Opinie o Housemakers Krzysztof Szczepaniak w Leszno

Na podstawie 4 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o firmie Housemakers Krzysztof Szczepaniak. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Housemakers Krzysztof Szczepaniak o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Prace wykończeniowe i remontowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Housemakers Krzysztof Szczepaniak w Leszno

Pracownik Nowy wpis

A zdjęcia tej posesji mogę każdemu wysłać tych pokoi i tych warunków jak ktoś będzie zainteresowany przed wyjazdem tam

Pracownik Nowy wpis

Ten pan Krzysztof to (usunięte przez administratora) poszukuje na wypłatach pieniądze na przykład zarobiłeś 12 tysięcy a na koncie masz 8 i mówi że wszystko się zgadza a według dwóch godzin brakuje ci cztery tysiące co warunków mieszkania jeden wielki smród wilgoć i grzyb w każdym pokoju nie polecam tej firmy bo co stracisz tylko swój czas i pieniądze

Agata

Czyli uważacie ze negatywne komenatrze pisze konkurencja?

@Agata

Nie wiedziałem ze jest taka stronka, kolega mi mówił.. Jaka konkurencja Agato ?? Niee to raczej niezadowolony pijak i ściemniacz który przyjął się do pracy opowiadając bajki czego to nie robił i czego to nie potrafi ???? i pewnie został sprowadzony na ziemie i się obraził - ludzie nie znoszą krytyki!! Naoglądałem się tego przez prawie 3 lata. I szczerze żal mi tych co tutaj narzekają i próbują się odgryzc bo w pracy mieli brak swoich argumentów. I pisze to tylko dlatego ze chce mieć normalnych kolegów w pracy a nie takich co za nich trzeba (usunięte przez administratora)… Czołem

Michał

Można w firmie nabyć nowych umiejętności ?

Pan Nowy wpis
@Michał

Jest oczywiście taka możliwość. Dla chcącego nic trudnego. Ja sam tego doświadczyłem. Już zjechałem ponieważ zarobiłem na to co chciałem. Polecam i pozdrawiam.

Brałeś udział w rekrutacji na [stanowisko] w firmie Housemakers Krzysztof Szczepaniak? Podziel się swoimi wrażeniami! Jak długo czekałeś na odpowiedź rekrutera po wysłaniu CV? Z ilu etapów składał się proces rekrutacyjny?
Jarek

Witam, Nie rozumiem niektórych opinii bo firma bardzo uczciwa, wiem z doświadczenia, że każda niezadowolona osoba która została uświadomiona o swoich nieumiejętnościach i braku doświadczenia w pracy będzie opisywać w ramach rewanżu nieprawdę. Pracuję 4 rok i nie przypominam sobie takich sytuacji ani warunków opisywanych przez niektórych w tym okresie. Za to przypominam sobie nowe osoby/pracownicy które nie umiały nic zrobić a miały się za fachowców i niestety zostały zwolnione jak widać w opiniach mają też bujną wyobraźnie :) pisząc nieprawdę. Uważam, iż każdy powinien wyrobić sobie własną opinie na temat firmy. Nie bronię tu szefa ale naprawdę jeśli ktoś szuka pracy i jest normalny to na pewno będzie zadowolony. Jako pracownik widziałem różne akcje od złodziei alkoholików i ściemniaczy.. A tutaj nie ma dla nich miejsca! Pozdrawiam Jaro

Patryk
@Jarek

A jak z terminem płatności?

Michał

Czy ktoś pracował tam w Danii?

Były Pracownik 2

Pracowałem u Krzysztofa 2 lata on jako szef jest wpoarzadku nawet bardzo. Nie krzyczy na ludzi jak to jest u innych pracodawców, co chodzi o płatności to już nie jest tak fajnie. Jako malarz szoachlarz w Danii zarabiałem u niego max 6500 od poniedziałku do soboty z dwoma niedzielami (nie którzy robili wszystkie niedzielę) w przeliczniku wychodziło mi 28 zł na godzinę to trochę kiepsko. Noo i nie za fajnie było z tym że nie było ustalonej jednej konkretnej stawki tylko płacił różnie bo raz dostałem 6300 raz 6100 raz 6200 i nie wynikało to z braku przepracowanych godzin tylko tak jak mówie myślę że płacił jak chciał bo jak wychodziło mi 28 zł na godzinę drugi raz 26 potem 27 różnie i też muszę wspomnieć o tym że nie dostawaliśmy wypłat w dzień zjazdu tylko ja czekałem parę dni jak np zjechaliśmy w piątek to dostałem pieniądze w następny czwartek to tak trochę lipa . Ale ogolnie firma spoko gdyby poprawił płatności to nie poszedł bym od niego. Pozdrawiam

Michał

@były pracownik a czemu się zwolniłeś ?

Firma konkretna, Nie ma problemu z pieniążkami. Serdecznie Polecam

budowlaniec

Znam Krzysztofa z branży oraz jego pracowników, pracują u niego już kilka lat i są zadowoleni. Krzysztof jest wypłacalny, nigdy nie zalega z płatnościami. Super kontakt.

Pan Krzysztof proponuję pracę w Niemczech na budowie. Oferuje zakwaterowanie, prace w trybie 3 tygodnie/1 tydzień w Polsce. Przyjeżdża po ciebie i jedziecie razem do Niemiec. W trakcie jazdy okazuje się jednak, że przekraczasz nie tylko granicę Polsko-niemiecką, ale również polsko-duńską. Okazuje się, że praca jest w Danii, przy rozbiórkach. Najpierw zawozi cię do jednego domku, w którym wszyscy go chwalą jakim to on nie jest dobrym szefem. Później trafiasz do następnego domku i następnej ekipy, gdzie jednak nie okazuje się tak kolorowo. Szef nie jest wypłacalny, umowy po umówionych 3 tygodniach nie dostaniesz, za śniadanie zjedzone podczas przerwy w pracy odliczona godzina, grzyb w łazience, zimna woda. Nie polecam

Zostaw merytoryczną opinię o Housemakers Krzysztof Szczepaniak - Leszno

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Housemakers Krzysztof Szczepaniak?

Zobacz opinie na temat firmy Housemakers Krzysztof Szczepaniak tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.

• Jakie są opinie pracowników o pracy w Housemakers Krzysztof Szczepaniak?

Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 2 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!

Housemakers Krzysztof Szczepaniak
  • Racławicka 8