Andrzej Bewicz Merkury poszukuje pracownika na stanowisko Piekarz. Zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami z bezpośredniego spotkania z rekruterem. Wasza opinia może pomóc innym osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
Pracujesz w każde święto, Sylwester, jesteś sprzedawca, sprzątaczka, recepcjonistka, zajmujesz się zamówieniami oraz budzisz szefowa jeśli masz nockę, bo sama biedna wstać nie potrafi :( wymagania wysokie płaca żałosna, nadgodziny NIE sa płatne extra, tak samo jak święta, czy niedziele. Płatne urlopy??? ???????? Premie?? Jedyne co Cię tu spotka to chamstwo, (usunięte przez administratora) i pogarda, a to wszystko za marne grosze!! Dodatkowo posłuchasz sobie od czasu do czasu jacy oni są bogaci... (usunięte przez administratora)
Hejka. wypatrzyłam ofertę dla kelnerki. Wpisane zostały w nią stawki godzinowe liczone od 25 do 30 zł. zależne są tylko od doświadczenia czy może od jakiegoś sezonu? Na plus dla mnie jest to, że występuje umowa o pracę. Jest dostępna od samego początku?
Umowa o pracę ???????????? moooooze dostaniesz po 3 miesiącach jak będziesz głucha na wyzwiska ????
Tam nigdy nic nie pasuje szefowa się wyrzywa na pracownikach upokarza dlatego tak często się zmieniają. SUPER Kobieta tam pra owala to stoji tam co chwilę kros inny.Chuba coś nie tak,jak tak ludzie się zmieniają
Dzień dobry. :) jest teraz dostępna oferta dla sprzedawcy na Zamoyskiego. Mieszkam dość niedaleko i rozważam swoją aplikację. Piszą, że prócz podstawy jest jeszcze jakaś premia. Omówicie szczegóły?
(usunięte przez administratora) szefowa arogancką i chamska
Jak się dogadujecie z grafikiem? Ile osób jest na zmianę? W ostatniej opinii było wskazane, że praca jest tez wykonywana w święta oraz niedziele. Ciekawa jestem jak z zespołem można się dogadać? idą czasami na rękę?
Niepolecam pracodawcy, niemiła arogancką szefowa. wykorzystuje na każdym kroku "przynieś/podaj" za psie pieniadze, wyzysk także w niedzielę jak i każde święta. Pani rzekomo szefowa zero szacunku do pracownika i na dodatek często w stanie "wskazujacym".
A pomiędzy samymi pracownikami jaka występuje teraz atmosfera? Jakiś czas temu ktoś napisał o tym, że fajne Panie odchodzą, zastanawiam się czy po odejściu pracownicy utrzymują jeszcze ze sobą jakiś kontakt? Jaki występuje poziom integracji? Po pracy cos się dzieje? :D
Witam, była oferta w internecie na Cechową dla sprzedawcy. Mam taką „zajawkę” w przeglądarce ale jak wchodzę w szczegóły to widać, że i tak wszystko już wygasło… czy mimo wszystko możecie opisać warunki? mieszkam niedaleko, może jeszcze będą kogoś szukać? Jakie są ostateczne zarobki wraz z dodatkami? I co powiecie o atmosferze?
Jak się pracuje w Andrzej Bewicz Merkury?
Zobacz opinie na temat firmy Andrzej Bewicz Merkury tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Andrzej Bewicz Merkury?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 0 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!