Opinie o Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca w Ziemnice

Poniżej przeczytasz opinie obecnych oraz byłych pracowników o firmie Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca. Zobaczysz poniżej też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca o przebiegu rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Pozostałe - sprzedaż hurtowa

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca w Ziemnice

Były klient

Totalne dno i porażka , wystawia dokumenty do podpisu in blancon i na dodatek je później zabiera i nie oddaje

Dorota
@Były klient

Jeśli to prawda to się zastanawiam czy serio ludzie to podpisują?

Drzewko Nowy wpis
@Były klient

Można jakiś kontakt do Pana też taka sytuację miałem i co Pan dalej zrobił?

Kot Nowy wpis

Może jakiś pracownik podpowie czy ze względu na kasę warto tutaj przychodzić? U mnie płaca minimalna i dlatego szukam jakiejś lepiej płatnej firmy

hodowca Nowy wpis

dają do podpisania takie papiery ze nie wiesz o co chodzi jednym słowem nie polecam a wręcz przestrzegam hodowców przed tą firmą

Mlody

Z swojego doświadczenia byłem w tej firmie i szczerze nie polecam łysy pan prezes wywalił jednego młodego pracownika tylko dla tego że pojechał do domu po rowaleniu sobie głowy wypłaty ostatnie nie dostałem do dzis

Bart Nowy wpis
@Mlody

Miał wypadek w pracy i jeszcze został tak potraktowany? Tu nie należy się żadne chorobowe albo urlop? Czemu nie dostałeś ostatniej wypłaty? Dużo ci zalega?

Brałeś udział w rekrutacji na [stanowisko] w firmie Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca? Podziel się swoimi wrażeniami! Jak długo czekałeś na odpowiedź rekrutera po wysłaniu CV? Z ilu etapów składał się proces rekrutacyjny?

Czy organizowane są wyjazdy, imprezy, spotkania integracyjne w Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca?

Klijent

Nie polecam żadnej wspupracy z tym panem ani z jego wspupracownikami to(usunięte przez administratora)

Czy Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca oferuje wszystkim swoim pracownikom umowę o pracę, czy jednak należy spodziewać się umowy zlecenia?

@Pytanie

Do dogadania,jestem zadowolony z pracy u pana Mateusz????

Dawid
@Pracownik

Do dogadania czyli po okresie próbnym można dostać umowę o prace na czas określony? Ty jaką miałeś? Byłeś przez jakiś czas na zleceniu bo tego wolałbym uniknąć.

Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, która będzie chciała powiedzieć nam coś o zatrudnieniu w firmie Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca w miejscowości Ziemnice? Wasza opinia pomoże innym użytkownikom!

Byczki
@Administrator

Witam polecam firmę sprzedaje im już długi czas i wszystko jest wporzadku ceny konkurencyjne pieniądze na czas

Mdt
@Byczki

To chyba Pan nigdy nie zawierał umow z tym (usunięte przez administratora) i krętaczem , daje puste kartki i nagabuje aby wypełnić a później przysyła pracowników i je wyrywa i zabiera

Mały
@Byczki

Jest ok cena dobra

Klijent

Solidna firma,!!!

Gospodarz

Solidna firma????

Rtyu

Firma uczciwa sprzedaje długi czas,

Rolnik

Szanowni Państwo, proszę uważać na tego pana i pracowników , którzy dają do podpisania kartki i później wypisują treści aby chronic własny (usunięte przez administratora) , dobrze , ze jest wielu innych którzy chcą w końcu tego (usunięte przez administratora) pociagnac do odpowiedzialności, ps.

Zostaw merytoryczną opinię o Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca - Ziemnice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca?

Zobacz opinie na temat firmy Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Mateusz Klak Usługi Transportowe Skup i Sprzedaż Żywca
  • 39A
    64-113 Ziemnice
  • NIP: 6972121970 REGON: 300320706
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)