Opinie o Alex Firma Ogólnobudowlana i Instalatorska Grzegorz Aleksanderek w Opalenica

Na podstawie 6 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie obecnych i byłych pracowników o pracodawcy Alex Firma Ogólnobudowlana i Instalatorska Grzegorz Aleksanderek. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Alex Firma Ogólnobudowlana i Instalatorska Grzegorz Aleksanderek o rekrutacji.

Branże: Wykonywanie instalacji wodno-kanalizacyjnych i pozostałych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Alex Firma Ogólnobudowlana i Instalatorska Grzegorz Aleksanderek w Opalenica

Magda Nowy wpis

Super obsługa, bardzo miła. Szybko sprawnie zrobione. Tanio i nawet w niedzielę nie było problemu. Bardzo polecam

Adam Nowy wpis

Serdecznie i z czystym sumieniem polecamy tego fachowca. Pan ma ogromną wiedzę i wszystko wyjaśnia. Jako jedyny uporał się z problemem z którym borykaliśmy się bardzo długo. Jako jedyny znalazł rozwiązanie które działa a nie jest rozwiązaniem tymczasowym. Kontakt bardzo dobry.

Sebastian Nowy wpis

Montaż kabiny super Polecam

Danuta Nowy wpis

Jestem pod wrażeniem. Zadzwoniłam do Pana, aby odetkać zapchany prysznic. Ze wzgledu iz odplyw po prostu jest źle zrobiony i nie ma dojścia do rur, Pan powiedział, ze się tego nie podejmie. Ale... uwaga, powiedział mi telefonicznie jaki jest fajny sposob na udroznienie tak zbudowanych rur. Działa!! Nie zapłaciłam ani złotówki. Jednak jak będę miała większy problem, to na pewno zadzwonie i polece kazdemu!!!

Rozmowa kwalifikacyjna to zwykle stresujące wydarzenie. Czy ta w Alex Firma Ogólnobudowlana i Instalatorska Grzegorz Aleksanderek się do takich zaliczała? A może wręcz przeciwnie? Czekamy na Twoją opinię.
Aga

Serdecznie polecam. Wymieniana była bateria, wężyki i syfon, które miały już swoje lata. Usługa na najwyższym poziomie. Poza tym wysoka kultura osobista , pełen profesjonalizm i doświadczenie. Polecam w 100%

Mikołaj

Bardzo dobra firma. Specjaliści w swojej dziedzinie.Jestem bardzo zadowolony.Usługa wykonana szybko,tanio ,profesjonalnie. Jestem zadowolony a korzystam już 3 raz.

Zostaw merytoryczną opinię o Alex Firma Ogólnobudowlana i Instalatorska Grzegorz Aleksanderek - Opalenica

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Alex Firma Ogólnobudowlana i Instalatorska Grzegorz Aleksanderek
  • Polna 49
    64-330 Opalenica
  • NIP: 7881002421 REGON: 632056741
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)