Opinie o Trans-Bus Konrad Koza w Warszawa

2.3/5
Na podstawie 6 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Trans-Bus Konrad Koza. Znajdziesz tutaj również opinie kandydatów do podjęcia pracy w Trans-Bus Konrad Koza o rekrutacji.

Branże: Transport i spedycja drogowa - transport mieszany

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Trans-Bus Konrad Koza w Warszawa

Czy często Trans-Bus Konrad Koza poszukuje kogoś na stanowisko Kierowca Ce? Ile osób tam pracuje?

@ulka

A ten Igor to za co miał dostawać premie??? ,że codziennie szefowa go budziła do pracy .Pracował chwilę zrobił zamieszania i myślał, że po tygodniu już stał się (usunięte przez administratora) kierowcą ciężarówki. Nieodpowiedzialny dzieciak.

Kierowca Nowy wpis

Robota dobra szef w porządku tylko szkoda że umowa na najniższą , niekiedy oczy się zamykają szefowa zawsze daje wsparcie że dam radę to daję radę dla niej nawet pracować po 18 h i później jechać jeszcze z nowym kierowcą. Bo w tej firmie to ciągle reputacja .Niuniek robota jest najlepsza na świecie tylko daj no premię

Były
@Administrator

Bardzo często! Rotacja jest duża. Nie jest to dziwne jeśli wziąć pod uwagę że nie zbyt dbają o ludzi zeby zostawali. Żadnych premii nawet świątecznych. Do tego z tego co słyszałem od kierowców to robota ciężka. Jest to bardziej dystrybucja towaru załadunki wyładunki jakieś tam ręczne fizyczne prace niż samo kierowaniem autem

Były kierowca

Może z przemęczenia i braku wolnego czasu zapomniał że miał premie ???? To może warto ostatnie czyli kolejne wasze ogłoszenie z olx przeczytać i się zastanowić i to jeszcze w kwocie brutto jaka kwota podana szanujmy pracowników albo będzie wieczne szukanie kogoś ????‍♂️

@Były

Każdy słyszy co chce usłyszeć a dobrze pracować i szanować sprzęty to takich już brak. Z tego co widzę to kierowcy tu pracują po parę lat .Z czasem każdy się wypala. Szkoda ,że żaden nie umie nic powiedzieć w oczy tylko tu wypisuje bzdury .Ja jestem zadowolony i zawsze doceniany.

@Były

Na święta zawsze były premie a pracownicy, którzy maja dzieci każde dziecko otrzymuje świąteczne paczki.

Marian

Premi i życzeń Świątecznych w tej firmie. Nie ma tylko jest tak napisane żeby głupi przyszedł porobił pół roku i kolejnego jelenia szukają .

Maksio
@Marian

A na umowie co jest napisane tak w ogóle z rzeczy które na pewno sa tu zapewniane? Zaraz wyjdzie ze nic kompletnie nie piszą tam na niej a potem człowiek cudow sie domaga. Trzeba czytać co sie podpisuje

Igor
@Konrad

Pozdrawiam serdecznie ale premii i życzeń na święta to nie było :)

ulka Nowy wpis
@Igor

Pewnie chodzi o zeszłe święta. A jaki był problem z premia? życzenia mogą dla siebie zachować ale nie rozumiem w czym problem docenić cały rok pracy

