POLECAM FIRMĘ AGNIESZKA SZATAN PHU ELTRANS,SUPER KONTAKT,DOBRY PRZEWOŹNIK,WSZYSTKO NA CZAS JAK TRZEBA!!!!
Cześć, ktoś tutaj pisał w jednym z komentarzy, że druga umowa już jest na czas nieokreślony, a przynajmniej tak było w jego przypadku. A można jeszcze wiedzieć, jaka jest stawka na rękę proponowana?
Witam, firma ma dwa główne działy elektryczny i transportowy oraz pracownicy biurowi. Stawka jest tak naprawdę zależna od zajmowanego stanowiska. W razie pytań zapraszamy do kontaktu telefonicznego 660626847 lub meilowego biuro@phueltrans.pl.
W Woźniki Agnieszka Szatan Phu Eltrans poszukuje pracownika na stanowisko Elektryk. Wziąłeś udział w tym procesie? Podziel się wrażeniami z rozmowy kwalifikacyjnej. Z pewnością okaże się to cenną wskazówką dla osób, które również biorą pod uwagę pracę w tym przedsiębiorstwie.
Byłem na rozmowie o pracę na stanowisko Elektryk, na początek otrzymałem umowę na okres próbny 2 miesięcy, kolejna umowa była na czas nieokreślony. Polecam
Zastanawiam się czy firma normalnie prowadzi działalność bo taka cisza na forum daje dużo do myślenia a szukam pracy i informacji o niej.
Firma pracuje jak najbardziej ja już jestem z nią związany jako kierowca szósty rok .Mi tam odpowiada wiadomo jak to w każdej pracy raz są lepsze dni raz gorsze ????.