wspominaliście, że można liczyć na umowę o pracę w tej firmie. po jakim konkretnie czasie? bardzo mnie to zastanawia bo szukam pracy gdzie osiade się na dluzsza chwilę wraz z umową o pracę a nie tylko te zleceniówki ..
Dzień dobry, jak w Motor City wyglądają relacje między pracownikami? Czy można liczyć na zgrany zespół pracowników? Ile w ogóle osób on liczy? Czy łatwo jest się wpasować nowej osobie? :)
Zależy jak firmie leży a pracownikom, kiedyś zależało. Fajna Anka była ale teraz potrafi konkretne ( miło mieć taką :)
Wiecie może czy na start już można liczyć na umowę o prace czy raczej zlecenie? Ile zajmuje okres zapoznania się z firmą i wdrożenia? Pozdrawiam
@staryv co masz na myśli?
Która, mędrkuje za ną ???czekam na odpowiedz!!! Nie bijcie cię nazwisk!!!
Nie nie i jeszcze raz nie polecam temu Panu się tylko wydaje że umie firmę prowadzić na smyczy z synem nierobem. Zaorac i nie wskrzeszac Klienci też odetchną od lipy
Kim ty jesteś aby uczyć prowadzić firmę? A pozatym od czterech lat TROLU jestem w innym miejscu, więc jesteś tylko małym wrednym gnojem.
Już wiem. Jesteś tym trollem który niemiał kasy aby zapłacić za złom który robiłem i stało to coś ponad rok abyś mógł zebrać drobne na odbiór. WSTYD. NIE BĘDĘ JUŻ KOMENTOWAL TWYCH WYPOCIN.
Dokładnie same się pchają
:D