Wy na umowach macie może jakieś kruczki? Piszą ze nie dostaja należnego wynagrodzenia a ciekaw jestem czy każdy tak szczegółowo czyta co podpisuje
Brak płatności należnego wynagrodzenia!
No nie firma ma pracowników i nie płaci, ehhh klasyka. Ale czy firma regularnie nie płaci kasy czy to jakiś jednorazowa sprawa?? Masakra po co pracować kolejny miesiąc jak nie ma się pensni za poprzedni.
Beznadziejne podejście do rozstania z wieloletnim pracownikiem. Nie polecam współpracy na żadnej płaszczyźnie.
Straszna firma. Nie placa za fv. Nie ma z nimi zadnego kontaktu, maile, telefony milcza. Kolejni (usunięte przez administratora) na Transie. Omijac szerokim lukiem. Szkoda czasu i pieniedzy.
Zgodność z użytkownikiem " Tomasz" . Również zgłoszone do windykacji . Nie polecam, omijać szeroko, nie nawiązywać współpracy. Firma Patryk Haring Transporte to samo. Sprawy braku należności zgłoszone również na giełdy transportowe, polecam wszystkim poszkodowanym o zgłoszenie spraw do Windykacji i innych instytucji .
Nie polecam firmy Keyo Logistics, nie płacą za wykonaną usługę. Nie odbierają telefonu oraz blokują numer. NIE POLECAM !!!!!
Omijać z daleka wspópracę z tą firmą. Nie wywiązują się z płatność. Nie ma kontaktu z firmą. Negatywne opinie i referencje usuwają. Faktury nieopłacone grubo po terminie. Zgłoszeni do windykacji. Firma Patryk Haring Transporte - to samo.
Faktury z marca 2023 : kwota około 13 tysięcy złotych... nadal nieopłacone. Ciężko się z kimkolwiek skontaktować , cokolwiek ustalić, ignorują, śmieją się do słuchawki, blokują numery. Żenada, prośby maile wysyłane od maja nie odnoszą żadnego skutku , jest to tylko strata czasu.
Spedycja działa bez zarzutu , ale właściciele nie wywiązują się z płtności. Nie można doprosić sie pieniędzy , które uczciwie się zarobiło. Płatnik okropny.
Czy jest możliwość pracy w Keyo Logistics Natalia Haring na część etatu?
A czy jest pracować w firmie która nie płaci swoim kontrahentom, poczytaj opinie w necie, omijać szerokim łukiem, dziś nie płacą za faktury, jutro nie zapłacą wynagrodzenia za prace dla pracownika
Doesnt pay for transportation services provided. Payment late more than 150 days. Every day says that making payment today, but never does. With lot of talking and reminding to pay, payd 2 invoices of 10... Now ignores.
Serdecznie polecam panią Natalię
Polecam panią Natalię, odpowiednia osoba na stanowisku.
Polecam serdecznie !!!
Polecam,wszystko bez zastrzeżeń.
Jak najbardziej polecam !
Gorąco polecam, perfekcyjne podejście do klienta !!!
Wszyscy tak mocno polecacie to miejsce, a powiecie dlaczego?
No bo zobacz na date i czas , sami sobie piszemy te pozytywy liczac na to ze ktos sie nabierze :)
Polecam
tak jest
Jak się pracuje w Keyo Logistics Natalia Haring?
Zobacz opinie na temat firmy Keyo Logistics Natalia Haring tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 13.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Keyo Logistics Natalia Haring?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 12, z czego 9 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!