Opinie o Global D Poland Sp. z o.o. w Warszawa

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie obecnych i byłych pracowników o firmie Global D Poland Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do zatrudnienia w firmie Global D Poland Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Medycyna, farmacja i kosmetyki - pozostała działalność

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Global D Poland Sp. z o.o. w Warszawa

bartosz Nowy wpis

Patrząc po stronie int to własciciel jest zwolennikiem filozofii motywacyjnych, ale czy to od razu znaczy, że jest niedobry? Te zwolnienia chyba są jakoś umotywowane, macie coś wpisane w wypowiedzenia?

Nicknick Nowy wpis

Nie polecam, Wszystkie opinie negatywne są jak najbardziej prawdziwe i trafne, zwalnianie pracowników zawsze wygląda tak samo- bez żadnych ostrzeżeń ,informacji co się źle robi a co dopiero o wcześniejszym poinformowaniu ze pracownik powinien się z czegoś poprawić- ludzie w firmie bardzo rywalizują miedzy sobą, są fałszywie mili. Rotacja pracowników co chwile, brak premii - zero plusów. Nie polecam

Adam Nowy wpis

(usunięte przez administratora), brak premii, pomimo wyników, (usunięte przez administratora)atmosfera donosicielstwa i gierek. Firma nie stawia na rozwój, to prywatny folwark Prezesa, aż dziw, że jeszcze pracuje na tym stanowisku

Nick Nowy wpis

Najgorsza firma z jaka miałam wątpliwa przyjemnosc współpracować. Rotacja pracownikow srednio co 6-10 miesięcy. Praca przez rok w tej firmie to bicie rekordów. Na poczatku wszystko wydaje sie byc idealne- samochod, biuro i obietnice składane przez bardzo zdziwaczałego szefa. Pozniej okazuje sie ze jestes do d*** i z byle jakiego powodu zostajesz wywalony .. niektórym odbiło sie to na zdrowiu psychicznym... bardzo zła atmosfera w biurze! Fałszywi i niesympatyczni ludzie, szef nie szanuje nikogo i pogrywa sobie okrutnie z ludzmi. Cała firma ma w branzy bardzo zła opinie. Nie bez powodu! Nie polecam !!!!!!

Jak wspominasz rozmowę kwalifikacyjną w firmie Global D Poland Sp. z o.o.? Czy warunki oferowane przez pracodawcę zgadzały się z informacjami zawartymi w ogłoszeniu? Jak przebiegło spotkanie? Podziel się swoimi wrażeniami.
Nicki

Odradzam pracę w tej firmie (obecnie to Global D Sp Zo.o.) Prezes skupia się na wykańczaniu psychicznie ludzi, w krótkim czasie notorycznie wymienia kadrę, w biurze panuje atmosfera oskarżania, poszukiwania haków na innych, zero zaufania. Nie mam pojęcia jak ta firma jeszcze funkcjonuje. Na rynku implantów stomatologicznych również panuje zła opinia o prezesie, mało kto chce z nim współpracować.

Zostaw merytoryczną opinię o Global D Poland Sp. z o.o. - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie
Global D Poland Sp. z o.o.
  • Okólnik 11A lok. 69
    00-368 Warszawa