Opinie o El.Admar Adam Boćkowski w Warszawa

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz aktualnych pracowników o pracodawcy El.Admar Adam Boćkowski. Zobaczysz poniżej również opinie kandydatów do podjęcia pracy w El.Admar Adam Boćkowski o rekrutacji.

Branże: Wykonywanie instalacji elektrycznych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o El.Admar Adam Boćkowski w Warszawa

Busia Nowy wpis

Widzę że kolejni którzy robią wielką tajemnicę zarobków? I każą mi się dowiadywać u źródła, pewnie na samym końcu jak się już przejdzie wszystkie rozmowy to powiedzą? No to raczej kokosów nie dają jak tak to trzymają w tajemnicy firmy moim zdaniem.

dobromiła

Jaka jest teraz stawka dla nowego pracownika? mąż szuka pracy ale wszędzie minimalna i z łaski czasem podwyżka. Tu zaczyna sie z wyższego pułapu?

EL.ADMAR Nowy wpis
@dobromiła

Pani Dobromiło myślę że lepiej zapytać u źródła - wszyscy jesteśmy ludźmi i zawsze można normalnie porozmawiać i nie trzeba od razu się dogadywać i podpisywać umowy. Podsumowując jesteśmy uczciwi dla uczciwych pracowników - nie obiecujemy złotych gór ale skoro mamy pracowników co pracują 10-8 lat to nie jest źle ????

łucja Nowy wpis
@EL.ADMAR

Czyli co jak co ale jest opcja ze jednak od tej minimalnej sie zacznie? I jeśli chodzi o ten dłuższy staż to za awansem trzeba sie specjalnie nachodzić?

EL.ADMAR Nowy wpis
@łucja

Tak dokładnie u nas pracownicy pracują charytatywnie i tak po 8-10 lat. Ale to świadczy że musi być świetna atmosfera w firmie. ???? Przepraszam za komentarz ale nie traktuję takich pytań poważnie ponieważ ja zawsze chętnie rozmawiam jak jest z kim i o czym a dodatkowo polecam podjechać na budowę i porozmawiać z pracownikami. Niestety obecnie większość szukający pracy tak na prawdę szuka zatrudnienia a nie pracy bo myśli że pracodawca będzie lch utrzymywał.

Mali

Hmmm na Elektromontera oferta w sumie skupiona na jego oczekiwaniach. Nie dowiedziałem się ani o tym, jaki socjal jest, umowa i jakie perspektywy na pracę na dłużej po prostu. Jeszcze mówię tutaj zapytam, może ktoś coś więcej mi powie.

@Mali

Witam serdecznie, nie wiem o jakie ogłoszenie chodzi bo obecnie żadnego nie zamieszczałem. Jednak faktycznie nie widzę powodu w ogłoszeniu pisać o socjalach i .... Wychodzę z założenia, że ogłoszenie jest po to aby pozostawić informację, że szukamy pracownika a następnie jak ktoś jest zainteresowany to wszystko można ustalić podczas rozmowy. Ogólnie uważam że napisać można wszystko a tak naprawdę liczy się osobista relacja. Tak jak często pracownik się zgłasza że umie wszystko i ma doświadczenie a następnie okazuje się że nie umie wiertła do wiertarki włożyć, tak samo robią pracodawcy piszą pięknie i wszystko obiecują aby ściągnąć pracownika a następnie problem pensję odzyskać. Zapraszam do kontaktu osobistego w przypadku zainteresowania.

Haggle group

Nie płaci podwykonawcom za wykonane usługi(wiedza zaczerpnięta z własnego doświadczenia). Kilka słów o pracy i współpracy . Szef tej firmy nie widzi nic niepoprawnego w wykonywaniu swojej pracy ,w sytuacji gdy gołym okiem widać absolutny brak profesjonalizmu(brak narzędzi ,brak wiedzy ,co w ogromnym stopniu utrudnia współpracę ,brak poszanowania pracy innych ekip współpracujących).To tylko kilka przykładów,bo prawdę mówiąc można byłoby podać ich o wiele więcej. Nikomu nie polecam tej firmy ani do wykonania usługi ani do współpracy . Jeden pracownik ,dwa wkrętaki. Pożyczanie narzędzi z mojej firmy . (usunięte przez administratora), nie firma!