@ulka

Na pierwszy rzut oka spoko firma z ogłoszenie, lecz jednak paru spraw się mogę przyczepić mianowicie : -Nic nie można sobie zaplanować bo grafik jest podawany z tygodnia na tydzień -Wszystkie punkty są planowane na styk więc w zasadzie wyjdzie jakieś opóźnienie i już jest zagrożenie za kolejny kierowca później wyjedzie (jedzenie tylko i wyłącznie w drodze bo nie ma na to czasu) - Czas pracy kierowcy mają gdzieś trasy wyznaczone że wyrabiasz się przy dobrych wiatrach na styk - W soboty kończysz popołudniu a w ndz w nocy planowane wyjazdy ( kompletny brak czasu dla bliskich ) - niektórzy kierowcy przywłaszczyli sobie samochody na własność i są wręcz obrażeni i źli że jak to mogłeś zabrać ich samochod - Często zdarza się tak że jeszcze nie wykręcisz pauzy a już na Out przyjeżdżasz podstawiać samochod pod rampę na załadunek - dzień pracy potrafi trwać nawet 18/19 h - nic nie można powiedzieć do kogoś na temat firmy na magazynie bo dostajesz telefon od pracodawcy który Cie umoralnia - Problemy z zostawieniem przyczepy bo nie wszędzie zmieścisz się całym zestawem oraz kombinowanie co gdzie wstawić żeby nie zastawić sobie towaru który będziesz ściągać pierwszy bądź kolejny ( na zestawie bywa po 5/6 punktów) Ale żeby nie było że same minusy plusy też są mianowicie ; - Samochody zadbane i czyste - Szef ogl pomocny i bardzo ogarnięty w razie telefonu zawsze coś podpowie ( tylko szkoda że bardziej za sznurki pociąga tam szefowa sympatyczna na pozór) - załadunki zazwyczaj bez opóźnień i na czas ( chyba że ktoś później z trasy zjedzie to zaczynają się schodki) - ludzie na magazynie sympatyczni( zasługa havi) - większość kierowców też bardzo sympatyczna i pomocna - Skaner który robi bardzo dobra robotę ( ale to już zasługa havi) Podsumowując jeżeli czas w domu nie jest dla Ciebie aż tak ważny i nie lubisz wolnych weekendów oraz nocy spędzonych z partnerka to polecam

@Były pracownik

Kolego .Co z Ciebie za pracownik, który nie umiał nawet do rajki wjechać i ledwo się zatrudniłeś a już w samochodzie szkodę zrobiłeś a już nawet nie wspomnę ,ze od razu na zwolnienie poleciałeś .Z tego co wiem to byłeś informowany ,ze czystość to podstawa(brudasom dziękujemy).Nie ogarniałeś tak jak się chwaliłeś szefostwu. Pracuję tyle lat i jestem zawsze doceniany i nigdy nie miałem problemu .Problemem są młodzi ludzie ,którzy nie chcą pracować a tylko wymagają i trzeba ich niańczyć. Każdy przed zatrudnieniem jedzie w trasę i widzi jaka praca więc po co strzępisz tu język.Zasady są jasne pracujesz dobrze dobrze zarabiasz logiczne nikt za darmo nie będzie rozdawał nikomu nic. Pozdrawiam cię .Panie Kurek

Łukasz

Im to ciezko szeroki łuk zrobić tak w praktyce… :D a co, kasa teraz nie domaga? Niestety w ogłoszeniu nie podali widełek a nie chce sie bez sensu domyślać

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Kierowca krajowy kat. C w firmie Trans-Bus Konrad Koza? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
Grzesiek

Pisali ze premia i podwyżki sa dla osób zaangażowanych w swoja pracę. czyli po równo nikt raczej niczego nie dostanie? ile tej podwyżki może wpaść?

Blanka

Wszyscy na te warunki narzekacie ciągle to samo. No a próbowaliście zawalczyć o lepsze odezwać się? Może coś się zmieniło mam nadzieję, ciężko o pracę w okolicy serio :/ jeszcze z sensowną stawką to w ogóle

Marian
@Blanka

Warunki umowa na najniższą pieniądze pod stałem a podwyżka to marzenie niby w ogłoszeniu super a w rzeczywistości tragedia. Szkoda że nie jest tak jak w ogłoszeniu bo kolejka się ustawiła na casting

@Marian

Były pracownik? Proszę o imię i się wypowiem. Premie i podwyżki są dla osób zaangażowanych w pracę bo tak jak nazwa wskazuje premia jest za dobrze wykonaną pracę bez strat, uszkodzeń etc.

Były
@Blanka

odpowiedz powinna być prosta jeżeli jest stała obsada to wszystko powinno być ok a jeżeli jest ciągła rotacja w kierowcach to piłka może nie leży po jednej stronie ?? Tak że i kierowca może być za bardzo wymagający i czas pracy albo wynagrodzenie do poprawy. Jeżeli praca zaczyna się w niedziele na noc lub w nocy z niedzieli na poniedziałek a kończy się w sobotę jakie aktualnie mniej więcej (widełki) klaruje się wynagrodzenie przy kat.b lub c+e Jeśli jest ok nie powinno być tajemnicą

Bianka

Hej, czytam teraz ofertę dla kierowcy kat C i jest w niej napisane, że jeśli chłopak by się zatrudnił to musiałby rozładowywać towar u klienta za pomocą wózka elektrycznego. Tak tylko dla jasności to chodzi o jakiś ręczny elektryk czy o widłowy im chodziło?

