Nie polecam.Zamowione łóżko miało być za 4 tygodnie mija 9 tydzień łóżka nie ma i obiecane po niedzieli któreś z koleii.NIE POLECAM !!!!!
@Emila Nie rozumiem jaki związek z opinią o pracy w firmie ma taki wpis?
Nie polecam salonu meblowego Komfopol. Szafa przyszła zupełnie inna niż miała być. Pan sprzedający nie ma pojęcia o swoich obowiązkach. Nie potrafi złożyć zamówienie które oczekuje klient. Wymiary które zostały podane do zamówienia Nie zgadzają się w ogóle. Kontakt z kierownictwem na poziomie zerowym. Cytuje słowa Pani kierownik pod koniec rozmowy ,,dzwoń se gdzie chcesz NARA". Nie ma możliwości zwrotu. Pieniądze wrzucone w błoto zupełnie nie polecam tej firmy. Sprawą zajmuje się już Rzecznik Praw Konsumenta oraz prywatny adwokat. Jeżeli będzie taka konieczność sprawa zostaje skierowana do sądu. !!!
To najlepszy salon w regionie ma najwięcej pow.i ekspozycji solidnych mebli robiłem u nich kuchnię 20 lat temu trzyma się do dziś
To jest jeszcze otwarte? Reklamy wiszą jakieś obdarte od paru lat te same.
TO NIE JEST PRAWDA CIĄGLE WIDZĘ NOWE PROMOCJE np.TANIEJ O VAT lub do-30% lub NOWOŚCI NAJLEPSZYCH FABRYK
Jak się pracuje w Komfopol Meble sp.j. A.Mroczkowska T.Mroczkowski?
Zobacz opinie na temat firmy Komfopol Meble sp.j. A.Mroczkowska T.Mroczkowski tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Komfopol Meble sp.j. A.Mroczkowska T.Mroczkowski?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!