić jakieś wyzwania. Przelejesz kasę, on odpuszcza temat po kilku stratach i zostajesz z tym, co Ci zostało. Obecnie widziałem, że idzie mu lepiej, ale osobiście odpuściłem jego zagrania. Obecnie jest trochę nowych osób: Ggg – w sumie bezużyteczny. Fajnie, że pisze, że urośnie bądź spadnie, ale to każdy wie. Brak konkretów – kiedy i co robić. Dorian i Piotrulo – pierwszy daje mało zagrań, ale na szczęście da się zarobić. Robi dość ciekawe live’y, ale brakuje regularności. Wspomina, że „BTC rośnie, mam odpalone to i to”, ale na Telegramie nic nie ma. Jeśli są jakieś trafione zagrania, to brakuje późniejszych aktualizacji. Jakbyś to czytał, zwróć na to uwagę – osobiście daję Ci plusa, ale potrzebujemy więcej konkretów, aktualizacji i dodatkowych zagrań. Piotrulo – trafia, ale widać, że ma jakieś limity na nietrafione zagrania i boi się ryzykować, żeby nie wylecieć z grupy. Zagrania na dźwigni 10–20%, a potem od razu stop loss. Z 80% zagrań wycina na zero. Zacząłem zamykać zlecenia na 10–20% w ciemno i idzie coś na plus.

Nowy zaciąg kasy

Nie dajcie się zwieść. Wszystko co widzicie na yt to bajki. Możesz mówić, jeśli chwalisz. Możesz pytać, jeśli zgodnie z linią partii. Możesz wpłacać kasę... To zawsze...

Zostaw merytoryczną opinię o Arena Tradingu Sp. z o.o. - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Arena Tradingu Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Arena Tradingu Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 70.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Arena Tradingu Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 66, z czego 19 to opinie pozytywne, 44 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Arena Tradingu Sp. z o.o.
  • Romana Dmowskiego 3 lok. 9
    50-203 Wrocław