@Bianka

Tak jak jest napisane wózek elektryczny nie widłowy?

Czy poziom wynagrodzeń w Trans-Bus Konrad Koza uległ zmianie od czasu dodania ostatnich opinii? Pojawiły się nowe ogłoszenia na Pracuj.pl 22 listopada.

odp
@Pytanie

Z racji dobry warunków pracy i wynagrodzenia rotacja jest ciągle w kierowcach.

Konrad

Wynagrodzenie uzależnione od doświadczenie, podejścia do pracy etc. Na samochód przypada 2 kierowców dlatego jeździ się o różnych porach i samochody pracują cały czas.

Czy więcej ludzi może się ustosunkować do tego wspomnianego załamania nerwowego? Ja to spokojnej roboty za kołkiem szukam, tutaj do dziś jakieś problemy występują? wiecie cos więcej? po prostu widziałem ze na kraj na kat C szukali, sam bym się zgłosił ale przegapiłem. Kiedy będą jakieś kolejne nabory?

@anonim

Dzień dobry. Wypowiem się jako pracodawca. Cieszy mnie fakt iż nasi byli pracownicy zaglądają na nasze konto bo jest to gwarancją iż rozstanie nie było dla nich takie dobre bo ciągle o nas myślą ????. Jak widać po komentarzach negatywne opinie są pisane przez jednego pracownika z różnych kont. Wracając do pytania- w każdym naszym ogłoszeniu jak i na rozmowie rekrutacyjnej opisujemy przedstawiamy rzeczywiście wykonywaną pracę. Głównie zajmujemy się dystrybucją artykułów spożywczych więc praca nie należy do najlżejszych a pracujemy w różnych godzinach a nasze samochody można powiedzieć że jeżdżą całą dobę.

Jeżeli szukasz sposobu na załamanie nerwowe i szybszą utratę rodziny co skutkuje spotęgowaniem załamania nerwowego, oraz nie musisz jeść, spać, ogólnie nie potrzebujesz pieniędzy, to trafiłeś idealnie ta firma da ci to wszystko. Polecam gorąco.

To chyba pracowałeś w zeszłej erze lub firmy Ci się pomyliły .Ja ma wszystko wypłacane jak powinno być .Zawsze znajdzie się ktoś kto lubi sobie popisać.

@Pracownik

A praca w dni świąteczne rozliczane naj zwykły dzień pracujący ????‍♂️ i czy wypłata to ta sama kwota co na umowie ????‍♂️ Powodzenia

@Odp

Jeśli już nie pracujesz to po co ci takie informacje??? Ja nie narzekam .Wszystko jest jak powinno.

@Pracownik

A po co ktoś kto szuka ma się rozczarować każdy lubi co patrząc na aktualne możliwości pracy to wypłata nie jest adekwatna to czasu poświęconego

Były kierowca

Niech mówi że jest spoko ciągła rotacja i brak pracownika który pracuje dłuższy czas o czymś musi świadczyć. Jak komuś nie zależy na czasie prywatnym i nie umie cenić swojej pracy będzie zadowolony

@Były kierowca

Nie zawsze rekrutacja źle świadczy o pracodawcy. Każdy ma prawo do zmiany miejsca pracy - często zmiana miejsca pracy wynika z sytuacji rodzinnej

@Konrad

Jeszcze trzeba mieć wolny czas na tą rodzinę. A jak już nie jedna osoba pisze może warto się pochylić nad czasem na odpoczynek rozróżnianiem dnia pracy w tygodniu a w dni świąteczne.

@Pracownik

Pracuję w tej firmie od paru miesięcy. Praca kierowcy raz jest cięższa raz lżejsza dostałem informacje jak wygląda od samego początku. Kasa na czas a w tych czasach to jak dla mnie ważne. Auta zadbane i na czas naprawiane. Ja nie narzekam.

