Świetne miejsce do stworzenia skutecznej reklamy, strony internetowej lub sklepu internetowego. Dzięki skutecznemu pozycjonowaniu trafisz na pierwsze miejsca w wynikach wyszukiwania. Kampanie Google ads robią robotę! Od siebie polecam specjaliści w swoim fachu!
Do teraz B2B tylko wchodzi w grę? poza tym nie zgadzam sie do końca z tamtym zapytaniem o płatny urlop i tym ze odpowiedź jest taka prosta… mimo tego B2B nie szli na rękę i nie dawali dni płatnych?
Czy urlop w E-Solutions Paweł Niebrzegowski jest płatny 100%?
Z ręka na sercu mogę polecić e-solution! Szybka sprawna komunikacja,wywiązanie się z terminów ,pełen profesjonalizm
Może ktoś podzieli się swoim doświadczeniem na temat pracy na stanowisku Specjalista Ds. Wsparcia sprzedaży w firmie E-Solutions Paweł Niebrzegowski?
Pracowałem na tym stanowisku w E-Solutions i mam dobre doświadczenia. Paweł Niebrzegowski jest bardzo otwarty na dzielenie się swoją wiedzą i mimo, że miewa duży natłok obowiązków zawsze znajdował czas by pomóc i coś wytłumaczyć jeżeli ktoś tego potrzebował. Praca była bezstresowa i w dobrej atmosferze. Bardzo się cieszę, że przygodę z IT zacząłem w E-Solutions i polecam każdemu jeżeli też ma taką możliwość
Firma łamie prawa pracownicze, powinna tam wejść Inspekcja Pracy, stanowczo odradzam podjęcie tam pracy
Firma nie zatrudnia osób na zasadzie umowy o pracę a forma umowy to B2B, więc nie rozumiem za bardzo o co tej Pani chodzi. Wiem, że na webinar telekonf video podpieła się w outficie koszuli nocnej i w nie schludnym wyglądem i zupełnie nie była w temacie i przypadkowo trafiła na to spotkanie bez kompletnie żadnej wiedzy merytorycznej. Pozniej po rozmowie dowiedziałem się ,że opinia tej Pani jeśli chodzi o osobę pozostawia wiele do życzenia. I też nie chcę się wypowiadać też co do stanu jej zdrowia.
Serdecznie polecam, szukałem informatyka słownego, rzetelnego i to dostałem. Na pewno zgłoszę się, gdy znowu będę potrzebował pomocy ze swoją stroną.
Robią dobrze strony. Robiłem stronę o militariach u nich i się nie rozsypała :D Więc jestem zadowolony...
Staż w firmie był świetnym początkiem w branży IT, bardzo sobie chwalę współpracę która trwa do dzisiaj, polecam
Pan Paweł mimo pewnych wypowiedzi które uważam za troszeczkę przesadne wykonał swoją pracę na 5, pod względem podejścia biznesowego jest warty zaufania,
Jestem w procesie rekrutacyjnym do firmy E sloutions, mam bardzo dobre wrażenia z rekruterem jak i z pierwszym etapem rekrutacji. Wszystko jest jasne i profesjonalne, nie mogę się doczekać aż zacznę pracę :)
Staż w firmie e solutions był dla mnie wstępem do świata pracy branży IT. Nie mogłem trafić lepiej, każdy z pracowników był pomocny i dzielił się swoją wiedzą, jestem bardzo wdzięczny za wszystko czego się nauczyłem.
Jestem bardzo zadowolony z rozwiązań jakie firma Pana Pawła przedstawiła nam na prezentacji, jesteśmy w trakcie podpisywania umowy. Jestem zadowolony z kontaktów biznesowych.
Pan Paweł jest naprawdę godnym zaufania biznesmenem. Jego wiedza przekazywana do pracowników jest bezcenna, a sam Paweł jest bardzo skromny.
Z Pawłem pracuję od kilku lat. Nerwowy człowiek, ale jak nie denerwujesz gościa to wtedy bardzo fajnie się z nim współpracuje. Zdecydowanie uczciwie i dobre ma stawki.
Paweł jest profesjonalistą w biznesie a także w kontaktach z pracownikami. Mimo zmiany mojej ścieżki kariery jestem bardzo zobowiązany do wystawienia mu opinii na która zasługuję. Bardzo cenię sobie dobrych pracodawców i Paweł takim właśnie jest.
Świetna współpraca i kontakt. Wszystkie etapy projektu, który był realizowany, na bieżąco omawiane i uzgadniane. Bez niespodzianek w trakcie, jeśli chodzi o rozliczenie za projekt Polecam kontakt bez zawahania
Marketing do tworzonej strony. Kontakt tel lub zoom, przez @ podsumowanie naszych ustaleń. Podobało mi się elastyczne podejście całego zespołu. Czy wszystko idzie gładko? Trzeba by spytać wszystkich, ja byłem zadowolony
Polecam firmę goraco
Pracowałem na stażu i jestem bardzo zadowolony:) Polecam firme!
Staż można przejść i w trakcie też otrzymywać za zlecenia dodatkowe wynagrodzenie Staż mi się nie skończył i zarabiam więcej niż nie jedna osoba na normalnym etacie
Polecam usługi Pana Pawła. Pełen profesjonalizm!
Czy poszukują kogoś może do HR?
Jak się pracuje w E-Solutions Paweł Niebrzegowski?
Zobacz opinie na temat firmy E-Solutions Paweł Niebrzegowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 7.
Jakie są opinie pracowników o pracy w E-Solutions Paweł Niebrzegowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 5, z czego 5 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!