Hej, jak się tu pracuje na obsłudze klienta? zauważyłam, że od miesięcy występuje zainteresowanie pracą na tym stanowisku i zastanawiam się z czego to wynika, skoro padła odpowiedź jeszcze w marcu ze nie było naborów? jednak były już później we wrześniu? Nie widziałam ogłoszenia a ciekawa jestem co tutaj proponują. I z nim nie płaceniem o którym ktoś teraz napisał to o co w ogóle chodzi?
Tartak funkcjonuje bez uwag. Zapraszamy do zakupów drewna kominkowego, więźby dachowej, łat czy kontrłat.
Jakich pytań można się spodziewać podczas procesu rekrutacyjnego w Tartak Grabloks Sp. z o.o. na stanowisko Specjalista ds. Obsługi Klienta?
Bardzo dobry towar, wszystko na czas. Warto 5/5
ok, polecam
Dzień Dobry! Na prośbę przedstawiciela spółki Tartak Grabloks oświadczam, że spółka Tartak Grabloks z siedzibą w Księżyce 69A wykonywała dla Spółdzielni Mieszkaniowej ul. Piwnika remont poszycia dachu, wraz z wymianą konstrukcji więźby i dachówki. Umowa dotyczyła demontażu starego dachu, wymiany więźby, dachówki, obróbek blacharskich, dostaw okien, montaż instalacji odgromowej wraz z dostawą wszelkich materiałów. Prace zostały wykonane zgodnie ze sztuką budowlaną, terminowo. Jakość wykonanych robót, zapewnienie dostaw mimo trudności z dostępnością materiałów, wiedza i doświadczenie, pozwala nam zdecydowanie polecić przedsiębiorstwo jako wiarygodnego wykonawcę. Spółka otrzyma od nas kolejne zlecenia. Zarząd Spółdzielni
Belki dostarczone, dach wyremontowany. Dostarczyli i zamontowali cały dach. Polecam
Polecam więźba dostarczona zgodnie z zamówieniem dobrze zaimpregnowana nic nie było uszkodzone . Cena konkurencyjna . Dobry kontakt z tartakiem odpowiadają na wszystkie pytania . Panowie z transportu mili i pomocni .
Dziś dotarła do mnie druga część dostawy. Wszystko zgodne z zamówieniem. Polecam.
Zdecydowanie polecam tartak z Miedzyrzecza, wieźba pierwszej jakości, swieże drewno, dostawa, wszystko dopięte i dopilnowane. Nawet dostawa dodatkowych belek zorganizowana szybko. Polecam. P.S. Kupiłem też u nich drewno kominkowe, super.
Witam, szczerze odradzam zamawianie towaru w firmie Grabloks. Towar zamawialem w pazdzierniku 2021, po strasznie duzych perturbacjach towar przyjechal na poczatku marca 2022. Niestety dostarczony towar nie odpowiada zamowieniu (belki mialy byc wyheblowane a nie sa). Pieniadze za caly towar oczywiscie zaplacone. Przez ostatnie ponad dwa tygodnie jestem zwodzony, ze pracownicy tartaku przyjada na miejsce i beda te belki heblowac. Do dnia dzisiejszego oczywiscie nikt nie przyjechal (termi byl przesuwany juz 5 razy). Klientom zainteresowanym zakupem towaru w tym tartaku z cheica opowiem w szczegolach o wszystkim. Polecam szczerze wszystkim zainteresowanym doplacic pare groszy wiecej, zamowic towar w innym miejscu i miec spokoj. Posiadam oczywiscie cala dokumentacje zamowienia, zdjecia dostarczonego towaru i tak dalej, z checia sie nimi podziele. (usunięte przez administratora)
Towar dostarczony wg. ustaleń. Zaraz po zgłoszeniu reklamacji klienta spółka podjęła działania w celu wyjaśnienia reklamacji. Reklamacja została uznana a materiał natychmiastowo przygotowany wg. zamówienia. Sprawę uważam za zamkniętą. Powstrzymam się od oceniania sposobu działania Naszego byłego klienta.