Typowy trans (usunięte przez administratora)n ale nie wie zabardzo jak sie za to zabrac przynajmniej mozna sie posmiac z osoby ktora nie ma o niczym pojecia ta firma jedna wielka porazka. Umowa o prace wiadomiks najnizsza krajowa etatow robisz 2 ogolnie to jakas porazka caly czas nie wyspany chodzisz pauza 9h liczona smiechowo kazdy kto pracowal wie o co chodzi na spwdycji po wyjeciu karty z tacho pauza juz jest liczona bys za 9h mogl znowu jeb.ac za te smieszne piniazki. Jezdzilem na kat b ale szybko odszedlem bo nie lubie zanizac stawek chlopy z duzych tez kolorowo nie mają bo caly czas są braki praca dobra dla Ukrainca lub Osoby z załamaniem nerwowym ktora otumania sie lekami i nie kontaktuje ktora nie zna reali i wartosci piniądza.

Leon

Nie polecam jest wyzysk pracownika , płacaw niedziele i święta jest taka sama jak w tygodniu. Najlepiej nie spać i niemieć życia prywatnego tylko wziąć ślub z kierownicą . Pozdrawiam

@Leon

Dzień dobry. Leon? Nikt taki u nas nie pracował. Może warto przedstawić się z imienia i nazwiska. Każdy jest informowany jaki jest system pracy. Skoro ktoś pracuje kilka lat oznacza, że takie warunki są akceptowane.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to właśnie firma Trans-Bus Konrad Koza rekrutuje na stanowisko Kierowca. Może ktoś planuje aplikować?

@Administrator

Szczerze szukać dalej szkoda życia i czasu

Za długo ????‍♂️

Dziwię się,że ktoś takie bzdury wypisuję a odwagi nie miał powiedzieć prosto w oczy.W żadnej firmie transportowej się nie leży aby zarobić.Szefowa twarda babka z szefem zawsze dostępni dla kierowców.Gdyby nie szefowa to co poniektórzy by syfem obrośli w aucie .Jak przyjmowałem się do pracy dostałem informacje jak wygląda praca i nikt mnie nie czarował a jeśli ktoś był tak niezadowolony to po co pracował nie ma przymusy przecież.

@Pracownik

Patrząc na rotację to poprostu kierowcy odchodzą mówienie w oczy nic nie zmienia jak ktoś lubi pracować w święta za dniówkę jak w tygodniu i urolp bezpłatny to proszę bardzo ????

Odp

Wiadomo pani specjalistka od spraw transportu pani M.. Odpowiada za przekazanie pracy ale.... Najważniejsze żeby na paznokcie co dwa tygodnie jechać a ty czy masz czas na sen czy nie mało istotne aby koła się kręciły

Jakie wartości są cenione w Trans-Bus Konrad Koza?

@Pytanie

Ciągła dyspozycyjność dni powszednie weekendy i święta za stawkę jak zwykły dzień roboczy

Karolina

Ostatni wpis został dodany tu na forum w listopadzie i to w formie pytania. Czemu od dłuższego czasu nie pojawiła się żadna nowa opinia od pracownika Trans-Bus? Wiele osób by chciało zapewne uzyskać jakieś świeże wiadomości na temat tego jakie są warunki zatrudnienia. Wypowiecie się?

@Karolina

Wiele osób ???? jak już kierowca ma wolny czas to śpi jak nie śpi to jedzie jak nie musisz to szukaj dalej

Co jaki okres czasu w Trans-Bus Konrad Koza można ubiegać się o podwyżkę?

@Pytanie

Powiedz że odchodzisz jedyna szansa ????

Turysta
 Rekomendacja

Atmosfera jest wakacyjna, leżysz pod palmą i bawisz się smarffonem. Do roboty przychodzisz kiedy chcesz, nie musisz się stresować.

Turystaa

Na poważnie jeśli nie potrzebujesz snu wolnego czasu to jest suuuuuper ????

Zostaw merytoryczną opinię o Trans-Bus Konrad Koza - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Trans-Bus Konrad Koza?

Zobacz opinie na temat firmy Trans-Bus Konrad Koza tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 8.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Trans-Bus Konrad Koza?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 8, z czego 2 to opinie pozytywne, 5 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Trans-Bus Konrad Koza
  • Cypryjska 70 lok. 8