Klienci tak chwalą firmę to chyba wszyscy pracownicy mają tutaj umowę o pracę a nie jakieś śmieciowki jak u mnie. Dacie znać?
Wątek o warunkach w firmie F.H. Strzelko Agnieszka Strzelecka w mieście Niewierz nadal nie ma wielu opinii. Nadal czekamy na nowe informacje.
Szybko , bardzo solidnie . Pan montujący kominek bardzo sympatyczny i samowystarczalny . Super , serdecznie polecam.
Czy fa firma była kiedykolwiek zgłaszana do inspekcji pracy?
Jeśli klienci są tak bardzo zadowoleni to widać efekty bo zadowolony klient to najlepsze świadectwo dla firmy!!
super polecam firme Stzrelko pozytyw jestem zadowlony
firma w porzadku zrobila super zabudowe kominka mozna polecic kazdemu 5 gwiazdek polecam solidnosc profesjonalizm polecam
super firma jak najbardziej godna polecenia polecam pozytyw
super firma uczcwa dokladna dobre ceny krotkie terminy ja jestem zadowolony, polecam
ta firma to naprawde godna polecenia frma montujaca kominki jestem bardzo zadowolony z uslug sumiennosc dokladnosc polecam wszystkim, pozytyw duzy pozytyw
Firma Strzelko jest chyba jedna z najlepszych w wilkopolsce firma zajmujaca sie zabudowa kominkow, pelen profesjonalizm jestem zadowolony z uslug , polecam supoer wykionanie dobra cena polecam pozytyw
Frma ok zabudowa ok jestem zadowlony . Pozytyw
Firma strzelko super firma dokladnosc terminowosc zabudowa zrobiona tak jak uzgadniane ceny przystepne Pan Tomek oraz ekipa to profesjonalisci polecam szkoda ze nie mam drugiego kominka do zabudowy bo znowe bym skorzystal z ich uslug. Pozytyw 10 gwiazdek