Sugerowali tu zle traktowanie i nagle nikt już niczego nie pisał więc teraz nie wiem na ile to sprawdzone. Ktoś kto teraz pracuje potwierdzi ze z atmosferą jest coś nie tak? myślałem o pracy tutaj ale teraz to sie waham
Tragedia .. zaczynając pracę o godzinie 6 już o 5.30 trzeba być . Ale w sumie się wcale nie dziwię jak zarządza tam (usunięte przez administratora)karierowiczka (usunięte przez administratora). Nie ma się gdzie przebrać. Przebiera się w pokoju gdzie siedzi kierowniczka i szefowa często. (usunięte przez administratora) tam nie występuje pojęcie typu ' przerwa' trzeba jeść w biegu i to najlepiej gdzieś schowanym by klient nie widział ale jak już będzie to od razu trzeba podejść. Z(usunięte przez administratora) . Kończysz o 22 to wyjść nie możesz o 22 , ale już rano musisz być pół godziny wcześniej nie wiadomo na co . Uważajcie bo (usunięte przez administratora)już dawno powinna zostać podana o (usunięte przez administratora)który stosuję w stosunku do nowych pracowników.
Zdecydowanie nie polecam miejsca - (usunięte przez administratora) malaria i korniki. sprzedaż przeterminowanych produktów, wszystko się lepi, socjalne pomieszczenie nie istnieje - pracownicy przebierają się w locie w biurze szefostwa. Mięso mrożone wielokrotnie, sprzedawane jako "dzisiejsze". Z mięsnych lad śmierdzi niesamowicie, mimo iż są "myte" , ponieważ pod ladami kiszą się tony spleśniałych ciast, które nie zostają oddane do zwrotu na bieżąco. Nie ma żadnej przerwy- nawet pięciu minut aby zjeść, napić się herbaty, zapalić czy po prostu odsapnąć. Najlepiej pracować jak robot ,czyli za trzech a nawet czterech- w pierwszym dniu pracy już wszystko umieć. Przemiał pracowników ogromny, nie ma co zapamiętywać imion. Są takie osoby co pracują po jednym dniu i uciekają z tego (usunięte przez administratora) niektóre wytrzymują do pierwszej wypłaty. Starych pracowników nie szanuje się tak samo, jak i nowych. Śmieszne pieniądze, wymagania od czapy. Zaczynając pracę od 6 trzeba przyjść najpóźniej o 5:30. Kończąc o 22:00-wychodzi się o 22:30. Po sklepie biegają myszy, nie przejmuje się tym nikt. Z pakowanych produktów ściera się daty przydatności zmywaczem do paznokci, jeśli są drogie i znalazło się je długo po terminie. Większość jednak sprzedaje się za pół ceny ( napoje, chipsy, sosy w torebkach ). Jeśli ktoś nie ma samochodu- tym bardziej nie polecam, gdyż nie ma żadnej szansy zdążyć nawet na ostatni autobus linii numer 3.
Jak się pracuje w Hanna Kuźma Hanka Market Spożywczo-Przemysłowy?
Zobacz opinie na temat firmy Hanna Kuźma Hanka Market Spożywczo-Przemysłowy tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.