Opinie o Arttime Outsourcing Sp. z o.o. w Rawa Mazowiecka

3.9/5
Na podstawie 18 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Arttime Outsourcing Sp. z o.o.. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Arttime Outsourcing Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pośrednictwa pracy tymczasowej

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Arttime Outsourcing Sp. z o.o. w Rawa Mazowiecka

Dziwię się, że ta firma jakoś się trzyma jeszcze. Jak tam przyszedłem to byłem w szoku. 1. Obskurne biuro, które wygląda jak urząd pracy z lat 90 tych. 2. Ludzie którzy przeklinają do siebie, żartują w obrzydliwy sposób. 3. Cudowny dział HR, który nie ma o niczym pojęcia, no chyba że zwolnienia o tym mogą powiedzieć najwięcej. 4. Zarząd….tutaj to brak słów nawet. 5. Benefity. A nie przepraszam…jakie benefity ???? 6. Atmosfera - zwolnienia, naciskanie, żebyś był taki jak oni chcą, śmiał się z tego z czego oni, mówił to co oni. Firma tworzy robotów. 7. Brak możliwości rozwoju. 8. Gwarantowane zwolnienie.

@Zadowolony pracownik

Zgadzam się z powyższą opinią. Jeżeli jesteś osobą nastawiona na cel oraz potrafisz systematycznie pracować, to Arttime jest miejsce dla Ciebie :) Zarząd stawia na rozwój pracowników i słucha pracowników i dodatkowo wprowadzane są sugerowane przez pracowników pomysły, ulepszenia. Firma dynamicznie rozwija sie i można awansować.

Dla mnie wszystko ok. Mala firma ale szybko rosnie. Duzo projektow i pracy a to dobrze, atmosfera w biurze przyjemna, fajne dodatki. Mozna z kazdym pogadac, brak nadecia. Narzekaja ci co maja cos na sumieniu.

@Pracownik

pudło!:) zaskocze cie, pracuje zupelnie gdzies indziej ale kojarze ciebie jak u nas pracowałaś. dużo plotek, dorabiania swoich teorii, zametu i toksycznej atmosfery, o ktorej ciagle tutaj wypisujesz. zawsze cos ci nie pasowalo. z twoim 'odejsciem' nagle wszystko ucichło, ciekawe dlaczego;) taka rada od mniej doswiadczonej osoby: popracuj nad soba bo to co robisz tutaj swiadczy jedynie o tobie i pokazuje jakim jestes czlowiekiem

Nie wiem o co chodzi z komentarzami. Mnie się dobrze pracuje. Fajna atmosfera, ciekawi ludzie.

Były
@Pracownik

Firma kazała ci napisać tą opinię? Arttime to nie jest dobra praca - toksyczna atmosfera i ludzie. Zwolnienia, stres, strach - nie polecam

Selena Nowy wpis

Jestem zadowolona ze współpracy. Obowiązki są różnorodne, nie ma nudy, kontakt z moim kierownikiem bardzo dobry. Dużo awansów wewnętrznych, zauważają i doceniają. Atmosfera w pracy miła, ludzie fajni. Wynagrodzenie też na plus, premie mam co miesiąc. Polecam każdemu, to super firma! Chce się tam przychodzić.

Kandydat82 Nowy wpis

Aktualnie biorę udział w rekrutacji na stanowisko wyższego szczebla w firmie ARTTIME OUTSOURCING. Jestem zaskoczony poziomem komunikacji, szczerości, podejściem i transparentnościa w przekazie pracujacych tam osob. Nie wiem jaki będzie finał rozmów ale takie spotkania to czysta przyjemność. Serdecznie Państwa pozdrawiam.

koordynator

moze ktos powiedziec o pracy koordynatora w arttime? slyszalem niezle opinii a teraz szukaja

Aktualny pracownik Nowy wpis
@koordynator

Widełki 5-6 netto na start były w zeszłym roku, w zależności od doświadczenia + system premiowy. Dopytaj jakie stanowisko konkretnie bo terenowi mają do dyspozycji samochody służbowe, a stacjonarni zajmujący się obsługą np. sklepów już nie. Ogólnie jak robisz wyniki (do zrobienia) to można normalnie zarobić. Na minus brak opieki medycznej, na plus maja budżety działowe na szkolenia. Do którego biura aplikujesz?

Pracownik Nowy wpis
@Aktualny pracownik

Najbardziej uczciwy system premiowy jaki miałam. Co do opieki medycznej, to usłyszałem - że już w przeciągu kilku miesięcy będzie - więc zaraz będzie brak minusa ;) Jest karta multisport.

