Wszędzie trzeba pracować,jak są zadowoleni z pracownika,to potrafią docenić.Działa w dwie strony.
Fajnie z docenią. ja najbardziej chciałabym żeby docenili kasą. Jak dadzą premie to napisz jak wysoką?
„najlepiej na czarno”. Ta wstawka z najlepiej myli. Potwierdzasz ze kompletnie nikt nie ma podpisanej umowy z nimi?
Nie wiem czy jeszcze tam pracujesz , ale z doświadczenia wiem ,że doceniają tylko na początku , potem jest tylko gorzej. Ty robisz wszystko jak do tej pory robiłeś , a pretensje narastają.....tylko po to ,żebyś nie spodziewał się jakiejkolwiek premi. No chyba ,że ZAWSZE jesteś po stronie nie WSPÓŁWŁAŚCICIELKI to co innego. Powodzenia.
troche czasu juz minęło i mogliby postarać sie o poprawkę warunków. cały zespół u was sie zmienił i lepiej sie pracuje?
Ciągle szukają pracowników. Jakiś powód tego jest- niewypłacalność pensji na czas. Omijać szerokim łukiem...
,,Praca w zgranym zespole"....haha dobre sobie, brzmi jak kiepski żart. Harówka za grosze, w wiecznym pędzie z potem na czole z wiecznie niezadowoloną ,,s z e f o w ą" za plecami...
Szkoda czasu na pracę w tym miejscu. Praca w zgranym zespole to kpina, atmosfera fatalna. I wiecznie naburmuszona (usunięte przez administratora),k która ma się za pępek świata. Umowy brak.
(usunięte przez administratora)Ktoś tu wspomniał w komentarzu o firmie sprzątającej,więc odpowiadam NIE MA.Wszystko robią pracownicy.Przy dużym ruchu w barze pot ci leci po plecach,(usunięte przez administratora)jesteś sama na zmianie musisz ugotować ziemniaki, wszystko mieć podokładane,smażyć kotlety i pierogi na życzenie klienta w tym samym czasie nakładać obiady,kasować sprzątać stoliki,pilnować czystości tak samo za ladą jak i na sali i w toalecie,a wszystko to w pojedynkę!(usunięte przez administratora)
Cała prawda co tutaj napisane.. potwierdzam i tak samo wygląda na Fordońskiej na produkcji.
Nie polecam tam pracy (usunięte przez administratora), stawka z kosmosu. Atmosfera fatalna,(usunięte przez administratora)- ja wytrzymałam 3 dni.(usunięte przez administratora)
(usunięte przez administratora) i okropna atmosfera,praca bez umowy i jeszcze płacą marne grosze,nie ma chwili oddechu,zaraz po skończeniu zadania masz kolejne.Szef i "szefowa"wiecznie kłócą się przy pracownikach,o wszystko nawet wywlekają prywatne sprawy,brak słow.Odeszłam jakiś czas temu,bo nie doczekałam umowy.Nie szanują pracowników,pani A ...potrafi powiedzieć do pracownika,żeby sobie to wsadził w (usunięte przez administratora).Nie polecam pracy.Wiecznie szukają pracowników.
Jak się pracuje w Firma Cateringowa Pankowski Bogusław Pankowski?
Zobacz opinie na temat firmy Firma Cateringowa Pankowski Bogusław Pankowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 4.