Jedyna porządna stacja kontroli pojazdów w okolicy.Wszystko nowe.Polecam
Bo wszystko nowe to porządna stacja?? Czy myślisz że nowy sprzęt wystarczy?? Skoro brak ludzi którzy potrafią obsługiwać ten sprzęt a tak jest w Autocerber. Porządna stacja diagnostyczna to stacja która wypuszcza bezpieczny i sprawny samochód. Mogę pod przysięgą potwierdzić że diagności w tej firmie czasem nawet z lenistwa przepuszczają niesprawne auta.
Pracownicy są notorycznie wyzywani i obrażani przez właściciela firmy nawet w obecności współpracowników i klientów. W biurze obsługi klienta często dochodzi do głośnych awantur między szefem a pracownikami. Padają wyzwiska i niecenzuralne słowa z ust właściciela, który wyraźnie nie panuje nad sobą. W obecności mojej i jeszcze innego klienta szef firmy sugerował nawet jednemu z pracowników chorobę psychiczną. Gdyby ktoś chciał zobaczyć prawdziwy mobbing to niech odda auto do naprawy i poczeka w biurze kiedy jest szef.
Dużo awantur ten,, klient ,,słyszał w ciągu oczekiwania w biurze.Czy przypadkiem nie jest pan byłym pracownikiem biura który ukradł pieniądze i został zwolniony?
To się zgadza. I nie zmieniło się to do końca 2021 roku. Robienie strasznego (usunięte przez administratora) w obecności klienta. Sam nie raz musiałem za nic świecić oczami przed szefem i przed klientem. Szef jest tak bardzo chory, że przyszedł na moje stanowisko pracy i przyczepił się do mnie o to że mam w pudełeczku swoje prywatnie kupione rękawiczki robocze.
Oj pijaczku,miałeś w ,,pudełeczku,,Słyszałem,że teraz krówki doisz w niemczech.Kilka firm zmieniłeś w ciągu ostatniego roczku.Komornik cię szuka tak na maginesiku.
Dużo nowego sprzętu.Jedyni którzy mieli maszynę do wymiany oleju w automacie.
Naprawili auto po nieudanej naprawie w inny serwisie.Polecam
Opowiem Ci historię tej maszyny. Tak w skrócie. Tak zgadza się że mają super maszynę do wymiany oleju w automacie.ale.... Maszyna nie zrobi wszystkiego kolego.. W Autocerber nie ma ludzi którzy potrafią dobrze tą maszyne obsługiwać więc czym się podniecasz??
Mówią,że byłeś tak pijany,że chciałeś nią(maszyną do wymiany oleju w skrzyni biegów)nabić klimatyzację w swoim Iveco bez klimatyzacji.Dobrze,że tylko auta myłeś.
Jedyni którzy po naprawie auto umyją.Polecam.
Tu masz rację. Nie naprawią ale chociaż umyją. Mało tego. Nie potrafią zarządzać zasobami ludzkimi i każą dobremu mechanikowi auto myć a kiepski mechanik siedzi dwa dni nad wahaczem i myśli jak go wymienić. Dobrze że już tam nie pracuję. Kończę auto i oddaję do myjni i tam się autem zajmuje osoba odpowiednia do tego.
Jeżeli chodzi o płatności to są zawsze na czas. i to jest jeden plus. Kwestia zatrudnienia odnośnie dokumentów?? Są zaniżane. ale to drobiazg. Zarządzanie zasobami ludzkimi?? Pozostawia wiele do życzenia. Uczeń naprawia hamulce w naczepie a mechanik w tym czasie myje auto. Po za tym wieczne (usunięte przez administratora)z strony pracodawcy. Rozmowa z szefem na temat rozwoju i szkoleń spływa na niczym. Wysyła mechaników na szkolenie z usuwania szkód PZU bo dla niego to korzystne, ale blokuje rozwój w kierunku mechaniki. Mogę to sam potwierdzić osobiście.
Samochód naprawiony w godzinę podczas gdy już trzy serwisy nie dały rady.
To żaden sukces, bo w mojej karierze miałem wiele takich przypadków. To jest ślepy traf a nie wiedza ludzi tam pracujących
Czy w Podsiedlik Mariusz Autocerber zatrudniani są obcokrajowcy?
Tak. Są zatrudnieni obcokrajowcy. Jest to więcej niż 50 % całkowitego zatrudnienia i niestety większość z tych ludzi jest bez doświadczenia, wiedzy, chęci i umiejętności.
Super
Sprawdziłem i naprawiłem auto przed zakupem.Pozdr.
Super wypożyczalnia samochodów.
Wypożyczyłem nową minikoparkę za 250 zł.Super
Auto zholowane i naprawione poprzez system flotowy.Super.Polecam.
Naprawa wykonana ekspresowo.
Jako były pracownik mogę potwierdzić (usunięte przez administratora)Nie polecem tej firmy jako pracodawcy. Praca w złych warunkach, na zimnie w deszczu czy sniegu. Pracodawca patrzy tyllko na swoj zysk. Omijajcie z daleka
Zawsze można zostać księgowym zamiast mechanikiem Praca w ciepłym itp.W zimie zimno w lecie ciepło ,pracować się nie chce a pięć tysięcy by się chciało.
Jak się pracuje w Podsiedlik Mariusz Autocerber?
Zobacz opinie na temat firmy Podsiedlik Mariusz Autocerber tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.