Opinie o Wega Car Dorota Szymankiewicz w Świebodzice

Na podstawie 9 ocen.

Poniżej przeczytasz opinie byłych i obecnych pracowników o firmie Wega Car Dorota Szymankiewicz. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do zatrudnienia w Wega Car Dorota Szymankiewicz na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Mechanicy samochodowi

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Wega Car Dorota Szymankiewicz w Świebodzice

Tomek

Bystry , dociekliwy mechanik i ma wiedzę! Spoko warsztat.

Boguś

Wszystkie warsztaty , które oferują szeroki wachlarz usług a przede wszystkim fachowość i szacunek do klienta to się cenią! Polecam!

Zawsze mam wszystko dopilnowane . Pojadę przed urlopem na przegląd ale jak nic nie będzie , to pan Remik nie robi nic na siłę .

Mateusz

Naprawiałem zawieche GLS a i teraz Audi A6 .Warsztat po drugiej stronie miasta mi zjechał i nie uznał reklamacji a tutaj lala! Super mechanik. Godny polecenia!

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Wega Car Dorota Szymankiewicz? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?

Bardzo dobry mechanik .Fajnie rozwiązuje problemy w samochodach!!!! Jest naprawdę dobry!!

Arkadiusz

Warsztat fajny ale najważniejsze , że mechanik wie co robi.Dobry fachowiec.

Paweł

Bardzo dobry mechanik .Daje sobie radę w każdym temacie w mechanice.Słychać ,że to jego pasją.Polecam.

Norbert

Straszny kłopot z autem .Wymieniano mi kompresor , rozrząd dwa razy i inne podzespoły.Auto nie miało mocy.Pana Remika polecił mi sąsiad.Umówiłem wizytę ,pojechałem .Jak sobie pomyślę ile kasy wyrąbali ,to mnie szlag trafia.Tutaj nie było kłopotu.Samochód jeździ i ma kopa!!! Polecam!!!

Tomek
@Norbert

Bardzo uczciwy pan Remik.W warsztacie na Strzegomskiej wyceniono mi naprawę na 2800 zł.Kpmpresor , chłodnica i jakiś osuszacz z robotæ.Pojechałem do Pana Remika ,wymienił taki zaworek przy chłodnicy.Zapłaciłem z robotą grosze i do tej pory chłodzi i nic się nie dzieje.

Karol

Jestem bardzo zadowolony. Firma solidna i mechanik zna się na rzeczy. Wcześniej jeździłem na Ciernie , to tak mi zrobili samochód ,że do tej pory z podziwu wyjść nie mogę! Pan Remik obejrzał razem ze mną samochòd .Wskazał usterki. Zrobił mi wycenę , założył książkę serwisową i dopiął paragon. Wszystko jak się należy. Trudno się dostać , trzeba mieć szczęście .Polecam mocno!

Piotrek

Bardzo dobry mechanik .Nie wstawia części wadliwych. Zna się na tym , co robi. Tłumaczy , pokazuje , zakłada książkę i bardzo ciężko dostać się do niego! Z tego , co słyszę od znajomych to jest bardzo chwalony.Polecam!

Lucjan

Miałem zimny lód na sterowniku. Samochód mi gasł.Kompresor MB .Pan Remik nie miał kłopotu z diagnostyką. Umawia się na termin i szybko dziala.

Krystek

Odebrałem swoją Niunię Audi i wiem na dzień dzisiejszy , że nie zmienię warsztatu. Facet super obszedł się z moim skarbem. Nic nie świszczy i nic nie skrzypi. W zasadzie dopiero po demontażu pewnych podzespołów miałem okazję widzieć , co wcześniej wyczyniały inne warsztaty. Ręką i nogą mogę się punkąć! Pan Remik jest niemożliwy! Polecam!!!

Lukas

Skomplikowana wymiana rozrządu w Mercedesie CDI. Rozrząd ustawiony jak zegarek! Mechanik Remik nie tylko stawia na technologie ale przede wszystkim ma wielką wiedzę.Znajomy zawsze serwisuje w gym warsztacie GLE i bardzo sobie chwali Pana Remika.

Sylwek

Rzetelny mechanik i nie robi wałków. Serwisy robiłem po sąsiedzku i niestety wymieniano mi to , co było widoczne! Aku też dostałem żółty i pojeździł 3 miesiące. Do Pana Remika ciężko się dostać ale warto poczekać.

EDEK

Naprawiałem MB Glk bardzo udana naprawa. Silnik , zawieszenie , hamulce .Kupiłem samochód od handlarza. Chodził strasznie za to teraz jak z salonu!!! Kolega naprawiał takiego u mechanika przy wlocie Strzegomia i płacze do dzisiaj hahah

Odebrałem swoje Audi i w tej chwili wiem , że mam czym depnąć.Wcześniej mechanik po sąsiedzku rozkładał ręce! Dobrze ,że tutaj mnie pokierowania. Mechanik ma na imię Remik i tak bystrego gościa nie poznałem wcześniej.Polecam!

Zielony1976@o2.pl

Pierwsza liga

Jarek

Lubię ten warsztat , bo rzetelnie mechanik podchodzi do diagnostyki i super naprawia.Wczesniej jeździłem z boku i zawsze były popraweczki.

Olka

Tak tam jest jeden pan mechanik Remik.Spokojny gość.

Piotr

A jak z pod ręki mistrza je baki :D

Aga

Ciężko się dostać do tego mechanika. Trzeba dwa tygodnie wcześniej się umawiać. Dobry fachowiec i pierwszy raz tak naprawdę spotkałam takiego mechanika.

Jacek

Ja mam tylko tego mechanika i nie chcę myśleć o zmianie.Najadłem się fachowcami z okolic.Facet na łeb na karku i wiedzę w przeciwieństwie do kolegów po fachu!

Zostaw merytoryczną opinię o Wega Car Dorota Szymankiewicz - Świebodzice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Wega Car Dorota Szymankiewicz?

Zobacz opinie na temat firmy Wega Car Dorota Szymankiewicz tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Wega Car Dorota Szymankiewicz?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 2, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Wega Car Dorota Szymankiewicz
  • Wałbrzyska 33