Potwierdzam . Nie zamawiajcie nic z tej strony. Nie odbierają, nie odpisują, brak kontaktu i nic nie wysyłają!!!!
Internetowi (usunięte przez administratora) Okładka była zamówiona na urodziny, nie dotarła i raczej nie dotrze. Obiecują, że już wysyłają, że jakiś problem z kurierem był a i tak nic nie dochodzi. Uważajcie i nie zamawiajcie z ich strony
Jestem niezadowolonym klientem tej firmy, która prowadzi stronę kreatywna okładka pl. Brak z nimi jakiegokolwiek kontaktu po złożeniu zamówienia - zarówno nie odbierają telefonu i nie odpisują na e-maile. W efekcie zamówienia będącego terminowym prezentem nie otrzymałem, a jest już po terminie. Wydaje mi się, że to firma wydmuszka, być może (usunięte przez administratora)
Nie wiem jak zatrudnienie,ale ta firma to oszuści,od ponad roku (usunięte przez administratora) ludzi, którym nie przesyłają zamówionych towarów, Zero kontaktu,telefon nie odpowiada.Ludzie zgłaszajcie się na policje!! Jakim cudem ta firma i strony internetowe kreatywna okladka pl i foto okladka pl jeszcze egzystuja?!!!
Jakiś internetowy (usunięte przez administratora) ,zero realizacji zamówienia,zero kontaktu. Omijać szerokim łukiem, (usunięte przez administratora) ludzi na kasę i to wszystko.
Jak się pracuje w Szymon Sobczak Pol-Art Studio Graficzne?
Zobacz opinie na temat firmy Szymon Sobczak Pol-Art Studio Graficzne tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Szymon Sobczak Pol-Art Studio Graficzne?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!