Pracowałem tam około 8 miesięcy, złego słowa nie mogę powiedzieć. Praca do lekkich nie należy ale za to pensja adekwatna do trudu pracy. W Polblacie przeszedłem pare szkoleń oraz kurs na wózki oraz ładowarki. Dobra robota dla ludzi którzy chcą zwiększyć kwalifikacje. Atmosfera sprzyjająca bez presji
Kurs operatora był bezpłatny bo zmiana stanowiska tego wymagała i szef płacił za niego, praca cięższa i trzeba 10h mieć oczy do okoła głowy. A odeszłem z racji wyprowadzenia się za granice
Opisywałem tylko to co ja przeszedłem, nie wiem, każdy kurs jest potrzebny do pracy a jeśli jest potrzebny to logiczne ze prezes musi dołożyć do tego swoją cegiełkę lub całkiem zapłacić
Sporym minusem to hałas, jak dbasz tak masz, to cały czas w nausznikach i swobodnie pracowałem. Pieniądze sensowne ale za miedzą sami wiemy. Takie same cyfry tylko że w eurusach hehe
Szef bardzo konkretny i wymagający. Warunki do rozwoju są ok jeśli daje się dużo od siebie. Nie ma dużego rygoru ale trzeba się wywiązywać z poleceń- zawsze dodatki czy premie. Jak na okolice bardziej rzetelnej firmy nie ma. Polecam
Dobra atmosfera, przyjemny i wyrozumiały właściciel
Jak się pracuje w Polblat Kopyt sp.j.?
Zobacz opinie na temat firmy Polblat Kopyt sp.j. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 3.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Polblat Kopyt sp.j.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 3, z czego 3 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!