Opinie o Ireneusz Niemczyński KNC Nieruchomości w Gorlice

Na podstawie 3 ocen.

Poniżej zobaczysz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Ireneusz Niemczyński KNC Nieruchomości. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do podjęcia pracy w Ireneusz Niemczyński KNC Nieruchomości o rekrutacji.

Branże: Pośrednicy w obrocie nieruchomościami

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Ireneusz Niemczyński KNC Nieruchomości w Gorlice

Leyla

O co chodzi z komentarzami o nieprzestrzeganiu umów, co takiego robią pracownicy? Zastanawiałam się nad pracą tu w biurze ale nie wiem czy chce się mieszać w jakieś groźby... ktoś z pracowników może napisać jak serio jest, jak wygląda praca i atmosfera w firmie?

jureczek
@Leyla

Oczekujesz odpowiedzi od pracownika biura?Oczekujesz odpowiedzi uczciwej czy też komplementu pod adresem właściciela?Lepiej przeczytaj opinie klientów.Dobre opinie łatwo napisać.Z tymi gorszymi to już trudniejsza sprawa.Skąd niby te osoby mogły by wiedzieć ,że w firmie nie dzieje się za dobrze.Doświadczyli to na sobie.A co do podjęcia tam pracy,decyduj sama.Powodzenia

noe Nowy wpis

Klienci mają tu dużo do powiedzenia widze :D Chciałabym sie dostać do pracy ale ciekawi mnie jak firma dba o ten poziom stresu , atmosfere macie spoko chociaż wśród szefostwa / pracowników ?

Leyla

Zofia
@Leyla

Niestety, to są opinie klientów którzy chcą oczernić i oszukać biura nieruchomości! Myśląc że to charytatywna instrukcja. Umowy są podpisywane przez klientów dobrowolnie i nikt nikogo do niczego nie zmusza. Właśnie wczoraj zakończyła się sprzedaż mojej nieruchomosci.Pracownicy są bardzo pomocni i uprzejmi.Panuje tam atmosfera bardzo rodzinna i pozytywna. Polecam to biuro!

klient
@Zofia

A może napiszesz coś więcej o tej sprzedaży domu?Ile zapłaciłas prowizji i czy klient kupujący ,też płacił?Czy Ty wybrałaś notariusza czy został Ci narzucony?Czytam te wszystkie opinie i jestem zdziwiony że to biuro jeszcze istnieje.Czy naprawdę potrafimy tylko narzekać ,zamiast zgłosić to do prokuratury i izby skarbowej?

Zofia
@klient

Przepraszam, a z iloma biurami klient miał do czynienia? Może warto się wyedukować w tej kwestii i odwiedzić kilka biur?To się przekona że wszystkie biura tak działają! Trzeba było by donieść na wszystkie! A co do notariusza to tylko pada propozycje i nikt nikomu nic nie narzuca! To tylko dobra wola biura jak załatwią wcześniej termin i nie trzeba czekać 3 tygodnie! Proszę nie oczerniać firmy tylko przyjąć na klatę że oni też za darmo nie pracują!!!

jaki taki Nowy wpis
@Zofia

Brawo Zosiu.To nie tak ,jak piszesz.Na wizytę u notariusza nie czeka się aż trzy tygodnie.Zwłaszcza w Gorlicach.Pamiętaj że agent nie jest stroną,tylko klient podpisujący umowę.To klient ma prawo wyboru notariusza a nie agencja.I ważna sprawa.Klient ma prawo negocjować cenę usługi u notariusza(Wcale nie musi być maksymalna)Wspominasz że wszystkie biura działają w podobny sposób?Być może że tak jest.Dlatego należy dokonać naturalnej selekcji i wybierać te firmy co do których nie ma zastrzeżeń.Najprościej sprzedać samemu.To wcale nie jest trudne.Dzisiaj w urzędach zupełnie inaczej podchodzą do ludzi,niż było to za komuny.Za zaoszczędzone można pojechać na wczasy np pod palmami.Zosiu.Skoro piszesz że warto odwiedzić inne biura nieruchomości które działają w ten sam sposób napisz co to oznacza?

jureczek Nowy wpis

zygi Nowy wpis

Ktoś tu z góry sugerował jakieś kruczki na umowach a nikt nie zaprzecza co martwi… zasady ustalić można na rozmowie indywidualnie czy raczej nie idą na rękę?

tymek

Zauważyłem wzmiankę o karach umownych ale one chyba sa stosowane tylko wobec klientów. czy pracownicy też coś maja na swoich o których warto wiedzieć? Sa jakieś kruczki?

Jeżeli byłeś na rozmowie kwalifikacyjnej w firmie Ireneusz Niemczyński KNC Nieruchomości, daj nam znać, co sądzisz o jej przebiegu. Jakie warunki Ci zaproponowano? Jakie wymagania ma pracodawca na stanowisko Agent nieruchomości? Podziel się swoimi wrażeniami!
zbyszek

Nie spodziewałem sie zarobków rzędu 30 tys o które ktoś pytał. jak duże doświadczenie trzeba mieć żeby tyle zapłacili? To wykonalne?

Zosia

Chyba ładne premie musi dawać firma, skoro klienci tacy poruszeni są? Szkoda tylko, że negatywnie :P Taka branża, pytanie tylko czy na powaznie zarabiacie te 30k na miesiac?

