Czy nadal jest duża rotacja? Pisze "nadal", bo ktos o tym w zeszłym roku wspominał. A moze juz sie poprawiło pod tym względem?
jaki wymiar pracy dla opiekunek ? bo złobek czynny od 6:30 do 16:30? czy opiekunki tez pracuja po 10 godzin czysie jakos zmieniaja? dziekuje za informacje
Nie wiem jak traktuje się pracownice, ale wiem jak traktuje się rodziców. Pod koniec roku szkolnego rodzic jest blokowany na profilu żłobka na mediach społecznościowych, rodzic nie ma żadnych informacji oraz nie widzi zdjęć swoich pociech. Wstyd Pani Dyrektor.
Często zmieniają się tam pracownicy. Nie mozna dojsc do porozumienia z p. Dyrektor. Nie liczy się ze zdaniem opiekunek i rodziców. Sama wie najlepiej. Wszystkie rozumy po zjadała. Tam liczy się tylko pieniądz.
Najniższą krajową a praca przy dzieciach jest niestety ciężka.
Kto pracował w tym żłóbku niech się wypowie
Nie potrafią długo pracownika utrzymać, ciągła zmiana, czyli coś jest nie tak
Heh, to pani Kakaowa Królewna od Vegi?
Dyrektorem tego żłobku jest młoda dziewczynka która jeździ białym mercedesem. Przychodzi na spotkanie z rodzicami w krótkich spodenkach i z małym psem na rękach niby wyszła na spacer nad morzem. Jest bardzo niepoważna. Nie otrzymaliśmy żadnych informacji dotyczących warunków i wyżywienia.Od razu zaczęła mówić o pieniądzach. Nie polecam!
Jak się pracuje w Niepubliczny Żłobek Olaf Olga Adamus?
Zobacz opinie na temat firmy Niepubliczny Żłobek Olaf Olga Adamus tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.