Szanowni Państwo, Dziękujemy za odwiedzenie naszego profilu na portalu GoWork.pl. Podjęliśmy decyzję o przyłączeniu się do dyskusji, którą prowadzicie na łamach tego forum. Do tej pory z uwagą przyglądaliśmy się Waszym komentarzom. Od dzisiaj postaramy się aktywnie w tej dyskusji uczestniczyć i odpowiadać na merytoryczne zapytania. Zarówno pozytywne opinie, jak i konstruktywna krytyka, pozwalają nam rozwijać się i stale polepszać jakość Naszej pracy i relacji. Nie możemy jednak pozostać obojętni na wpisy, które naruszają dobre imię Naszej Firmy, czy też jej poszczególnych pracowników, którzy w codzienności dokładają wszelkich starań do prawidłowości w funkcjonowaniu. Prosimy pamiętać, że swoboda wypowiedzi nie oznacza prawa do obrażania kogokolwiek, czy naruszania czyjejś godności, oraz potocznie zwanego hejtu. Pragniemy uprzedzić, że komentarze łamiące regulamin forum, obrażające i naruszające czyjąś godność mogą być archiwizowane przez Administratora GoWork.pl., Po konsultacjach z radcą prawnym pragniemy poinformować, iż wpisy niezgodne z regulaminem naruszające dobra osobiste firmy Tartak Grabloks Sp. z o.o., naruszające dobra osobiste osób i pracowników jak i opinie nie mające nic wspólnego z rzeczywistością stanowiące hejt będą zgłaszane do organów w celu dochodzenia na drodze prawnej roszczeń w zakresie ochrony dóbr osobistych i wszelkich naruszeń. W kwestiach wymagających wyjaśnienia, czy uzyskania odpowiedzi prosimy o kontakt bezpośrednio pod adresem : [email protected] abyśmy mogli sprawie i merytorycznie do nich się odnieść. Pozdrawiamy Tartak Grabloks Sp.z o.o
Potwierdzam zgodność dostawy z zamówieniem. Przedstawiciel firmy zgłosił opoznienie, jednak w dniu dzisiejszym otrzymałem więźbę. Polecam firmę, bez uwag.
Witam, chciałem się podzielić opinią na temat dostawy mojej więźby Dachowej. Po drobnych opóźnieniach, spowodowanych brakiem w kadrze pracowniczej( chłopaki z Ukrainy pojechali bronić swojego kraju) dostałem wszystko tak jak trzeba. W czwartek byłem osobiście na tartaku i widziałem ze mają mega dużo zamówień i (usunięte przez administratora) drzewa do przerobienia.Chciałbym tez pochwalić kierowców, bo starają się chłopaki jak mogą;)Drzewo dobrze zaimpregnowane i suche. Jutro startuje z dachem????Pozdrawiam
Jestem zwodzony przez to firmę już od stycznia. Ciagle słyszę, ze drewno już do mnie jedzie i dojechać nie może. Może tutaj właściciel się ustosunkuje kiedy ma zamiar dostarczyć zamówiony towar o ile w ogóle ma taki zamiar ?
Proszę o opisanie sytuacji, kiedy zostało zamówienie złożone, kiedy planowana była dostawa. Proszę o podanie informacji które pozwolą ocenić stan faktyczny. Obecna ocena jest niemerytoryczna i zostanie usunięta jeżeli nie poda Pan szczegółów zamówienia.
Prosimy o dodawanie opinii merytorycznych, bez wulgaryzmów, hejtu internetowego, szkalowania osób trzecich oraz wyzwisk. Wszelkie nieprawdziwe, szkalujące itp. komentarze będą archiwizowane i sprawdzane czy nie naruszają polskiego prawa cywilnego i karnego.
Tak oczywiście 4 naszych klientów.
Tak dla Pana informacji jutro 2 kolejnych naszych klientów otrzyma kompletne więźby.
