Z czystym sumieniem polecam. Dla mnie to jak GROM: G - jak Gessler konkret, bezpośredniość, szczerość, pomysł, drobiazgowa analiza; kocha się lub nie lubi ale zapewne nie jest się obojętnym; R- jak Rutkowski potrafi słuchać, w kilka chwil wszystko ustali, ma swój styl O- jak Olejnik język to jej siła, do tego strój godny uwagi M- jak ….. wg uznania
Jeśli chodzi o aplikantów - to wynagrodzenie jest godziwe. Rozprawa jest od 4 do 12 w każdym tygodniu. Na sprawy skomplikowane chodzi osobiście Pani Mecenas, natomiast na lżejsze sprawy (proste) są dopuszczani aplikanci. Dopiero od 3 roku aplikanci (na koniec) wykonują zastępstwo w sprawach wyższej rangi.
Pani Mecenas jest bardzo skrupulatna i precyzyjna w dążeniu do celu. Sprawy prowadzi zdecydowanie. Ma bardzo dużo pytań względem świadków- wnikliwie i analitycznie doszukuje się luk. Można się czuć bezpiecznie na sali sądowej- jest jak tarcza i nóż.
Najlepszy prawnik w rejonie. Ma swój autorski sposób prowadzenia sprawy. Jest rzeczowa, konkretna. Przeciwnicy mają ciężko. Dzięki niej wygrałem sprawę - chociaż nikt w rejonie nie chciał jej wziąć.
Jest korzyść z tych żali klientów, mianowicie już wiem, że aplikanci Pani Mec chodzą na zastępstwo procesowe! Koledzy aplikanci, chwalicie patronat Pani Mec ? Zastanawiam się czy złożyć wniosek :)
Lepiej ją omijać z daleka bo chociaż jest bardzo pewna siebie, głośna i wiele obiecuje, to tak naprawdę jak trafi na lepszego prawnika, co wcale nie jest trudne, to jest bezradna i robi w sądzie cyrk! Tak załatwiła mojego znajomego, przekonała go żeby poszedł do sądu, chociaż wszyscy i inni prawnicy mu to odradzali, całą rodzinę i znajomych wezwała na świadków, a później przegrała w pierwszej instancji i tak samo w sądzie apelacyjnym. Na rozprawy się spóźniała, przychodziła nie przygotowana i ubrana jak na dyskotekę, nawet raz nie miała szaty adwokackiej i dostała upomnienie. Oprócz tego kłóci się z sędziami, atakuje innych prawników i świadków i to w bardzo arogancki sposób. Jak przysłała aplikanta to prawnik drugiej strony go zniszczył. Na koniec winę za przegraną zrzuciła na mojego kolegę, zostawiła go z długami bo wydał na wszystko kilkadziesiąt tysięcy i pokłóconą rodziną, która się od niego odwróciła po wszystkim.
Czy w mieście Będzin da się zarobić więcej niż 4900 pracując jako Sekretarka / Sekretarz?
Marzę o tym, żeby mieć na tym stanowisku tyle, a ktoś inny chce więcej ?? szok dla mnie, dla osoby z certyfikatami językowymi, wyższym, i wiele wiele innych :) Daj znać Ktosiu gdzie pracujesz, to chętnie capnę Twoją posadkę.
Powiem tak: dziękuję Pani Mecenas za wszystko. Przepraszam za borykanie się z moim byłym mężem K. Niestety to reperkusje jego przegranej ale dziękuję że się także wyprowadził
Bardzo oddana sprawie Pani Mecenas. Dzięki niej wygrałam sprawę a mój były już mąż - jest kompletnie sfrustrowany że trafił na takiego przeciwnika. Bardzo polecam
Dzięki działaniom Pani Mecenas szybko wygrałam sprawę. Jestem bardzo zadowolona z obsługi prawnej. Polecam i dziękuje za determinację
Bardzo słaba mecenaska. Niekompetentna. Spóźnia się na sprawę, jest nieprzygotowana. Nie dąży do zamknięcia sprawy tylko przewleka aby jak najwięcej zarobić. Strata czasu.
Generalnie praca w takiej kancelarii daje bardzo duży rozwój dla każdego, polecam
Pani Izabela jest świetnym fachowcem w swojej dziedzinie. Konkretna, inteligentna kobieta, która zna się na rzeczy. Pozdrawiam
Polecam
Pani Mecenas pomogła mi wyjść z moich problemów finansowych i skutecznie ogłoszono moją upadłość konsumencką.
Bardzo dobry fachowiec. Pomogła mi kompleksowo i szybko załatwić moją sprawę.
Jak się pracuje w Kancelaria Radcy Prawnego i Doradztwa Restrukturyzacyjnego Maksimus Izabela Wojewódka-Kubik?
Zobacz opinie na temat firmy Kancelaria Radcy Prawnego i Doradztwa Restrukturyzacyjnego Maksimus Izabela Wojewódka-Kubik tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Kancelaria Radcy Prawnego i Doradztwa Restrukturyzacyjnego Maksimus Izabela Wojewódka-Kubik?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!