Pan P ma naśladowcę. Nazywa sie Anna Sucharowska. Jest ortodontka. Ta Pani ma taki zwyczaj że przenosi (lub został wyrzucona) sie z miejsca gdzie przyjmuje nawet nie informując o tym pacjentów którzy zaczęli się u niej leczyć. Kasa w błoto. Też niby wykształcona ale poziom cwaniactwa podobny. Ostrzegam przed tym człowiekiem.
Jako była pracownica jedna z kilku @Pracodawca zdecydowanie odradzam to miejsce do pracy, stażu i czegokolwiek. Manipulatorzy, (usunięte przez administratora) wynagrodzenie po czasie i pod stołem. Strzeżcie się tego miejsca
Jest podstawowa zdroworozsądkowa zasada. Korzystając z usług stomatologicznych na terenie Rzeszowa należy przede wszystkim unikać Smile core clinic oraz Primadentu. Chyba że ktoś lubi się męczyć z cwaniakami oraz marnować czas i pieniądze. Nie wszystko złoto co się świeci. Bądźcie więc czujni.
Smile Core DR N. Med. Michał Paulo poszukuje pracownika na stanowisko Statysta. Zostaliście zaproszeni na rozmowę kwalifikacyjną? Podzielcie się swoimi wrażeniami z bezpośredniego spotkania z rekruterem. Wasza opinia może pomóc innym osobom, rozważającym pracę w przedsiębiorstwie.
Myślałem że to pracownicy będą go ścigać. Szczególnie za kasę i składki. Czy to zostało rozwiązane polubownie i teraz tylko pacjenci na tapecie.
Watpie żeby dosłownie każdy mógł mieć ten syndrom. Myślicie ze tu jakieś mega premie wychodziły ze tak murem potrafili sie stawiać?
Pan P jest jaki jest ale Rzeszowski primadent nie jest lepszy. Oni mnie (usunięte przez administratora) na tysiące złotych i jak sie okazuje nie ma na to paragrafu. Okazuje sie lekarze mogą wyłudzać kasę i włos im z głowy nie spadnie. To chyba najgorsza grupa zawodowa i mająca największy pochron a izby lekarskie jak i rzecznik praw pacjenta tylko im sprzyja. Ochrona pacjenta to jest fikcja. Trafić na kogo uczciwego który rzeczywiście myśli o pacjencie to jak wygrać los na loterii.
Nie. Smile core clinc to jest (usunięte przez administratora)najwyższego rzędu ale macie sobie równych. Taka to już grupa zawodowa. Zepsuta do cna z nielicznymi wyjątkami.
Były pracowniku (bo tak jesteś oznaczony) dlaczego już tam nie pracujesz skoro tak bronisz tej firmy?
To jaką opinię względem warunków pracy mają w tym przypadku sami Lekarze? Tak czytam te ostatnie wątki i w jednym z nich pacjent założył, że pracownicy mają gorsze warunki i nie okazuje się im szacunku. Nie znam konkretnych podstaw co do tego wiec liczę na bieżący odzew osób doświadczonych
Tam już nikt nie pracuje, został sam właściciel czyli Michał uzdrowiciel. Wszyscy mieli go po prostu dosyć.
Nikt nie pracuje bo Pan Doktor i jego menadżerka (hahahaha) są (usunięte przez administratora). Obiecują co innego, co innego jest w praktyce. Poza tym nie płacą składek. Pracownicy mają później problemu z zusem.
Na (usunięte przez administratora) nikt się jeszcze nie dorobił ani nie poczuł się od tego lepiej. Ten człowiek pomimo posiadania jakieś tam wiedzy i umiejętności jest najwyraźniej za mało dojrzały aby to zrozumieć bo to zrobił swoim pacjentom i tak prędzej czy później obróci się przeciwko niemu. Inteligencja i wiedza nie oznaczają mądrości i ten człowiek jest tego najlepszym przekładem.
Rzeszowski Primadent nie jest lepszy jak i izba lekarska która ich chroni. Ta sama (usunięte przez administratora)która ma gdzieś pacjenta i jedyne o czym myśli to wyciągnąć jak najwięcej kasy od pacjenta.
Potrafią sobie wymyślić że pacjent im wisi kasę i wystawić fakturę nie wiadomo skąd, i tym się bronić przerywając komuś bezprawnie leczenie. To miejsce jest chore.
