Ja też u tego pana zamawilam i do dnia dzisiejszego ani zamówienia ani nic. Mam próźbe może kiedy by się uzbiera większą ilość osób to pozew zbiorowy zrobić bo pojedjcza osoba mało co wskóra bo to mała szkodliwość społeczna.
Chętnie się dołączę wlasnie zostałam (usunięte przez administratora) zamówiłam stopki trzy i zapłaciłam a paczki niema napisałam wiadomość ale dostałam odpowiedz ze firma była wypożyczana dla pana Krzysztofa ale już nie jest oto nr telefonu prosze dzwonić. Dzwoniłam i cisza
Zwykły (usunięte przez administratora) Zamówienia były w lutym, a mamy lipiec i cisza !! Kontaktu zero. Pisałam do Pani u której pierwotnie zamawiałam i też cisza . Ktoś powinien im utrzeć nosa bo to jest zwykle (usunięte przez administratora) Ja straciłam 40 zł . Nie majątek ,ale tak się nie robi
Absolutny cyrk. Zamówiłam produkty w marcu, do dnia dzisiejszego ani widu ani słychu jeżeli chodzi o moje produkty lub zwrot pieniedzy. Strona nagle zmieniła nazwę na fb, Pani pisze ze ona nie ma nagle nic wspólnego z firmą Ledasiek, i że strona była wypożyczona Panu Krzysztofowi (niby właściciel). (usunięte przez administratora)
Szczerze nie polecam. Towar zamówiony w marcu, kasa poszła a towaru brak. A w trakcie zamawiania jeszcze proszenie o napiwki bo martwy okres w firmie. Normalnie żenada. Na Messenger była informacja że zamówienie w realizacji a teraz każą dzwonić do właściciela. NIE POLECAM
Zamówienie 20 lutego do tego czasu brak towaru. Kontakt? Jaki kontakt. Na messenger nie odpisuje, smsy tak samo. Dzwonie nie odbiera. Za te pieniądze szkoda robić z siebie (usunięte przez administratora) Tym bardziej jak się mieszka prawie po sąsiedzku. Nie polecam
Nie polecam. Towar zamówiony ponad miesiąc temu i cisza. Nie odczytują i nie odpisują na wiadomości.
Ja też zostałam raczej oszukana od 8marca brak jakich kolwiek informacji ,a już Minolta czas z zamówieniem także już po waszych wpisach nie mam co się łudzić ze wogole wyślę zamówienie
Zamówiłem stopki i breloczki które nie dotarły. Zamówienie 23 marca i miały po 20 dniach roboczych przyjść.. Do dnia dzisiejszego nie otrzymałem paczki ani zwrotu pieniędzy Kontakt oczywiście utrudniony nawet nie odbiera telefonów Sprawę zgłaszam na Policje A także Opiszę tęgo Pana w Gazecie i w internecie
U mnie też bryloczki zamówione w lutym towaru brak kasy brak i do tego zero kontaktu
Dzwonie cały czas pod ten nr . Moje dziecko ma za 6 tyg (usunięte przez administratora) zapłaciłam za zamówienie!!!!!jeżeli do jutra nikt się nie zgłosi idę do prokuratury zgłosić firmę
Paczka zamówiona w lutym. Jest prawie koniec kwietnia i ani zamówienia ,ani kasy.. Pani Daria G. odsyła do swojego rzekomo (ex) męża i na tym kontakt się kończy... Tragedia.
3 negatywne opinie pod rząd? Wiadomo o co może (usunięte przez administratora) tu chodzić i czemu wcześniej nikt niczego tu nie pisał skoro firma już trochę jednak działa? ja tu wpadłam spytać się o warunki pracy i czy byłyby jakieś naboru od kolejnego roku. Ktoś się orientuje odnośnie warunków jakie tu mają, stawki itp? I proszę kogoś jeszcze o jakeś odniesienie się do tych negatywów, bo są zastanawiające
Nie ma się nad czym zastanawiać nawet za granicą przed nimi ostrzrgają ,biorą kasę i od długiego czasu nie realizują zamówień a to choroby a to (usunięte przez administratora)itd....
Breloczki zamówione w lutym. Jest kwiecień i nadal nie otrzymałam przesyłki.. (usunięte przez administratora) i nic więcej ????????
Paczka zamówiona i cisza.. Brak paczki, brak kontaktu, brak pieniedzy.... (usunięte przez administratora)
Dramat!!! Unikać zamówień u Lenasiek Krzysztof Górny!! Zamówiłam 10 lutego do dziś nie mam paczki! Nie polecam. Opiszę Was wszedzie gdzie się da!!!
Proszę na nich uważać. Od 29 stycznia mam u nich zamówione stopki i serduszka. Do dnia dzisiejszego nie mam ani paczki ani pieniędzy!! Na wiadomości odpisują,że albo nie zostalo wysłane potwierdzenie przelewu albo że paczka wyjdzie w przyszłym tygodniu.
Firma okrada ludzi. 18 listopada wpłaciłam im pieniądze, do dziś ani przesyłki ani odpowiedzi na moje pytanie o zwrot kosztów lub przesyłkę, zbywają mnie ciężką chorobą lub brakiem czasu, albo każą dzwonić pod numer który nie odpowiada. Sprawa zgłoszona policji.
Administrator usòwa negatywne komentarze Wstyd!!!! weźcie się za uczciwa pracę a nie okradajcie ludzi
(usunięte przez administratora) !!!! Naciągacze!!!!! Nie polecam !!!! Połączone konto z Leosiowa mama
Nie polecam !!! Firma połączona z Leosiowa mama (usunięte przez administratora) ludzi !!! Przy zamówieniu proszą o szybki przelew pieniędzy bo niby (usunięte przez administratora) kupujący i nie wpłacają.. A osoby które wpłaca zbywają nawałem pracy oraz ciężka i poważna choroba która ich napotkala. Karma wraca ???? i oby ta "ciężka choroba " o której pisza naprawdę nie przyszła. Znaleźli sobie łatwy biznes do zarabiania pieniędzy i robienia ludzi w konia .