Sklepy bardzo dobrze wyposażone ale właściciel porażka jak traktuje pracownice
Pracuje tyle lat i jakoś nigdy nie było problemu z pracodawcą. Trzeba też wymagać od siebie a nie być roszczeniowym .
Tragedia.Szef potraktuje Cię jak zwykłego (usunięte przez administratora)i wyrzuci z pracy,bez większego powodu.Zmienia pracowników jak rękawiczki,nie ma szacunku do nikogo.Przykre jest to,że wyrzuca pracowników z długim stażem,doświadczeniem.Mam nadzieję,że kiedyś karma wróci i też go ktoś tak potraktuje...
Jak szefostwo w Sklep Spożywczo-Przemysłowy Górlikowski Górlikowski Krzysztof traktuje ludzi?
Jest to tragedia. Nie polecam pracować u tego pana. Pracuje się 6 dni w tygodniu. Sprzedaż przeterminowanych rzeczy. Pan Krzysztof jest miły tylko przy podpisaniu umowy później już nie .
Sklepy pana Gorlikowskiego to mini markety sprzedawczynie nie zawsze mile uprzejme czasami nawet bardzo nie przyjemne do klienta .Pare razy robiłam zakupy po 20 i z wielką miną obsługiwała pani w blond włosach grubsza Na harcerzy to nie chciała mi pokroić wędliny świeżej zapakowanej .Więc wyszłam z sklepu a że mam autem 5 min to podjechałam do 2 sklepu pana Gorlikowskiego na Stryjewskiego co wolę robić tam zakupy jak wracam z pracy tam jest inna miła obsługa serdeczna pani w blond włosach Gosia obsłużyła mnie z zapytaniem czy może jeszcze coś pokroić podać tak samo na Gdańskiej też nie miło chociaż sklepy zaopatrzenie mają bardzo dobre .Polecam sklep a obsługę na Stryjewskiego
W dniu dzisiejszym na gdanskiej zakupilam ciasto uprzednio wyraznie pytajac czy ciasto jest dzisiejsze, pani odpowiedziala ze tak dzisiejsze, po powrocie do domu okazalo sie ze ciasto jest stare , oczywiscie cofnęłam sie do sklepu zeby zwrócić produkt nieświeży, Pani stwierdziła , że taki dostala w dniu dzisiejszym od Szefa. Wiec Panie Szefie jeśli che się Pan pozbyć nieświeżego produktu ( żenada mając piekarnie), to chodziaż go przeceń, żeby klient miał wybór i był świadomy , , a jeśli klient pyta ekspedientkę czy ciasto jest dzisiejsze to nie każ kłamać, chyba , że sam nie masz pojęcia o takich praktykach w swoim sklepie, od dziś omijam ten sklep szerokim łukiem,
Planuję aplikować na stanowisko Sprzedawczyni do firmy Sklep Spożywczo-Przemysłowy Górlikowski Górlikowski Krzysztof. Jak wygląda rekrutacja i z ilu etapów się składa?
Lepiej nie składaj bo nie warto kierownictwo masakra a jak trafisz na koleżanki wredne to będą cię wykorzystywac
Masakra jak zatrudnia pracowników na gdańskiej jeden wielki (usunięte przez administratora)na Stryjewskiego to tylko dwie panie mile bo ta 3 za kare stoi na harcerzy to wszystkie kierowniczki a szef to nie widzi co się dzieje
Na jakie narzędzia pracy może liczyć pracownik w Sklep Spożywczo-Przemysłowy Górlikowski Górlikowski Krzysztof?
Dzień dobry zwracam się z informacją dla właścicieli sklepu Minuta na harcerzy sklep bardzo dobrze zaopatrzony cenny takie jakie powinny być ale ekspedientki to szczyt obciachu panie czują się jakby to był ich sklep nie właściciela . Nigdy nie pomogą często podchodzą do klienta bezczelnie .Panie zamiast pracować plotkują z klientami jak ciężko itp a sklep często zamykany jest przed czasem a wędliny nie krojone po 20.30
Jak się pracuje w Sklep Spożywczo-Przemysłowy Górlikowski Górlikowski Krzysztof?
Zobacz opinie na temat firmy Sklep Spożywczo-Przemysłowy Górlikowski Górlikowski Krzysztof tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Sklep Spożywczo-Przemysłowy Górlikowski Górlikowski Krzysztof?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!