Pewnie więcej osób do pomocy potrzeba żeby każde zlecenie tu ogarnąć. myślicie ze nawet spoko przy tym zapłacą? za psi pieniadz robić nie będę
Witam, czy ktoś z poszkodowanych przez firmę art Mar chciałby zgłosić się do zbiorowego pozwu ? Widzę ze (usunięte przez administratora) osób jest znacznie więcej.
Ostrzegam przed p. Pisarkiem, wziął zaliczkę, unika kontaktu, robota niewykonana.
(usunięte przez administratora)NA CAŁEJ LINII SLYSZALEM,ZE WSZYSTKICH LUDZI STRACIŁ ZA BRAK LOJALNOŚCI I WYPLAT NA RATY.JAKO KLIENT OSTRZEGAM DUZO MI OBIECAŁ WZIAL ZALICZKE I TU SIE PROBLEMY ZACZĘŁY.PRZEKŁADANIE TERMINÓW,BRAK ODBIERANIA TELEFONÓW OGÓLNY BRAK KONTAKTU.SAMA ROBOTA BARDZO ŚREDNIA.S Z E R O K I M ŁUKIEM OMIJAC TĄ FIRMĘ
Niestety podpinam się pod wypowiedzią. (usunięte przez administratora), nie płaci ludziom, bierze zaliczki i znika. Notoryczne unikanie kontaktu
Mimo wszystko jestem na plus,dobry człowiek i w porządku ekipa.Problem z pieniędzmi do przejścia.
Zmieniam zdanie ta firma sprawdza cierpliwość ludzi.Nie płaci tylko zwleka
Poślizg to mało powiedziane. 9 miesięcy i nadal trzeba czekać, bo gościu nie odbiera telefonów i wszystkim powtarza, że kasy chwilowo nie ma
Zwykły (usunięte przez administratora) Nie płaci za wykonane usługi.
oszust !!! nie płaci pieniędzy
Ostrzegam firma oszust nie płaci !
Jak się pracuje w Art Mar Construction Sebastian Pisarek?
Zobacz opinie na temat firmy Art Mar Construction Sebastian Pisarek tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.