Moja historia może wydawać się nieprawdopodobna. Chyba sam bym w nią nie uwarzył gdybym tego nie doświadczył, a doświadczyłem na co zresztą mam liczne dowody. Zapraszam więc do lektury. Moje „leczenie” w smile core clinic w Rzeszowie trwało około roku. Od grudnia 2019 do około listopada 2020 roku. Każdy kto tam był, jest lub będzie wie lub też dowie się jak wyglądają sprawy organizacyjne. Nie ma nawet sensu przyjeżdżać na umówioną godzinę bo i tak praktycznie zawsze opóźnienia sięgają 1-2h. Ważne że czas lekarzy kosztuje. Pacjenta jest darmowy. Czy to jest poważne podejście do pacjenta ? Niech każdy sam sobie odpowie. Odwoływanie i przesuwanie wizyt też nie należą do rzadkości. Wisienką na torcie okazał jednak dzień 16 grudnia 2020 roku gdzie raptem kilka godzin przed kolejna wizyta zostałem poinformowany że moje leczenie nie będzie kontynuowane z powodu rzekomego nie stosowania się do zaleceń, negowania sposobów leczenia oraz innych dziwności. Absurdalności sytuacji dodaje fakt że nie zrobione tego w cztery oczy na wizycie która miała się odbyć raptem kilka godzin później tylko cichaczem przez telefon. Nie pozwolono nawet przyjechać do klinki aby sprawę wyjaśnić z właścicielem. Czemu to miał służyć ? Któż to wie. Kontakt z klinika się urwał. Nie poinformowano mnie nawet ze mam prawo do odbioru dokumentacji. Gdy się o tym dowiedziałam oraz o nią wystąpiłem przesłano mi protokół w którym miałem stwierdzić że to ja zrezygnowałem z leczenia. Oczywiście go nie podpisałem bo jak mogłem podpisać coś co nie jest zgodne ze stanem faktycznym. Na początku stycznia 2021 roku przesłałem mailowa prośbę o wydanie kopii dokumentacji, niestety bez rezultatu. Kolejnym krokiem był oficjalny wniosek który wpłyną do kliniki 19 stycznia 2021 roku (mam dokument nadania) . On także nie doczekał się odpowiedzi. Zwróciłem się wiec do prawnika który w lutym wystosował wniosek o wydanie dokumentacji oraz zwrot kosztów za nieukończone leczenie. Reakcja kliniki na ten wniosek była zadziwiająca. Oskarżono mnie o nękanie telefonami oraz mailami, żądano wycofania wniosku straszono prokuratura, oskarżono o obrażanie pracowników( oczywiście brak konkretów o które prosiłem) oraz wystawiono rachunek na kilka tysięcy zł kosztów leczenia (to ze mam rachunki poniesionych kosztów nie miało znaczenia). Godząc się już ze strata pieniędzy skierowałem spraw do rzecznika praw pacjenta jedynie o wydanie dokumentacji. Czekam na odpowiedz. (usunięte przez administratora)
Przeszłam w tej "klinice" dokładnie to samo. Również zgłosiłam sprawę do Rzecznika Praw Pacjenta oraz Izby Lekarskiej. Bardzo proszę o kontakt osobisty na mój adres e-mail johochana@gmail.com Pozdrawiam
To samo ;( od 4 lat leczenie bezsensowne, co pół roku zmiana koncepcji leczenia (poniekąd jest to nieuniknione bo po drodze wychodzą różne rzeczy) problem tkwi w tym ze poszłam z konkretnym problemem a kończyło się na innym temacie dot. mojego zgryzu. Coś jest nie tak z tą kliniką. W tej klinice zęby mozna leczyć cale życie. Odeszli bardzo fajni lekarze i asystentki. Zmiana siedziby. Materiał mają bardzo dobry. Problem tkwi w komunikacji i traktowaniu pacjentów uczciwie.
Brak uczciwości i ignorowanie pacjenta? To taka drobnostka. Faktycznie warto takim zaufać;)
Takie też odniosłam wrażenie jako ich pacjentka.
Zwykle bajerowanie i olewanie klienta. To wszystko. To ma oczy i uszy i odrobine inteligencji sam to zauważy.
Jak się pracuje w Smile Core DR N. Med. Michał Paulo?
Zobacz opinie na temat firmy Smile Core DR N. Med. Michał Paulo tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.