Czy w Mavi Trade Sp. z o.o. jest skuteczna reakcja na zgłaszane przez pracowników problemy?
Skutecznie to Adam unika płacenia pracownikom. (usunięte przez administratora) i (usunięte przez administratora) Mało tego podatku też nie płaci.
Firma w KRS jest jako zawieszona, rozumiem że to przez te problemy które niżej opisujecie z wypłatami wynagrodzenie? Co aktualnie się dzieje, cokolwiek zostało uregulowane, wszyscy obecni pracownicy mają te problemy?
Firma została zamknięte i jest w likwidacji. Tak z powodu problemu na rynku podczas pandemi i jej skutkach. Jeśli jest Pani zainteresowana proszę o kontakt bezpośredni ,a nie przez osoby trzecie. Mail i dane były podawane wcześniej. Jeśli jest potrzeba podeślę raz jeszcze
Pomimo kontaktów telefonicznych z Panem Adamem (tylko kłamstwa i dziwne wymówki) , wysyłania maili na podany adres (brak odzewu), niestety ani Pan Adam ani nikt inny nie raczy się odezwać. Ciągłe mydlenie oczu. Pozdrawiam pana Adama Jagat
Nikomu nie polecam danej firmy, (usunięte przez administratora) i nie płacą kasy. Właściciel Pan Adam cały czas korzysta z wymówek żeby nie płacić pracownikom. Masakra!!!
Witam poproszę o kontak w sprawie pozwu grupowego. Mnie również wykorzystał nie płacąc. Pozdrawiam.
Od 1,5 roku nie wypłacił należnych pieniędzy za pracę wykonaną dla jego dwu firm. Umowa okazała się fikcyjna. Dostał ostatnią szansę aby spłacić należność, zlał to poraz kolejny. No cóż teraz będzie go to kosztować więcej jak mu urzędy siądą. Co z tym pozwem kolego, to też się przyłączę.
Bardzo proszę o kontakt bezpośredni i konkretne dane, ponieważ firma jest w likwidacji. Jeśli czuje się Pan pokrzywdzony proszę o kontakt do Pana Lub napisać do nas.
Jeśli jest Pani zainteresowana kontaktem proszę napisać bezpośrednio.
Proszę o kontakt na biuro.mavitrade@gmail.com jeśli ma Pani pytania,ale rzeczywiste nie robienie trolowanie i dodatkowego zamieszania
Proszę kolejny raz by zgłosił się Pan i opisał o jaką sprawę chodzi. Poniżej mail biuro.mavitrade@gmail.com
Od kilku miesięcy prosimy o kontakt osoby które chcą porozmawiać bo czują się pokrzywdzone. Do chwili obecnej nikt się nie zgłosił. Jeśli jednak chce ktoś nawiązać kontakt proszę o inf na maila biuro.mavitrade@gmail.com
Nie wypłaca pieniędzy
Adaś dalej wisisz mi siano oszuście… dojade cie sądami…???? zero kontaku zero kasy umowy na pic i ciagle jakie to on problemy nie ma.
Witam.. zostałem (usunięte przez administratora) na wypłatę moze skierujmy sprawe jako pozew grupowy do prokuratury na (usunięte przez administratora) grozi mu za to do 8 lat a prokiratura takich cwaniaków lubi rozliczać
Bardzo proszę o kontakt mailowy z czym został Pan poszkodowany. Jeśli są jakieś niezamkniete sprawy proszę o informację Dodam, że do tej pory nie zgłosił się nikt, a prawdopodobnie opinie pisze jedna osoba
Hahahaha pelikana takie bajki opowiadac mozecie. W ciagu mjesiaca bedzie sprawa naglosniona
Bardzo chętnie załatwiona będzie sprawa z Panem, niestety nigdy nie było nikogo imieniem Kacper. Jeśli chce Pan przedstawić co firma Panu zalega,proszę o kontakt bezposredni
Jeśli faktycznie jest coś nie tam z naszej strony, sprawę załatwimy i wyplacimy. Niestety nie mamy jak się inaczej z Panem skontaktowac
Sąd nie ale jego wyrok będzie otwarciem furtki do kolejnych kroków jak na przykład prokuratura, komornik i wiele więcej.
Bardzo chętnie dołączę się. (usunięte przez administratora) nie odbiera dokumentów od moich prawników ani z sądu. Mam jego zdjęcia, kilka rozmów, zdjęcia dokumentów przewozowych i fejkową umowę, szukamy chętnych do pozwu. Naszym kolejnym krokiem jest prokuratura i lokalne media. Żadna tajemnica więc ukrywać nie ma co. U mnie jest zadłużony na 13 - 14 tysięcy złoty. PS: Adam mogłeś załatwić to polubownie teraz uszykuję ci piekło. Nie pozdrawiam.
Witam spotkało mnie to samo, może Pan podać do siebie kontakt bo sam nie wiem jak mam to ugryźć, byłbym wdzięczny.
Witam!!! Mnie takze (usunięte przez administratora) prosze o kontakt zalozymu mu sprawe zbiorową to tak latwo sie nie wywinie !!!
Potwierdzam wpisy poprzedników, nierzetelna osoba, nie płaci, ignoruje próby kontaktu.
Proszę nie sugerować się opiniami POZYTYWNYMI OD PAZDZIERNIKA 2021... Wszystkie należą do ... wiecie kogo:) Od października do teraz każdy był...... na wypłatę... ja tak samo....... Adaś wisisz mi siano!!!!! I widzę nie tylko mi
Proponuje unikac jak nie chcecie problemow od 2018 notorycznie (usunięte przez administratora) pracownikow czy to z ukrainy czy z polski nie placi na czas nie wyplaca naleznosci wcale duzej ilosci ludzi. Zadluza sie u kazdego od mechanikow do pracownikow zmienia czesto nazwy firmy by uniknac problemow. Mnie (usunięte przez administratora)na kilka miesiecy pracy…
Czy nadal są problemy z wypłatami ? Bo poszukuję pracy a w Poznaniu słyszałem że (usunięte przez administratora) kilka osób na wypłatach
Bardzo proszę osoby zainteresowane i przedstawienie swojego stanowiska na adres mailowy biuro.mavitrade@gmail.com wraz z nr telefonu
Dzien dobry, ja swoją opinię zostawiam pozytywna. Pracowałem i byłem zadowolony ze współpracy. Obecnie jestem u innego pracodawcy i wiem że teraz gorzej mam. Ciut więcej pieniędzy ale gorsze traktowanie. Musiałem zmienić pracodawcę tylko przez awarie auta poważne. Jeśli funkcjonują dalej to polecam. Super kontakt i podejcie Polecam Mavi bo nie mogę nic złego napisać.
Tak wprost była informacja ze jest problem i może być opoznienie. Uznałem to za ok podejście dla mnie bo miałem jasna informacje nie każdy by o tym informował a to byłoby nie ok
Zostawiam duży pozytyw Nie wiem tyle wiem że ktoś koszty zrobil i opoznienie im z kasa. Ale ja byłem zadowolony i z kasy i podejścia do samego pracownika dlatego zostawiam pozytywna. No różnie w czasie pandemia jest dlatego podejście uważam za poprawne. Inni by nawet nie informowali bo już to miałem w karierze . Wystąpił problem i dostałem informację . Ja to zrozumiałem bo wiem jak jest. Ogólnie byłem zadowolony bo fajna ekipa ale cos tam się gorzej powiodlo
Narazie zawieszone i odrabianie wiem że chodzi do pracy dodatkowo by to poprostowac taka miałem inf jakiś okres temu. Ale ja osobiście złego nic nie powiem , polecać chyba mogę jak rusza bo było bardzo fajnie. Ja niestety też już mam inną pracę a szkoda troche
Dzien dobry, opinie są podzielone widzę. My współpracowaliśmy bardzo dobrze , ale faktycznie dostalismy informacje ze jakieś kontrahenci zrobili problemy i trochę problem był. Ja oceniam bardzo dobrze może to sprawa podejścia. Ja zostawiam pozytywna współpracę
Ciezko cos doradzać. Ja wspominam dobrze do niedawna jeździłem i miałem ok i spoko atmosferę pracy Z tego co obecnie to już zamknięty tam transport. Kolega ty jeździłes autem do domu to normalne ze swój koszt. Ktoś pisał o ukraincu tylko mało to możliwe bo tam kursy wysp były a Ukraina nie może Ja oceniam na 4+ współpracę . Minus ze juz nie jeżdżą trochę bez informacji
Cześć panowie. Ja jeździłem do kiedy nie poszłem na robotę na wywrotkę. Znajomy tam jeszcze jezdzil Ja oceniam w miarę normalnie niema bardzo dobrze ale całkiem ok w porównaniu do innych firm. Osobiście nie było problemu. Z tego co wiem to tam na firmie kilku kierowców narobiło im problemów z policja bo byli naćpani czy pijani i wtedy było słabo. W stosunku do mnie było wszystko ok kasa się zgadzała i bardzo ugodowi. Mogłem korzystać z auta firmowego. Trochę dziwi mnie opinia. Może coś zrobiłeś i nie dogadaliście się. Zapytam kumpla on dłużej tam jezdzil czy jezdzi. Ukraińców chyba nie ma tam bo nie mogą. Ja akurat wspominam bardzo dobrze 8 polecam
Jeździłem dwa lata, zawsze był problem z wypłatą. Teraz też nie zostałem rozliczony za wykonaną pracę. Nie otrzymałem świadectwa pracy. Nie polecam tej firmy, ciągłe proszenie się o swoje zarobione pieniądze, auto pod dom? ,oczywiście ale płacisz za paliwo. Ogólnie było fajnie ale dlaczego pracownik musi się upominać o swoje zarobione pieniądze? Dlaczego traktowany jest jak przysłowiowe piąte koło ? Dlaczego jedni kierowcy dostają całą wypłatę a inni nie?
Ja jeździłem i było ok, faktycznie czasami parę dni później ale jak prosiłem wcześniej to nie było problemu. Raczej do dogadania wszystko. Z tego co wiem teraz całkiem fajnie rozliczają. Najlepiej pytac i dogadać warunki
Jak się pracuje w Mavi Trade Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Mavi Trade Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Mavi Trade Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 11, z czego 4 to opinie pozytywne, 4 to opinie negatywne, a 3 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!