Jaka atmosfera panuje w firmie Msu Group Sp. z o.o.? Widziałam kolejne ogłoszenia na Nuzle.pl, jakie umieścili 22 grudnia. Jak wygląda rotacja?
Widzę to namawianie do zgłaszania jakichś nieprawidłowości. Tylko jak wpadniesz z takim donoszeniem to możesz mieć w późniejszej pracy problemy czy raczej nic sobie z tego nie robią?
Pracownik ochrony musi mieć orzeczenie jakiś konkretny stopień? Bo tu czytam że jest potrzebne orzeczenie co jest normą oczywiście w tym zawodzie,ale ciekawe czy grupa ma wpływ na to, kto prędzej ma szanse dostać pracę jaki stopień.
Firma MSU jest OK,,, tylko Ci pracujący tam ludzie!!!! Noo ale osoby z grupą 02 P ,, to są osoby które nic nie chcą robić, ale brać kasę!!! Te osoby są mądre w " (usunięte przez administratora) co dziwne, te osoby są sprawne fizycznie, mają zdrowe nogi, rece i nie chcą pracować!! Przez tych ludzi odchodzą z pracy ludzie ,, bo z takimi ludźmi ciężko przebywać!!!!! Ludzie zdrowi fizycznie i nie dają się do fizycznej pracy! SZOK!! no to gdzie??? Nigdzie bo przecież nic nie rozumieją!! Kamieniołomy zostały ????????????
Ja właśnie mam pytania o atmosferę. Niżej w danym wpisie ktoś pisał no o dość niepokojącym zachowaniu osoby z kierownictwa. No ale jak ktoś faktycznie zachowuje się niewłaściwie to jest gdzie to zgłosić? Niektóre firmy poważnie traktują takie rzeczy, a tutaj jak?
Jeżeli zadzwonisz w sprawie pracy na numer z olx lub jesteś pracownikiem i typ drze mordę zgłoś to do Bydgoszczy. Albo coś z tym zrobią albo nie.
Rotacja jest ogromna przez dyrektora Gembkę. Drze morde na każdym kroku... Radze omijać tą "firme"
(usunięte przez administratora)to on może sobie drzeć do swojej żony w domu o ile mu jej nie zamknie. A do pracownika może być stanowczy i zarazem kulturalny. Dziwię się, że jeszcze ktoś nie zrobił z nim porządku.
Na ich stronie piszą ze biorą osoby z orzeczeniem o niepełnosprawności, a co z osobami które nie posiadają takiego orzeczenia ? Bo wiem ze chętnie właśnie biorą z niepełnosprawnością a mój tata jest na emeryturze ale takiego dokumentu nie ma
W ochronie powinny pracować tylko osoby PEŁNOSPRAWNE. Zlikwidować te (usunięte przez administratora) ZPCHry dojace publiczna kasę a do ochrony brać ludzi jak do pozostałych służb sprawnych psychicznie i fizycznie.
Nie polecam! Brak płatności za dodatkowe nadgodziny pracy! Dodatkowo przełożony narzuca kiedy pracownik ma wybrać urlop i sam wpisuje to w grafik! Nie można liczyć na żadne premie ani docenienie pracownika! Ta firma to (usunięte przez administratora) Nie wypłacają należnej odprawy wykręcając się i nie traktują ludzi poważnie , pomimo narzucenia obowiązku zapłaty i kary przez inspekcje pracy! Wykorzystują oraz nie szanują podstawowych praw pracownika.
Interesuje mnie czy pensja w Msu Group Sp. z o.o. składała się z samej podstawy, czy może również z ewentualnych dodatków? Konkretnie jako Sprzątaczka, ich ogłoszenie widziałam 26 sierpnia na Nuzle.pl.
Wiecie co się dzieje? Czekamy na aktualne wpisy od użytkowników bo nie ma tu jeszcze żadnych info odnośnie firmy Msu Group Sp. z o.o. w miejscowości Bydgoszcz, a każda opinia jest pomocna.
Czy Msu Group Sp. z o.o. oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?
Co jaki okres czasu w Msu Group Sp. z o.o. można ubiegać się o podwyżkę?
Pensja na czas jedyny plus ,reszta niestety same minusy pytajcie ,a wam odpowiem co i jak
Jak się pracuje w Msu Group Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Msu Group Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.