Maria

Biuro nieruchomości KNC Nieruchomości to synonim zastraszania i manipulacji klientami. Pracownicy nie przestrzegają umów, a każda próba negocjacji spotyka się z agresją. Bezzasadnie grożą karami umownymi, aby wymusić zgodę na swoje warunki. Klienci są obrażani i traktowani bez szacunku. Zdecydowanie odradzam współpracę z tą firmą i zalecam zgłoszenie ich działalności do prokuratury.

Lidia
@Maria

Całkowicie się z Panią zgadzam.Biorą po 3% od strony kupującej i sprzedającej.Podstawiają gotowe wzorce umów.Nie wystawiają faktur.Polecają swojego notariusza Oferty przedstawiają tak że ta sama oferta jest np Bieśniku i w Łużnej.Jest jednak jeszcze inny problem.Zapłatę chcą pobierać nie tylko za sprzedaż czy też kupno ale za to że skojarzyli ze sobą klientów i to nawet wtedy gdy nie dochodzi do sprzedaży.Czyli co?Sprzedawajcie sami.Mniej nerwów i kasa Wam zostanie w kieszeni.Uwierzcie mi to wcale nie jest trudne ani skomplikowane.

Tadeusz W.
@Maria

Pewnie Was jeszcze torturowali i pobili?? Takie opinie niestety wystawiają klienci którzy chcą perfidnie oszukać buro nieruchomości! Ja wiele razy wypracowałem z biurem KNC i nie tylko i z czystym sumieniem mogę pochwalić za profesjonalne podejście do klienta!

Tadeusz W
@Lidia

Pewnie jest Pani rozgoryczona bo musiała zapłacić prowizje za wykonaną pracę firmie która poświęciła swój czas i pieniądze na reklamę Pani nieruchomości! Doprawdy skandal.... nadaję się do gazety! Po to są takie instytucje by pomogły sprzedać nieruchomość i wynagrodzenie im się należy w 100%

Alan

Cześć opiszecie mi aktualną atmosferę? chce zmienić pracę właśnie ze względu na nią ale szkoda trafić jeszcze gorzej. występują tu jakieś toksyczne zachowania?

Grażyna

Klienci coś narzekają na umowy. Że pracownicy nie przestrzegają ich? Ciekawe czy ich są przestrzegane i wszystko gra pewnie się tak odbija choć mogę się mylić… umowa o pracę chociaż jest wgl?

Stanisław K.

Polecam w 100% uczniowe podejść do klienta... Wszystko sprawnie załatwione! Pełen profesjonalizm ze strony Pani Kingi. Polecam!

Ubezpieczenie przed oszustwem

Totalnie nie polecam. Brak profesjonalizmu. Manipulanci. Zastraszanie, szantażowanie klientów na porządku dziennym. Ostrzegam i polecam omijać szerokim łukiem dla własnego bezpieczeństwa.

Paulina
@Ubezpieczenie przed oszustwem

Zgadzam sie z opinia, że są nie profesionalni. Nie odbierają telefonów, dokumenty doatraczają z opuźnieniem. I duzo drobnych kłamstw wychodzi na każdym stopniu współpracy. Są nierzetelni i chyba stąd te kombinowanie. Nie przychodzą na umowioną godzine. Przeciągają wszystko i odbiera siie wrażenie jak by w ogóle nie znali się na tym co robią. Nie polecam!!!!

P.Jan
@Ubezpieczenie przed oszustwem

(usunięte przez administratora)????????????Masakra ludzie to po co idziecie do biura nieruchomości???? wiadomo że prowizje od usługi trzeba zapłacić!!!! Jak was nie stać to organizujcie sobie transakcje na własną rękę!!! Wszędzie jest tak że za pracę należy się wynagrodzenie!!!!

Kuba

POMÓWIENIA?nie sądzę.Ja też ostrzegam przed podpisaniem z Wami umowy.Dajecie gotowy wzorzec umowy,nie dajecie czasu na podjęcie decyzji.Same postanowienia abuzywne.Wszystko na Waszą korzyść a nic dla klienta.Wynagrodzenie chcecie za skojarzenie a nie za wynik.Chyba Wam się agencję pomyliły.To w agencjach matrymonialnych ,biorą pieniądze za skojarzenie par a nie w biurach nieruchomości.Zastrzeżeń jest więcej i nigdy bym was nie polecił nikomu.

Renata

Polecam serdecznie za indywidualne podejście do klientów, za elastyczne podążanie za ich potrzebami i możliwościami. Biuro KNC w Gorlicach wspiera także przy załatwianiu formalności. Warto skorzystać z ich usług przy kupnie/sprzedaży nieruchomości! POLECAM...

Turpio

Jestem bardzo zadowolony z obsługi w biurze. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam.

P.Jan

Jestem bardzo zadowolony z usług biura Nieruchomości KNC w Gorlicach! Bardzo dobry kontakt z Panią K i Panem l... Szybka sprzedaż!!!Możliwość negocjacji prowizji!! Polecam wszystkim.....

Merry

Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia całego zespołu biura nieruchomości KNC. Możliwości negocjacji prowizji i szybko przeprowadzona transakcja. POLECAM....

Zostaw merytoryczną opinię o Ireneusz Niemczyński KNC Nieruchomości - Gorlice

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie