Nie wystraszą mnie nawet negatywne opinie klientów kiedy potrzebuje pracy :) pracownicy się jakoś nie udzielają to chyba nie mogą mieć źle. Ile zarabiacie?
popieram, Pani Joanna potrafi wysłać maila z obcymi fakturami do innej firmy, kompletna porażka, brak poszanowania rodo,
Chce dodac jeszcze jedna istotna uwagę odnośnie zlego działania biura rachunkowego Pani Joanny Tomaszewskiej. Otoz ta Pani Joanna Tomaszewska z poczucia swojego lenistwa i braku z nią kontaktu,kazala zostawiać faktury swoich klientów w skrzynkach pocztowych na ulicy Kielczowskiej 139/12 u swojej mamy która pod tym adresem mieszka. Natomiast sama Pani Joanna Tomaszewska ma gdzie indziej biuro,moze teraz ta sytuacja sie zmienia, ale jeszcze nie tak dawno tak wyglądało przekazywanie dokumentów rachunkowych swoich klientów. Moge to potwierdzić na swoim przykładzie i można zapytam sie matki Pani Joanny Tomaszewskiej.
UWAGA !!!!!!!! UWAGA !!!!!!!! Biuro rachunkowe Pani Joanny Tomaszewskiej we Wrocławiu przy ul Kielczowskiej 139 jest bardzo niesolidne i nierzetelne w stosunku do swoich klientów !!!!! Bylem klientem tego biura i doświadczyłem ze strony Pani Joanny Tomaszewskiej brak profesjonalizmu i poczucia odpowiedzialności za swoje wykonywane usługi rachunkowe względem swoich klientów !!!!!! Przykładem moga być zagubione przez te biuro faktury rozliczeniowe które w terminie dostarczyłem Pani Joannie Tomaszewskiej w celu rozliczenia ich przed Urzędem Skarbowym. Ponadto Pani Joanna Tomaszewska w chwili sporu z nasza firma przestała odbierać telefony i również nakazała to samo robic swoim pracownikom. Nadmieniam,ze Pani Joanna Tomaszewska jest osoba nieuczciwa i ignorująca swoich klientów.
Odradzam usługi biura rachunkowego Joanny Tomaszewskiej z Wrocławia ul Kielczowska !!!!! Pani Joanna Tomaszewska jest osoba bardzo konfliktowa i wielu jej byłych klientów procesuje sie z ta Pania w Sadach !!!! Ponadto biuro rachunkowe Joanny Tomaszewskiej często zaniedbuje swoje obowiązki w zakresie prawidłowego rozliczania podmiotów gospodarczych,przykladem sa zagubione faktury które w dziwny sposób ginęły !!!!!!!
Popieram te negatywna opinie o Pani Joannie Tomaszewskiej i jej nieprofesjonalnego podejścia do swoich klientów. Wiem,ze dużo jej byłych klientów bardzo sie skarży na jej usługi,oraz jej negatywnego zachowania.
Zgadzam sie z ta negatywna opinia o Pani Joannie Tomaszewskiej i jej nieprofesjonalnego biura rachunkowego we Wrocławiu przy ul. Kielczowskiej
Do Pani Zuzanny. Przecież tam jest jasno napisane w jej negatywnej opinii,ze ta Pani Joanna Tomaszewska zaniedbuje swoje obowiązki zawodowe zle rozliczajac podatki, oraz gubi faktury.
Pani Wiktorio !!!!!!!! Negatywne to znaczy, ze Pani Joanna Tomaszewska popełnia biedy zawodowe w swoich obowiązkach jako właściciel tego biura rachunkowego i jej bardzo konfliktowa. Dużo jej byłych klientów procesuje sie z ta Pania w Sadach.