Polecam. Nigdy nie miałem do czynienia z kopertą, całosc na konto.
Stalem jak osiol przy kasie 10 a srom pisze calosc na konto to jelen z biura co pisze
Polecam. Całość na konto, zawsze na czas!
A Ty czemu nie ominąłeś? Piszesz takie bzdury i kłamstwa wyssane z palca, że trudno wogóle to czytać. Widać na pierwszy rzut oka, że płacą ci za hejtowanie. Jeżdżę w Byś od kilku lat i absolutnie nie potwierdzam tego co piszesz. No może jedno się zgadza, że mają śmieciarki. Ale i do tego trzeba sprostować, że samochody mają najnowsze w mieście i na bajerze.
Akurat to co napisał "szok" jest całkowitą prawdą nic nie jest wyssane z palca, zastanawiam się czy kontr odpowiedzi piszą ludzie z biura czy rzeczywiście pracownicy w co bardzo wątpię ale być może są tacy zaślepieni śmieciami że brania tej firmy choć doskonale wiedzą że prawda jest zupełnie inna...
A ja się zastanawiam ile tobie płacą za pisanie nieprawdy? Pracuję w bysiu i jeszcze nigdy się nie przejechałem. Wypłata zawsze jest na czas. Samochód którym jeżdżę jest praktycznie nowy. Jak potrzebuję wolne to nie ma problemu. Muszę tylko wcześniej powiedzieć kierownikowi. Pracy jest w(usunięte przez administratora)ale to może i dobrze. Przynajmniej z pensją nigdy nie zalegają. Jeżdzę zgodnie z tacho, przerwe mam kiedy się należy. Nikt nie dzwoni tak jak w poprzedniej robocie, żebym jechał bo klient czeka a przerwe to później zrobię. Nigdy nie doświadczyłem złego traktowania i wogóle atmosfera pracy jest normalna. Może i są niektórzy zaślepieni tak jak piszesz ale ja patrzę na siebie. Kasa się zgadza a to najważniejsze. Jedyne co mi się nie podoba to te korki. Wszędzie mega korki. Z roku na rok jest gorzej. Cała reszta jest w porządku i całkowicie się nie zgadzam z tym co piszesz.
Mi nikt nie płaci za wpisy,piszę prawdę, oczywiście przerwę masz bo pauza tego wymaga więc żadna łaska z tej przerwy, ciekawa jestem gdyby nie wymagało tacho pauzy czy byś miał przerwę? Oczywiście atmosfera bywa normalna w tej firmie co się zadko zdarza, najczęściej kierownictwo jest nabuzowane i wtedy atmosfera jest nie do przyjęcia,przeklinanie wydzieranie się na pracowników szukanie dziury w całym taka jest rzeczywistość, dlatego nie zgodzę się z tym co piszesz ze jest super z płacą i atmosferą
Ty zdaje się, że masz żal o to że robię przerwy i piszesz tak jakby ktoś mi łaskę robił pozwalając odpocząć. Wolałabyś żebym nie miał tej przerwy żebyś mogła udowodnić swoje wyssane z palca nieprawdy. Coś ci się dziewczyno pomieszało. Ze złą atmosferą o której piszesz nie miałem do czynienia. Zlecenia dostaję na tablet i praktycznie nie muszę nigdzie chodzić. Tam gdzie ja przebywam atmosfera jest normalna. Niczego szczególnego nie zauważyłem. Tak się ja zastanawiam skąd ty możesz wiedzieć jaka jest atmosfera skoro żadna dziewczyna nie pracuje jako kierowca? Wypowiadasz się za kierowców a sama nie jeździsz. Co ty możesz wiedzieć o pauzach i tachografie. Nie masz pojęcia o czym piszesz.
Właśnie ze piszę prawdę za to Ty wprowadzasz potencjalnych pracowników w błąd pisząc nie prawdę i to jest z Twojej strony nie w porządku,Ty jak chcesz pracuj w takim miejscu,wcześniej była strona tu również ale została usunięta ponieważ było bardzo dużo negatywnych opinii na temat firmy byś,nie usuwa się strony gdy firma jest w porządku bo nie ma tak dużo negatywnych opinii. TYLE W TEMACIE
A Ty czemu jeszcze pracujesz skoro tak ci źle? Nie jeździsz a narzekasz na pracę kierowców. Gołym okiem widać, że masz w tym interes. Ale nic to. Nie moja sprawa.
Polecam firmę, praca ciężka, ale dobrze płatna. Widać, że konkurencja działa. Jestem ciekaw ile te korposzczury zarobiają na hejtowaniu?
Na jakim stanowisku pracujesz ze tak chwalisz? Jak jako kierowca to potwierdzam ze może być ok, ale zapraszam do biura. Pracujesz a nagle słychać jak z pewnego działu na całe biuro lecą (usunięte przez administratora) Masz klienta na lini a w tle słychać krzyki na kierowcę ze coś zrobił nie tak, przy czym używane słowa świadczą o bardzo małym zasobie słownictwa - bardziej nawet o braku jakiegokolwiek doświadczenia w stosunku do zajmowanego stanowiska.