@Haggle group

Zamiast wypisywać kłamstwa w internecie zapłać wszystkim swoim podwykonawcom w tym i nam. Ps. Nikt myślący i tak nie traktuje Twojej kłamliwej opinii poważnie - ja od początku działam pod jedną nazwą i 90% zleceń mam z polecenia a TY cały czas zmieniasz spółki i miasta by (usunięte przez administratora) kolejne osoby.

Małgorzata
@Haggle group

To jest potwarz! Poleciłam pana Adama wielu osobom,bo jest mega fachowcem i mega uczciwym człowiekiem. Okradłeś go Pan i szkalujesz! Znam sprawę i będę świadczyć w sądzie. To godzi w dobra osobiste,nie pozwolimy na to!

Brałeś udział w rozmowie kwalifikacyjnej na stanowisko Zatrudnię Elektromontera, pomocnika elektromontera w firmie El.Admar Adam Boćkowski? Jakie masz odczucia po spotkaniu z rekruterem? Podziel się swoimi wrażeniami i opisz pozytywne oraz negatywne aspekty rozmowy.
Hubert

Nie płaci podwykonawcom . (usunięte przez administratora) !!!!! Nie pracuj z nim ani dla niego !!!

@Hubert

Anna
@EL.ADMAR

Zmagam się z różnymi fachowcami,bo samotną kobietę łatwo oszukać. Pan Adam jest jedyną firma,która wykonała swoją pracę rzetelnie i zawsze mogę na niego liczyć. To,co wypisujesz człowieku jest podke! Nie znam uczciwszego fachowca!

Zuzanna

Brat znalazł ogłoszenie z ofertą pracy na elektromontera - czy ktoś z pracowników mógłby napisać jak się tutaj pracuje? W ogłoszeniu piszą, że atmosfera jest koleżeńska. Czy na początku można liczyć na pomoc kolegów?

@Zuzanna

Witam, przypadkiem trafiłem na ten wpis więc jako właściciel firmy odpowiem ;-) Zachęcam do kontaktu ze mną, zawsze przyszłym pracownikom po rozmowie i wstępnym zainteresowaniu współpracą proponuję aby podjechali na budowę porozmawiać z obecnie pracującymi u mnie osobami bo ja mogę jak większość pracodawców obiecać wszystko, a liczy się co usłyszy od przyszłych kolegów z którymi będzie pracować. Nie lubię ściemniać ludziom aby tylko przyszli do pracy bo mi zależy na zgranej ekipie i na długoterminowej pracy, a nie na miesiąc czy dwa. Dlatego zawsze w ogłoszeniu piszę w wymaganiach chęć do pracy bo wiem, że jak są chęci to reszty można się nauczyć. Pozdrawiam i zachęcam do kontaktu.

EL.ADMAR

http://www.eladmar.pl/ Strona w budowie ale kontakt jest dostępny. Jeśli chodzi o stanowisko to cały czas się rozwijamy więc jak zgłosi się ktoś ambitny to nigdy nie odmawiamy. Pozdrawiam Boćkowski Adam EL.ADMAR

EL.ADMAR

Oczywiście jestem zwolennikiem umowy o pracę ale zawsze jest to sprawa indywidualna do ustalenie na rozmowie. Często proponuję 2 tygodnie umowy na okres próbny a następnie siadamy i rozmawiamy czy Pracownikowi odpowiada praca u mnie i czy mi odpowiada praca Pracownika. Jesteśmy normalni więc warto zadzwonić by umówić się na luźną niezobowiązującą rozmowę.

Zostaw merytoryczną opinię o El.Admar Adam Boćkowski - Warszawa

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie