Widziałem na ofercie ze dają umowę o pracę na okres próbny. sa skłonni potem na luzie przedłużyć albo dać już na nieokreślony? już raz na lodzie mnie tak zostawili więc wole sie upewnić
Firma Makat Tomasz Makuch prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- OPERATOR SPRZĘTÓW BUDOWLANYCH, Kędzierzyn-Koźle - Październik 2022
- OPERATOR KOPARKI, Kędzierzyn-Koźle - Październik 2022
- MURARZ, Kędzierzyn-Koźle - Październik 2022
- PRACOWNIK OGÓLNOBUDOWLANY, Kędzierzyn-Koźle - Październik 2022
Czy pracujesz w firmie Makat Tomasz Makuch lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .