Czy firma RM TSL Sp. z o.o. w całości finansuje szkolenia dla pracowników?
Ta firma to dramat żadnych pieniędzy,y na szkolenia zusu nie płacą wypłaty nie wypłacają za ws,ystkie szkody obciążają brak ubezpieczeń .
Dziekuje za przyuczenie do zawodu. Jednak praktyka za granica to co innego niż jazda po mieście z instruktorem.
Chciał dziekowac za prace. Firma pomogła w dokumentu. Dobrze mnie się pracować z Kirtjan. Kiedy wruce do Polszki - chce pracowac dalej w tej firmie.
Jak dużo osób pracuje w RM TSL Sp. z o.o.?
U mnie wszystko ok. Przyjechali, zapłacili za usługę, samochód odebrali i pojechali.
Ok ostatnia część opinii faktycznie mogłaby zdawać się niepokojąca. Zdarzały się może jakieś kolizje? I chyba mimo tej sugestii to nikt nikogo tutaj o jakieś zabranie auta nie oskarżał?
Co, tak сzarno i ćiemno? Na pierwszy rżut oka jest miła ekipa.
kolejna reklama windykacji
Czy - z tej firmy nie powstała eska tml?
Masz troche wiecej inf na ten temat?
Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w RM TSL Sp. z o.o.?
Dobry kontakt, należność na czas, stały kontakt ze spedytorem.
U mnie wszystko ok. Szybki temat i kasa na kocie. Polecam
Polecam jako firma transportowa.
Dorzucam jeszcze Usługi Transportowe Krzysztof Zachwieja
Mieliśmy termin 21 dni - zapłacili po 32. Tragedii nie ma.
Witam, czy aktualna jest rekrutacja na stanowisko kierowcy ADR? Paweł Raduszewski
Nie polecam, praca pod presja, tankowanie na kilometry, przy placeniu oczekiwanie na przelew, kierowce prowadzi kilka osob
Dzień dobry, @Kierowca chciałbym poinformować, że żaden z naszych kierowców od momentu podpisania umowy nie zakończył współpracy z naszą firmą, w związku z tym proszę nie podszywać się pod byłych pracowników firmy.
Co Pana niepokoi?
Kontakt bardzo dobry, płatność 4 dni po terminie,. Firma ok!
Bez zastrzeżeń firma. Kontakt ok, płatność ok.
Profesjonalna firma, płatności kolejnej faktury na czas.
Jak się pracuje w RM TSL Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy RM TSL Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w RM TSL Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 3 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!