wcześniej ktoś pisał ze podwyżki inflacyjne to marzenia u was. do teraz to możliwe? dziwne jak dla mnie bo teraz prawie każda firma coś więcej dala więc pewnie u was też?
przyjmują praktykantów albo czy mają?
Ktoś tu pisał kiedyś że w firmie słabo z komunikacją i jest słaby przepływ informacji. Cos się poprawiło na ten moment? Myślałam czy może złożyć cv ale takie rzeczy są jednak kluczowe dla mnie. No i na jakim poziomie aktualnie są zarobki? Jest ok?
Niestety, zmieniło się na gorsze. Szef praktycznie nie ma styczności z pracownikami. Wiecznie zajęty i zamknięty u siebie. Strategiczne problemy próbuje rozwiązywać kierownik, jednak nie zawsze mu się to udaje. Zarobki? Na czas. Tyle w temacie.
Czyli dalej tu pracujesz? Dasz znać czy staż wpływa tu na jakiekolwiek podwyżki? Otrzymujesz jakieś? Albo były może teraz te inflacyjne u was? Jeśli tak to jakich wysokości można byłoby się spodziewać?
Już nie. Stawki każdy ma inne. Nieważne na jakim stanowisku pracujesz. Szef podchodzi do tego indywidualnie. Jednym obiecuje świadczenia socjalne, inni mogą o nich pomarzyć. Podwyżki inflacyjne? Również w sferze marzeń.
No przepływ informacji jest czasami średni, ale trzeba nauczyć się z tym żyć i sobie jakoś radzić.
Pracuję tu kilka lat i jestem zadowolony. Kasa dobra i na czas, warunki pracy na dobrym poziomie. Aczkolwiek, słaby przepływ informacji pomiędzy szefem a pracownikami. Kierownik na myjnię;)
Co to jest za firma (usunięte przez administratora) z adresem blokowym i do tego jeszcze z o o
Jak się pracuje w Eurotech Łukasz Kosiór?
Zobacz opinie na temat firmy Eurotech Łukasz Kosiór tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eurotech Łukasz Kosiór?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!