Dobre miejsce do pracy, klarowny system premiowy. Wypłaty na czas, nie robią problemow z wyjściem wcześniej w przypadku jakiś domowych/rodzinnych spraw. Pracuje w dziale rekrutacji. W temacie benefit nie wypowiem się za inne działy ale nasz dział ma bezpłatne zajęcia z języka angielskiego i polskiego Obiecali w tym roku opiekę medyczną, zobaczymy czy tak będzie...

Daj nam znać, jak oceniasz atmosferę na rozmowie kwalifikacyjnej w Arttime Outsourcing Sp. z o.o.. Czy rekruter przedstawił Ci warunki zatrudnienia i opowiedział o systemie pracy na stanowisku Koordynator Działu Obsługi Klienta?

@Pracownik

Człowieku, widać, że kazali napisać Ci tę opinię albo napisał ją ktoś z zarządu lub cudownego działu HR. Arttime to straszna firma, która próbuje stworzyć sobie swoich robotów i ludzi którzy są podobni do siebie. Nie można być innym, nie można mieć inne myślenie, podejście, bo jesteś skreślony. Ludzie w biurze nadmuchani, aroganccy. Ciężko się z niektórymi dogadać. Przychodziłem do pracy zestresowany i nie chciałem tam być. Okropna atmosfera i ciężko tam wytrzymać Na sumieniu tovma dużo ta firma, nie pracownicy którzy odchodzą i narzekają

@Pracownik

O jakich dodatkach mówisz? Śmiech na sali. Tam nawet nie ma opieki medycznej. Owocowe piątki, jakaś pizza czyli to co w każdej firmie. Człowieku. Ta firma nie wie co to benefity.

@Były pracownik

pracuje w firmie ponad 2 lata i nie moge sie zgodzic z twoja opinia. moje doswiadczenia sa zupelnie inne. atmosfera w firmie jest przyjemna, ludzie otwarci i pomocni. mozna liczyc na pomoc gdziekolwiek bys nie poszedl. wydaje mi sie ze wystawiajac opinie pomyliles firmy. rozumiem, ze kazdy ma swoje odczucia, ale twoj komentarz mocno odbiega od rzeczywistosci. pozdrawiam

@Pracownik

Kolego/kolezanko, czyżbyś pracowała na wyższym stanowisku w cudownym dziale HR lub kierowniczym stanowisku? ;) chyba tak, bo tylko tacy pracownicy pracują tam tak długo, ciekawe czemu. Trzeba sobie samemu odpowiedzieć ;) jak się wykonuje każde polecenie prezesów, odwala czarna robotę i zwalnia ludzi, to pewnie super się pracuje :D Nie wciskaj ludziom kitów. Praca u was wpędza ludzi w problemy psychiczne. Toksyczna atmosfera, kolesiostwo i zwolnienia. Coś jeszcze dodać?

Adela

Rzetelni, wypłaty na czas, kontakt z firmą dobry. Wszystko w porządku.

@godnypracownik86

Polecam firmę! Współpraca bez zastrzeżeń. Pieniądze na czas. Warto.

Jacek

Jak najbardziej polecam pełen profesjonalizm

M.

Pozytywne opinie z konkretnymi przykładami co jest dobre i negatywne pełne nic niewnoszących ogólników, widać, że pisane przez jedną osobę o dziwnych nocnych porach, widać komuś nie wyszło i szuka winy wszędzie tylko nie w sobie.

Zadowolony pracownik
@Pracownik

Każdy ma prawo do swojej opinii, ale jako obecny pracownik chciałabym przedstawić swoją perspektywę, która jest zupełnie inna: 1. Biuro – jest funkcjonalne, modernizowane i dobrze zlokalizowane, co mi odpowiada. 2. Zespół – większość współpracowników to życzliwe osoby. Nie słyszałam o sytuacjach nieodpowiednich, ale jeśli się zdarzają, warto zgłaszać je przełożonym. 3. HR i zarząd – z mojego doświadczenia są otwarci na rozmowy i chętnie dzielą się planami. Otwartość komunikacji jest dużym plusem w porównaniu z innymi firmami z jakimi miałam do czynienia. 4. Benefity i rozwój – firma oferuje wiele, np. regularne premie, świąteczne prezenty, integracje, wcześniejsze wyjścia dla rodziny, prezenty dla dzieci, kartę Multisport czy pizza pay. To całkiem sporo, jak na firmę, która nie jest korpo. 5. Atmosfera – można otwarcie mówić o pomysłach na zmiany czy ulepszenia, a opinie są brane pod uwagę. Twoja opinia wydaje się niemerytoryczna i mocno przerysowana. Rozumiem, że każdy ma inne oczekiwania, ale być może warto zastanowić się, czy problem leży wyłącznie po stronie otoczenia... Życzę powodzenia w znalezieniu miejsca, które spełni Twoje oczekiwania.

@Zadowolony pracownik

Stepan

Uważam że w firmie dobrze się pracuje, rozwijają się i starają dbać o dobro pracowników. A co ważne - wszystko oficjalne, legalnie. Wynagrodzenie na czasie trafie na konto, żadnych kopert - jak w innych agencjach. Dla mnie to jest ważne bo zamierzam mieszkać i pracować w Polsce i dostać emeretyrą za jakiś czas.

@Stepan

Człowieku, widać, że krótko pracujesz i nie wiesz co się dzieje u samej góry tej cudownej firmy. Zwalnianie, obgadywanie pracowników, słabe wdrażanie, (usunięte przez administratora) w dokumentach. Firma niestabilna z brakiem pomysłu na siebie i na dalszy rozwój.

Zen
@K.

pracowalam tak, to bzdury co piszesz. po stylu twoich wypowiedzi widac że piszesz te wszystkie negatywne komentsy na goworku tylko nick zmieniasz - "człowieku" "cudowny" "brak pomyslu" "zwolnienia" - az tak bardzo chciałas tam pracowac ale nie wyszlo? daj sobie spokoj, bo sie im nie wyplacisz przez te ciagle pomówienia i warczenie

@Zen

Najwidoczniej nie powiodło mu się w Arttime. Ja bardzo dobrze wspominam pracę tam, dużo się nauczyłam i zdobyłam fajne doświadczenie.

Paweł

Ostatnio brałem udział w rekrutacji do firmy Arttime. Proces szybki, na rozmowie konkretne pytania;) Ostatecznie zrezygnowałem, bo nie mogłem się przeprowadzić. Jesli bedzie szansa to wróce do rozmow z wami:)

@Paweł

Kolego, dobrze zrobiłeś. Na rozmowie wypadają super, pełen profesjonalizm - łapią twoje zaufanie. Ale to co się dzieje później. Żałuję, że zrezygnowałem ze swojej, stabilnej pracy na rzecz czegoś takiego. Tobie się pofarcilo. Dobra decyzja.

A.
@K.

@K jeżeli jesteś tak bardzo niezadowolony z tego miejsca to dlaczego nie zmienisz pracy? To już któryś Twój negatywny post, a dalej tam pracujesz...

@A.

Ja już tam nie pracuje i bardzo dobrze, na moje szczęście

Ka.

Pracowałam w Arttime i bardzo miło wspominam tę pracę. Proces rekrutacji byl sprawny, a informację zwrotną otrzymałam bardzo szybko. Onboarding jeden z lepszych jakie miała. Wynagrodzenie było wypłacane zawsze na czas, a często nawet przed terminem. System premiowy oferowany przez firmę rekompensuje nieco mniejszy zakres benefitów. Atmosfera w zespole była bardzo koleżeńska, a współpraca z innymi działami też była dobra. Polecam pracę w Arttime!

K.

Za nic w świecie nie idźcie pracować do tej firmy!!! Zwalniają pracowników, wykańczają człowieka.

A.
@K.

@K widzę ze to już Twój kolejny negatywny post o później porze. Być może firma nie była miejscem dla Ciebie. Ja mam zupełnie inne zdanie o tym miejscu. "Cudowny HR" pomógł mi w ciężkiej sytuacji życiowej, mogłam przejść na pracę zdalną i dzięki temu dalej pracować. Trzymam kciuki, żebyś znalazł swoje odpowiednie miejsce.

Firma

Nigdy nie pracowałam w gorszym miejscu. Kolesiostwo, zwolnienia, obgadywanie, zero benefitów

M.

Nie polecam firmy i pracy tutaj. Straszne miejsce. Toksyczna atmosfera. Mała firma, która nie ma Na siebie żadnego pomysłu.

Były

Monika

Czy możecie coś więcej napisać o firmie? Jak się pracuje, jak z atmosfera? Chcialam aplikować na ofertę, ale koleżanka mówiła, że czytała negatywne opinie na Internecie ale nigdzie nie mogę nic znaleźć. Będę wdzięczna za informację.

Doinformowany
@Monika

Komentarze były tutaj, ale chyba zostały usunięte, ktoś z firmy się chyba przestraszył i zaczęli usuwać. Ogólnie nie polecam - zwolnienia, słaba organizacja pracy, atmosfera słaba. Chcą być fajną, luźna firma a robi się z tego kolesiostwo, jak na osiedlu a nie w pracy

Mirosław

Praca dla Specjalisty ds. BHP odbywa się od poniedziałku do piątku czy również w weekendy?

Zostaw merytoryczną opinię o Arttime Outsourcing Sp. z o.o. - Rawa Mazowiecka

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Arttime Outsourcing Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Arttime Outsourcing Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 16.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Arttime Outsourcing Sp. z o.o.?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 8 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Arttime Outsourcing Sp. z o.o.
  • Tomaszowska 2
    96-200 Rawa Mazowiecka