To nie jest prawda co piszesz. Jeździmy zgodnie z tacho i nie ma mowy o jakimkolwiek przegięciu czasu pracy. Firma kontroluje na każdym kroku czy nie jechałem za długo albo czy zrobiłem pauzę jak należy. Kierownik opierdziela nawet jak nie zrobię wpisu manualnego jeśli w ogóle wiesz co to jest? Nie wiem skąd wzięłaś taką informację ale piszesz nieprawdę. Wiem bo jeżdżę w bysiu od paru ładnych lat a i wcześniej pracowałem w podobnej branży. Wierz mi, że w innych firmach to dopiero nie przestrzegają norm pracy. Tutaj w porównaniu z nimi to jest bajka. Pozdro dla wszystkich chłopaków z bysia :-)
Informacje mam rzetelną i to że tacho masz prawidłowo wyjeżdżone nie oznacza że pracujesz 9 godzin,przychodzisz do pracy na 6 a wychodzisz o 18-tej często nawet później to jaka jest norma pracy 12 godzin? A skąd się biorą nadgodziny skoro przestrzegany jest czas pracy?
Przecież za nadgodziny płacą jak masz jakieś. Nie jeździsz to skąd możesz wiedzieć jak jest? Popeline siejesz.
Tak? Ciekawe kiedy płacą? Chyba coś Ci się pomyliło kolego nadgodziny odbierasz dostajesz, dzień wolny BEZ PŁATNY,a skoro mowa o nadgodzinach przecież pisałeś że nie ma nadgodzin że nie pracujesz więcej niż możesz czyli tylko tacho? Coś się gubisz w zeznaniach kolego ????ale tak się dzieje gdy się pisze nie prawdę!!! Przez takich ludzi jak Ty inni mają gorzej niestety tak to działa
Jak masz nadgodziny z kodeksu pracy to ci płacą. Jak masz wyjeżdżone godziny z tacho to musisz odpocząć. Nie możesz wcześniej zacząć jechać dopóki nie zrobisz odpowiednio długiej przerwy. Nie znasz się wogóle to nie pisz bzdur. Wszystko pomieszałaś.
Oj kłamczuszku coraz bardziej mijasz się z prawdą i nie czytasz ze zrozumieniem,szkoda czasu na konwersacje z taką osobą która nie pirafi czytać ze zrozumieniem bo co by się nie napisało ona zrozumie po swojemu.
Rom ty jestes jeleniem z biura ze tak bronisz firmy i piszesz nieprawde
Nikogo nie bronie. Po prostu pisze jak jest bo już nie mogę czytać tych głupot i kłamstw co wypisujecie. A jeleniem to ty jesteś Rafał. Jak ci nie pasuje to dlaczego nie zmienisz pracy?
Narzekać to każdy potrafi.. Warunki pracy w biurze są w porządku. Adekwatna iłość pracy w stosunku do zarobku.
(usunięte przez administratora) Dział techniczny - zamiast pomagać to szuka problemów i (usunięte przez administratora) Ogólnie atmosfera pracy słaba, (usunięte przez administratora), co druga sobota a i tak mało. Ciągła pretensja o wszystko. Tam jedyna nagroda jest brak kary.
Pracowałem w biurze parę lat, czytając poniższe opinii, jestem bardzo zdziwiony. Nigdy nie spotkałem się z mobbingiem w pracy ani nigdy nie usłyszałem złego słowa w swoją stronę. Płacą zawsze w terminie, wynagrodzenie również jest rozsądne. Polecam!
Korzystałem wielokrotnie z ich usług i mogę polecić z czystym sumieniem.
Profesjonalna firma traktują ludzi ja przedmiot swojej działalności tz jak śmieci.
Dokładnie, zero szacunku do kogo kolwiek, tylko wydzierać na ludzi się potrafią ot taka "super firma"
Witam szukam pracy jako kierowca. W tej firmie czy polecacie ? Jakie wynagrodzenie ?
Uważam, że firma jest naprawdę przyjazna dla pracownika. Elastyczne podejście i miła atmosfera :)
Polecam firmę. Miałem wywóź śmieci gabarytowych, wszystko elegancko na czas.
Pracowałam jakiś czas w biurze. (usunięte przez administratora) i prostactwo - takie mam zdanie o współpracownikach i przełożonych. Ludzie ewidentnie z problemami (usunięte przez administratora), którzy swoją niską samoocenę podbudowują (usunięte przez administratora)innych pracowników. (usunięte przez administratora). Ludzie w biurze leniwi, wredni i bezczelni. Stanowczo odradzam pracę w tej firmie.
Powiedź, na jakim stanowisku pracowałaś? Kiedy to było? Czy opłaca się wynajętym agencjom psuć opinie naprawdę godnej firmie?
Praca ciężka, ale dobrze płatna. Jeśli chodzi o atmosferę, to przez 8 lat pracy, ani jednego złego zwrotu nie usłyszałem w swoją stronę.
Marudzić każdy potrafi, ale praca w tej firmie jak dla mnie była spoko. Pracowałem kilka lat i złego słowa nie powiem. Przełożeni ludzie nie roboty, szło się dogadać.
Nie było problemu z zawarciem umowy i wynagrodzeniem na czas. Praca wymagająca.
Moim zdaniem warto podjąć współpracę.
Nie dziwnie....Opinie zaczęli pisać pracownicy,byli i obecni a nie pracownicy biura.Najwiekszy problem tej firmy to kierownictwo z panem (usunięte przez administratora)na czele,brak pojęcia i kompetencji do zarządzania pracą i ludźmi.
Jak się pracuje w Eko-Byś Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Eko-Byś Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 49.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Eko-Byś Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 44, z czego 13 to opinie pozytywne, 19 to opinie negatywne, a 12 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!