Witam,ja pracuję od Listopada w delegacji jako kierowca operator linii napowietrznych i jak narazie jest ok,koledzy też są ok,nie jestem pan kierowca robić trzeba wszystko,pozdrawiam
A ile tu taki kierowca może kasy wyciągnąć? Nie wiem czy w ogóle jest warto składać mężowi papiery. Za te dodatkowe zadania też Ci jakoś więcej płacą kilka stówek?
O fajnie że chwaliliście ekipę w robocie. A szef też?? Jednak to szef powinien być najfajnieszy bo płaci :D
Witamy wszystkich którzy wypowiadają się na tym portalu, szkoda że nie podpisani iminiem i nazwiskiem. Jeżeli chcesz rozwiac swoje lub kogoś wątpliwości zapraszamy do rozmowy merytorycznie twarzą w twarz lub bezposrednio na oficjalnym profilu energo trans met tak aby Twoja osobowość była jawna jak zawsze jest nasza. Pozdrawiamy
Byłem widziałem nigdy więcej takiej firmy. Wcale się nie dziwię że osoby odchodzą ta atmosfera tragedią. Starzy pracownicy traktują Cię ja wroga A szefostwo zjedziesz kiedy oni zdecydują te 10 dni w ogłoszeniu daleko do rzeczywista
Byłem parę dni w delegacji i nie polecam, tak jak kolega wyżej napisał, starzy pracownicy wykorzystują nowych a jeśli chodzi o stanowisko kierowca, to i tak musiałem dużo pracować fizycznie.
20zlw delegacji dobra kasr dają 100godzin w dziesięć dni minus koszty jedzenia po stronie pracownika super sprawa
Coś ostatnio mocno szukają ludzi do pracy czyżby tak się rozwinęli..... za założyciela firmy ciężko było tam o miejsce A teraz za młodych rotacja i lipa straszna
Zobacz na fb i turek net co drugie ogłoszenie to energi
Dostajecie wyplate na konto czy gotówkę ?
Niemożna nazwać tego firma, tylko (usunięte przez administratora).
kiedys bylo ok, ale slyszalem od kiedy jest emeryt wojskowy na stanowisku to z daleka te firme.zarobki godne ale na 220 godzin w miesiacu.
Rozmawiając z niejakim panem Józefakiem czy józefackim miałem wrazenie, że facet w ogóle nie rozumie co się do niego mówi. Tacy tam fachowcy w kierownictwie. Omijać szerokim łukiem
Jak się pracuje w Energo-Trans-Met sp.j. W.Ćwiek i Wspólnicy?
Zobacz opinie na temat firmy Energo-Trans-Met sp.j. W.Ćwiek i Wspólnicy tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 6.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Energo-Trans-Met sp.j. W.Ćwiek i Wspólnicy?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 6, z czego 2 to opinie pozytywne, 3 to opinie negatywne, a 1 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!