Zdecydowanie NIE polecam tego „fachowca”!!! To typowy cwaniak i partacz. Zleciłem mu wykończenie łazienek i położenie podłóg w nowym mieszkaniu. Na umówiony termin rozpoczęcia zlecenia się nie wyrobił bo kończył fuchę u innego. Rozpoczął pracę z kilkudniowym opóźnieniem, porobił chwilę i potem... brał kolejne fuchy na boku! Przez to u mnie robota szła bardzo powoli a nawet stała. Szczyt absurdu? Jego własny pracownik (ukrainiec) nie miał co robić i żalił się do mnie, że nie wie kiedy Dominik przyjdzie do pracy... Pod koniec praca przyśpieszyła bo trafił się inny zleceniodawca. Niestety widać to po jakości pracy, np: fugi są niechlujnie zrobione, płytki nierówno docięte. W wielu miejscach pozostały szczeliny - no widać ten pośpiech! Ale to jeszcze nic! Pod szafką w łazience zostawił niezabezpieczone kable elektryczne – w łazience, gdzie jest wilgoć i mokro! To mogło skończyć się PORAŻENIEM albo POŻAREM! Kilka przykładów jego „profesjonalizmu”: 1. Kazał nam wymienić bidet, bo nie pasował rozmiarem i nalegał, żeby był na następny dzień bo chce skończyć montaż armatury. Zrobiliśmy jak chciał i co? Chłop nie pojawił się przez kilka następnych dni! 2. Na etapie ustaleń jasno powiedziałem, że trzeba wkuć kabel pod LEDy w ścianie w kuchni. Dominik oczywiście zapomniał, a kiedy mu to wypomniałem, wpadł w histerię jak dziecko! Dorosły facet! Twierdził, że nigdy o tym nie mówiłem, mimo że miałem zdjęcia z zaznaczeniem na ścianie, co i gdzie zrobić. 3. Twierdził, że podłoga nadaje się pod panele. Efekt? Nie zrobił wylewki, panele się uginają, a między listwami a podłogą są centymetrowe szpary. Jak mu to pokazałem, to stwierdził z pełną powagą, żebym sobie te szczeliny „uzupełnił silikonem”. SERIO?! Teraz muszę wszystko ściągać, robić wylewkę i kłaść nowe panele – kolejne tysiące wyrzucone w błoto! Rok po remoncie nadal wychodzą nowe kwiatki, które wynikają z jego braku wiedzy, pośpiechu lub zwykłego lenistwa. Szkoda nerwów a przede wszystkim szkoda pieniędzy na kogoś takiego!
Pomóż osobom zainteresowanym zatrudnieniem w przedsiębiorstwie Dominik Bednarski Firma Handlowo Usługowa Debex w miejscowości Regulice. Napisz jak wygląda praca w tej firmie i jak pracodawca traktuje swoich pracowników.