Jestem rozczarowany poziomem tendencyjnosci badania oferowanego przez firme. Przeciez tego mozna sie wyuczyc, zeby uzyskac pozadany przez pracodawce wynik. Jakosc badania pozostawia wiele do zyczenia
na stronie widnieje oferta dla Key Account Managera w której piszą dosłownie o ogromnych możliwościach rozwoju. omówicie je?
Problemy pracowników są w jakimś tam stopniu rozwiązywane czy raczej zamiatane pod dywan? Pytam, ponieważ widzę ogłoszenie na Office Assistant, jestem bardzo zainteresowany i stąd sie pojawia moje pytanie.
Czy ktoś z pracowników może wypowiedzieć się jaka jest atmosfera? Jak warunki pracy i czy warto aplikować?
Czy firma Human Skills Iwona Firmanty w miejscowości Warszawa zapewnia swoim pracownikom dobre warunki pracy? Czekamy na twoją opinię o tym pracodawcy.
Jak się pracuje w Human Skills Iwona Firmanty?
Zobacz opinie na temat firmy Human Skills Iwona Firmanty tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.