Opinie o Twój Styl Justyna Majewska w Żary

Poniżej znajdziesz opinie byłych i aktualnych pracowników o firmie Twój Styl Justyna Majewska. Zobaczysz tutaj również opinie kandydatów do zatrudnienia w Twój Styl Justyna Majewska o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Sklepy internetowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Twój Styl Justyna Majewska w Żary

Ola p

Zrobiłam jedne zakupy, było wporzadku, choć towar nie wart ceny jaką zapłaciłam.. Przy kolejnej próbie zostałam niemiło zaskoczona zachowaniem osoby prowadzącej stronę Wygrałam licytacje kilku rzeczy, były to ubrania bez ceny minimalnej, więc oferty jakie były proponowane nie były zbyt wygórowane, być może to było powodem poniżej opisanej sytuacji, jednak nie usprawiedliwia to jej. Po terminie zakończenia licytacji jaki widniał w poście próbowałam skontaktować się poprzez wiadomość z kimś odpowiedzialnym ze podsumowanie wygranych, brak kontaktu, mimo czekania przeze mnie kilku dni. Kolejne posty z datami zakończenia późniejszymi niż mój były oznaczone i paczki wysyłane do klientów Skomentowałam post publicznie, mając nadzieję że to przyspieszy kontakt sprzedającego ze mną i innymi osobami, które również czekały na informacje Niestety mój komentarz (i nie tylko mój) został usunięty ze strony A moje konto zablokowane na stronie abym nie mogła uświadamiać innych o braku rzetelności ze strony tej firmy. Nie polecam

Marzena Nowy wpis
@Ola p

potwierdzam to co Pani napisała ,paczka opłacona ,konto zablokowane ,zero kontaktu ,ostrzegam wszystkie Panie przed zakupami w tym ,,pseudo,, butiku

Gosia Nowy wpis

Bardzo polecam i za każdym razem chętnie wracam. Obsługa na najwyższym poziomie, Panie bardzo miłe, rozwiewaja wszelkie wątpliwości. Licytacje super, na każde zamówienie czeka się jak na prezent od Mikołaja, co jest naprawdę extra Polecam

Maja Nowy wpis

oszukana klientka Nowy wpis

(usunięte przez administratora) Podobno wygrałam 3 aukcje i miałam dostać zestawy włoskich ubrań w atrakcyjnych cenach! Zapłaciłam 285 zł za 4 bazarowe szmaty z metka „made in china”! Napisałam z prosba o potwierdzenie wygranych aukcji bo raczej brałam udział tylko w jednej za 135 zł ???? zero kontaktu! Po otrzymaniu paczki napisałam z informacja ze chce zwrócić produkty bo są nie zgodne z opisem aukcji. Zostałam wszędzie zablokowana! Negatywne komentarze są wszędzie usuwane a pozytywne piszą te same osoby!

Jak wygląda rozmowa kwalifikacyjna w firmie Twój Styl Justyna Majewska? Czy przeprowadzana jest w formie online, czy stacjonarnie w siedzibie firmy? Jak oceniasz podejście rekruterów do kandydata?
Martusia

Polecam, bardzo rzetelna firma, szybka obsługa i wysyłka

MariannA

Jakość wysoka, produkty włoskie. Polecam, fajna obsługa

Agata

To są jakieś chińskie rzeczy czy co? Bo tu piszecie ze towar nie wart swojej ceny to tak się zastanawiam

Paulina
@Agata

Odzież włoska, kupowałam nie raz. W dodatku ceny bardzo niskie jak na tak dobra jakość. Zastanawia mnie kto pisze te komentarze xd

Daria
@Agata

Włoskie, kupowałam i polecam Te poniżej komentarze to coś czuję jakas złośliwa osoba chyba ????

Olczyk

Za 2 rzeczy to faktycznie drogo. Kobieto drożej w lumpeksie potrafi być, na jakim wy świecie żyjecie

Klaudia

Nie jest drogo, b. dobra jakość i ceny są niskie. Wystarczy porównać z innymi butikami

Paulina

Bardzo dobra jakoś, produkty włoskie. Zakupu dokonywałam nie raz

Daria

Sprzedaje podróbki Towar nie jest oryginalny

radek

Czy ta firma oferuje pracę na produkcji?

Justyna Opoczno

Zostałam oszukana , nie polecam kupować . brak kontaktu z właścicielką

Sprzedają podroby twierdząc że to oryginały zza granicy

Zostaw merytoryczną opinię o Twój Styl Justyna Majewska - Żary

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie