Opinie o Auto Perfekt Norbert Laskowski w Krągola Pierwsza

4.9/5
Na podstawie 64 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych oraz obecnych pracowników o pracodawcy Auto Perfekt Norbert Laskowski. Przeczytasz poniżej też opinie kandydatów do pracy w Auto Perfekt Norbert Laskowski na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Produkcja samochodów osobowych

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Auto Perfekt Norbert Laskowski w Krągola Pierwsza

Wojtek Nowy wpis

Kupiliśmy tucsona Fajny kontakt Możliwość stacji kontroli pojazdów Jazda próbna Wszystko na pełnym luzie Normalna obsługa Obsługa przez właściciela ponieważ jest to firma jedno osobowa chyba.... My polecany Wesoły koleś

Pani Nowy wpis

Dzień dobry. :) jeśli partnerowi udałoby sie do was teraz przyjąć to nie byłoby problemu z umową o pracę? na śmieciówce go nie widzę

Grzegorz Nowy wpis

Samochód (Hyundai Tucson)kupiłem w lipcu rok temu, jeździ bez żadnych awarii. Pan Norbert komunikatywny i rzeczowy. Wizyta na stacji diagnostycznej to jego propozycja. Byłem po godzinach, żaden problem. Polecam tego sprzedawcę

Grzegorz Nowy wpis

Samochód kupiłem w lipcu 2023, jeździ bez żadnych awarii, pan Norbert komunikatywny i rzeczowy, wizyta na stacji diagnostycznej to jego propozycja. Byłem po godzinach pracy, żaden problem. Polecam tego sprzedawcę.

Rozmowa kwalifikacyjna to zwykle stresujące wydarzenie. Czy ta w Auto Perfekt Norbert Laskowski się do takich zaliczała? A może wręcz przeciwnie? Czekamy na Twoją opinię.
Lenk

Ja zakupiłem autko w tej firmie Jest w czym wybierać Są tam różne auta,ja kupiłem po kolizji. Nie ma ściemy prosta uczciwa rozmowa. Gość konkretny, zna się na sprzedaży jest w tym dobry. Ja polecam

Maksio

Z każdej transakcji jest prowizja dla pracownika? Mam na myśli procent od wartości albo wcześniej ustaloną kasę. Bo tak zarabiać to by mi pasowało tylko czy realnie można się tego spodziewać jakbym aplikował.

Leszek

Właściciel komisu jest konkretny a przedewszystkim uczciwy. To co jest zrobione przy danym samochodzie mówi otwarcie. Polecam tego właściciela komisu w 100% wszystkim zainteresowanych kupnem samochodu.Leszek

Marek kabaret

Kupiłem auto,jest super,miła obsługa,poprostu wszystko PERFEKT

Szczery

Byłem oglądałem i wybrałem. Kupiłem auto segmentu SUV Sprzedający normalny nie naciska,pozwala praktycznie na wszystkie opcje sprawdzania auta. Ja polecam

Kamil Dankiewicz

Kupiłem tuscona śmiga i lata .Wszystko ładnie i pięknie.Auto jakby wyjechało z salonu.A z silnika można jeść. Pozdro Panie Norbercie i dozobaczenia.

Pixel

Jestem zadowolony z miejsca Auto Perfekt ponieważ prowadzi to facet który jest konkretny. zakupiłem auto po szkodzie o czym zostałem poinformowany,dostałem zdjęcia przed naprawą przed wyjazdem wszystko sprawdziłem i na miejscu tylko potwierdziłem stan faktyczny Auto miało wszystkie opłaty,tablicę zjazdowe otrzymałem tak więc wszystko jest zrobione żeby klient niczym się nie martwił. Ja osobiście polecam,kupiłem suwa.

Audi a 6

Właśnie kupiliśmy audi a 6 od Pana Norberta autko super tak jak w opisie zadbane czyściutkie sprzedający konkretny gościu POLECAMY

Zadowolony

Autko super, sprzedawca super, żadnego problemu , wszystko przedstawione zgodnie z prawdą, opłacało się zrobić 600 km po autko. Polecam z czystym sercem tego sprzedawcę...jeszcze raz dzięki za współpracę.

Zbigniew

Białego tucsana kupiliśmy pod koniec kwietnia i jesteśmy zadowoleni, sprzedający pan Norbert to fajny gość. Polecamy

Auto Perfekt
@Zbigniew

Dziękuję, Przy każdej transakcji uczę się czegoś nowego,ale zawsze staram się stanąć na wysokości zadania.

Tajemniczy klient

Kupiliśmy niedawno Hyundaia i jesteśmy średnio zadowoleni, Pan Norbert umie świetnie czarować i zachęcać ale co do jakości wykonania uszkodzonych elementów jest dużo do życzenia. Jest oczywiście plus ze sprzedający poinformował o wszyskich uszkodzonych elementach ale jakoś wykonania jest straszna.

Tomasz

Auto zakupiłem w październiku 2022,audi q3 2017r Opinie wystawiam po pół rocznym użytkowaniu. Jestem zadowolony z zakupu. Polecam każdemu szukającemu dobrego auta.

Benek

Jeśli można pomóc z podjęciem decyzji to dlaczego nie,kupiłem Hyundaia i jestem zadowolony. Wszystkiego można się dowiedzieć od sprzedającego,ja kupiłem auto po szkodzie o której zostałem poinformowany i wszystko się potwierdziło. Normalny koleś,luźna atmosfera Ja polecam

Wojtek

A myśmy kupili Suwa i jest ok Auto było naprawiane dostaliśmy informację, wszystko się na miejscu potwierdziło , normalny sprzedawca,na wszystkie pytania odpowiada, mogę śmiało polecić,my pojechaliśmy bo kupili u tego Pana sąsiedzi. Polecam

Przestań człowieku sam sobie opinię piszesz, kłamiesz jesteś Judasz oszukujesz.

Pamela

Jest coraz trudniej kupić auto, wiem coś o tym bo jeździłam 3 miesiące za autem i proszę mi wierzyć cuda się dzieją, szkoda że tak późno trafiłam na Pana Norberta, zaoszczędziła bym na paliwie i nerwach. Kupiłam Hyundaia i skończyły się moje problemy z szukaniem,fajny sprzedawca , wszystko można sprawdzać, jeździć, nie robi z niczym problemu. Ja polecam, duży wybór.

Zostaw merytoryczną opinię o Auto Perfekt Norbert Laskowski - Krągola Pierwsza

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Auto Perfekt Norbert Laskowski?

Zobacz opinie na temat firmy Auto Perfekt Norbert Laskowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 11.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Auto Perfekt Norbert Laskowski?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 10, z czego 7 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 2 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Auto Perfekt Norbert Laskowski
  • Prosta 29