Brzmi to jak mocny zarzut mimo braku szczegółów. jeśli to prawda to jakie (usunięte przez administratora) masz na myśli?
tutaj od ponad 1,5 roku nikt nie nie jest zatrudniony,(usunięte przez administratora)
Czyli że jednak są zatrudniani? Jednak ludzie tu piszą co innego... Załóżmy że zatrudniają ludzi; to wtedy spoko warunki dają?
od dwóch lat nie ma tam prowadzonej rekrutacji
A ci co jeszcze siedzą jakie maja zdanie o pracy? widzę ze wypowiadają sie byli a mimo to pozostali dalej pracują więc ciekawi mnie co zachęca
Na necie po krsie wyglądali na aktywnych. Słupa hobbistycznie by trzymali? Praca sama sie nie zrobi jednak
Niejasne trochę jest dla mnie co piszecie. o jakie konkretnie zmiany w firmie chodzi ze aż w szoku można być? Dobre warunki sie szykują?
Specem nie jestem ale o większy koszt dla biura pewnie to zaluja może a jeśli pracownik i tak jest wierny to będzie siedział. A nikt nie odwazyl sie zapytać o to wprost czemu umowy o pracę nie chcą dać?
Wierny to może być pies, a nie człowiek u pracodawcy, który nie potrafi dac swojemu pracownikowi umowy o pracę, a w czym problem dać pracownikowi konkretną umowę? To normalne że każdy chce się zabezpieczyć a nie w 1 czy 2 dni stracić pracę i dochody, nie każdy ma takie możliwości żeby móc sobie pozwolić na szukanie pracy nie mając stałych dochodów :)
Może ich po prostu nie stać na umowę o pracę albo lubią trzymać w niepewności że jak podskoczysz czy się z czymś niezgodzisz to wylot? Nie wiem co za ludzie to prowadzą i po co ktokolwiek decyduje się tu pracować na zleceniu robiąc jak na etacie.
To firma jakaś super stara nie jest więc tych ucieczek też tak mega dużo nie było. a to nie tak ze przy każdej kolejnej chociaż jakoś warunków nie będą poprawiać żeby znowu kogoś zachęcić? Inaczej nie lapie jak to sie dalej kreci
Ciekawe jest to ze mogą sobie pzowolic na takie zmiany warunków jak nawet zabranie umowy o pracę a i tak znajdują chętnych. Oni nie wprowadzają wtedy czegoś w ramach rekompensaty?
Nie wiem pytaj ich, a co do kwestii zatrudniania to tam ludzie przychodzą na parę niewiedzy i odchodzą, więc sam sobie odpowiedz na pytanie czy to jest stabilna praca
No dla mnie to stabilnie jest właśnie na umowie o pracę :) szkoda że tutaj jej nie dają. Z drugiej strony nie chce mi się wierzyć że w ogóle żaden pracownik takiej nie dostał. Może jednak ci najbardziej zaufani mają lepsze warunki
No ja to bym wolał stabilna umowę a pisali tu ze takie niestety nie sa. jeśli jest tak ze maja niektóre warunki gorsze niż w innych firmach to jakie sa tutaj plusy które mimo wszystko zachęcają do pracy?
Plusy są takie że można się faktycznie czegoś nauczyć, jest dużo samodzielności, masz firmy, które robisz od początku do prawie samego końca - od księgowania dokumentów, po sporządzanie deklaracji dla firm. I tak, wolałam ten zakres obowiązków, niż obecny jaki mam w pracy, ale no warunki i podejście szefostwa do pracownika też jest ważne, trzeba rozumieć że pracownik poza pracą też ma swoje życie prywatne
Czytam tu właśnie wiele narzekania na szefostwo i mocno mnie to martwi bo chciałam wysłać cv. Ale poza nimi to z innymi pracownikami idzie się dogadać? Jak zespół jest super to tez jakiś plus.
Nie wiem jak z innymi pracownikami, bo ja byłam jedynym pracownikiem przez pewien czas :), wiem tylko że zazwyczaj zatrudniają młodych ludzi, ale czy dalej tak jest, a z szefostwem czasem można się dogadać, ale nie w każdej kwestii
Praktycznie wszędzie przyznawali teraz podwyżki u mnie wypadly akurat dość kiepsko. A u was? może warto sie przenieść?
Gdzie się przenieść? Tu do biura? Szukaj pracy w miejscu gdzie nie będziesz musiał poświęcać całego życia, ja w obecnej firmie ze swojej pensji jestem zadowolona, mam do tego pakiet różnych benefitów i jest przede wszystkim szacunek do siebie każdego, co chwilę kadry wysyłają nam szkolenia z zakresu mobbingu i dyskryminacji, które są obowiązkowe
Ten jedyny komentarz jest dość mocno wykropkowany i w sumie niewiele widać. Ktoś pisał o zatrudnianiu pracowników jak najtańszym kosztem...no ale nie uwierzę że najniższą krajową tutaj płacą. To ile można zarobić?
Często proponują kandydatom najniższą krajową, były osoby, które pracowały za wyższą stawkę, ale umowy są niestabilne, do tego dużo pracy i oczekiwania coraz większe, siedzenie po godzinach, brak czasu na swoje życie prywatne. Obecnie pracuje w firmie gdzie zarabiam tyle samo co tutaj miałam, zakres obowiązków jest dużo mniejszy, mogę na spokojnie wyrobić się w 8h dziennie, do tego jestem po ocenie podsumowującej, gdzie kierownictwo bardzo doceniło moje zaangażowanie w pracę i wiedzę, gdzie w tym biurze rachunkowym byłam wiecznie krytykowana że nic nie umiem i za mało robię
Pomimo że przez jakiś czas dobrze czułam się pracując w tym biurze, nie mogę polecić tego miejsca pracy. Panuje tutaj (usunięte przez administratora), zatrudniają pracowników jak najtańszym kosztem. (usunięte przez administratora) dowartościowuje się kosztem swoich pracowników - przyjmują osoby z małym doświadczeniem lub nawet bez, a oczekują że takie osoby będą wykonywać obowiązki na poziomie pracownika, który posiada 6, 7 letnie doświadczenie albo i większe. Przez ostatnie miesiące pracy wielokrotnie byłam krytykowana, dawano do zrozumienia, że za wolno coś robię, że obsługuje za mało firm. (usunięte przez administratora)
Cześć, czy ktoś pracował w biurze i ma jakies opinie ? jak z wynagrodzeniem ? Czy jest to praca 100% stacjonarna?
Jak się pracuje w Awik Biuro Rachunkowe Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Awik Biuro Rachunkowe Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.