Dziękuję za zrozumienie. Ze względu na wyjazd naszych pracowników na Ukrainę, niektóre zamówienia mają chwilowe opóźnienia. Jednak każde zamówienie jest realizowane i dostarczane.
Proponuję skontaktować się z nami w celu znalezienia rozwiązania problemu: [email protected]. Sugerowane opinie przedstawiają nasz zakład jako niewiarygodny i nie wywiązujący się ze złożonych zamówień. Informuję, że zamówienia są stale realizowane, a wszystkie opóźnione dostawy w najbliższym czasie zostaną lub już są zakończone. Opinie niektórych osób na tym formu mijają się z prawdą i są bardzo krzywdzące. Staramy się w możliwie szybkim czasie dostarczyć opóźnioną dostawę wraz z przyznaniem rabatu za opóźnienie. Starając się możliwe jak najlepiej naprawić szkody wynikłe z opóźnienia w realizacji. Opinie osób, które pod wpływem w/w formu zrezygnował z zamówienia, także zostały lub są aktualnie pod względem formalnym rozliczane. Na chwilę obecną spory jakie powstały wynikają z bezpodstawnego wycofania się klienta z zamówienia, a nie z braku dostawy i realizacji przez nas tego zamówienia. Proszę o rozsądną ocenę i nie sugerowanie się w/w opiniami. Jeżeli ktoś chce zamówić u Nas więźbę lub porozmawiać na temat zamówienia, zapraszam na zakład, na pewno postaramy się znaleźć rozwiązanie.
Rozumie nie mam parcia ale nie można się z wami skontaktować, a jak już odbierzecie telefon to ciągle ta sama śpiewka jutro, później oddzwonię i tak od kilku miesiący, ja rozumie napisać mamy opóźnienie przepraszamy czy zaczeka pani jeszcze miesiąc a nie takie coś
Dzien dobry, moj kierownik budowy byl w piatek w tartaku i ogladal produkowany towar. Na zakladzie jest duzo materialu do produkcji, brakuje im jednak ludzi. Podejzewam, ze tartak nabral za duzo zlecen, Ukraincy nie przyjechali i zrobila sie lipa. Moje drewno jest produkowane, moj czlowiek posprawdzal wymiary krokwi i to rzeczywiscie bylo moje drewno. Czekam teraz cierpliwie na dostawe, drewno ma zjechac w srode do mnie. Jak tylko drewno sie pojawi i wszystko bedzie OK dam znac tu na forum. Mam nadzieje, ze produkcja ruszy pelna para i wszyscy dostana swoj zamowiony towar.
Informujemy, że sytuacja związana z opóźnieniami w dostawach więźby została uregulowana. Bieżące zamówienia odbywają się bez zbędnych opóźnień. Przepraszam za opóźnienia w realizacji zamówień planowanych na okresie grudzień 2021/styczeń 2022, opóźnienia te były związane z covid oraz urlopami pracowników w okresie świątecznym, co miało wpływ na wydłużenie procesu produkcyjnego. Jeszcze raz przepraszamy naszych klientów za doprowadzenie do sytuacji stresujących, nie było to naszym zamiarem. Z wyrazami szacunku Zarząd Tartak Grabloks Sp. z o.o.
Informujemy, że stale produkujemy i wysyłamy drewno konstrukcyjne. Wszelkie trudności i opóźnienia są zgłaszane Naszym klientom, jesteśmy stale pod telefonem i staramy się na bieżąco wyjaśniać i rozwiązywać wszelkie problemy. Nie będziemy odpowiadać na komentarze, ponieważ są one nieprawdziwe i nie służą faktycznej ocenie Naszej firmy. Klient może do nas podjechać oglądnąć zakład i wyjaśnić wszelkie nieporozumienia i realnie ocenić Naszą firmę. W stosunku do osób wypowiadających się na tym portalu wyciągniemy prawne konsekwencje. Zarząd Spółki Tartak Grabloks.
Jak się pracuje w Tartak Grabloks Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Tartak Grabloks Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Tartak Grabloks Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 4, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!