Wykonam projekt graficzny, według ponadych instrukcji lub projektu własnego. Oferowane formy: -wizytówka ok. 20 zł -logo ok. 70 zł -grafika do social media ok.45 zł (wycinanie, wklejanie obiektów, edycja i lekkie poprawki) -plakat ( tylko według podanych instrukcji i wstępnego projektu) - inne Napisz, czego potrzebujesz, napewno się dogadamy! Niskie koszty oferowane, gdyż jestem dopiero w fazie szkoły średniej na profilu technik reklamy, ale potrafię już wiele rzeczy z tego zakresu. Głównie zależy mi na zbudowaniu portfolio i zdobyciu doświadczenia, potrzebnego do dalszego rozwoju. Dokładna cena i termin realizacji zależny od szczegółów projektu. https://www.lento.pl/moje-ogloszenia.html
Czy firma prowadzi jakiś nabór? Nie mogę nawet strony internetowej znaleźć :/
Brak możliwości rezygnacji z ich subskrypcji bo platforma z baza maili nie działa - czyli naginaja prawo albo je lamia.
Panie Adrian123 - prosze o wiadomosc na (usunięte przez administratora) W kazdym naszym mailingu jest adres do wypisanie sie z listy malingowej, wiec koniecznie musimy zweryfikowac Pana wiadomosc. Najprawdopodomniej adres mailowy zostanie tutaj usieniety przez administratora, wiec prosze po prostu odpowiedziec na wiadomosc mailingowa ktora Pan otrzymal. Sytuacja opisana przez Pana jest niedopuszczalna i koniecznie musimy ja wyjsnic. Z gory dziekuje za odpowiedz. Pozdrawiam, IDO
Jeśli ktoś ma sprawę do firmy to dlaczego zostawia informacje na forum pracowniczym? Chyba, że to konkurencja tak działa?
SPAM, celowo działają na szkodę, między tym spamem poginęło mi mnóstwo kontaktów do klientów, mam przez nich same straty, nigdy się nie zgodziłem na żadne reklamy, właśnie usunąłem 1500 maili od nich, nie da się wypisać z każdej wiadomości, to nie wykonalne
Prosze o kontakt zwrotny na maila. Nie ma mozliwosci aby system wypisywania sie z mailingu nie dziala. Musimy ta sprawe wyjasnic. Prosze o odpowiedz na maila. Pozdrawiam IDO Bimobile
jest taka możliwość ponieważ antywirus blokuje możliwość wypisania się z waszej strony z powodu możliwości zarażenia wirusem. mam odpowiedz że jeżeli wejdę na stronę wypisania to jest możliwość utraty haseł itp . Trzeba jednak zawiadomić RODO
Dzien dobry, dziekujemy za informacje. Sprawdzilismy teraz strone wiekszoscia dostepnych skanerow antywirusowych online, ale nie wykrywaja one nieprawidlowosci. Prosze o kontakt na kontakt@bimobile.eu. Pozdrawiam, Inspektor Danych Osobowych
Akurat to jest forum pracownicze, więc wszelkie uwagi dla firmy lepiej kierować na właściwy adres.
Podpowie mi ktoś jaką macie atmosferę w firmie? Na jaką umowę można liczyć?
Zwykły SPAM , z którego nie można się wypisać . No i nie wiadomo skąd pozyskują mój email ?. NO I GDZIE TO RODO .... ?
Dzien dobry, Pani/e "s" - prosze o wiadomosc na (usunięte przez administratora) W kazdym naszym mailingu jest adres do wypisanie sie z listy malingowej, wiec koniecznie musimy zweryfikowac Pana/Pani wiadomosc. Pozdrawiam, IDO
Może ktoś niewłaściwie wybrał sobie pracę ? Firma dobra dla dobrych pracowników!!!
(usunięte przez administratora) Moje sugestie dla Bimobile Sp. z o.o.: Puknąc się w czoło
Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: Uwaga SPAMER
Czy ta firma posiada jakiś adres do kontaktu elektronicznego? Ponoć się w niej zarejestrowałem, natomiast ciekawostką jest fakt, że uczyniłem to z Chin...
Spamerzy łamiący prawo. Przetwarzają dane osobowe bez zgody zainteresowanych.
wystarczy kliknac w link i sie wypisac. albo napisac do nich z prosba o informacje skad pozyskali dane
seriooo klikałam niezliczoną ilość razy i dalej te smieci wysyłają i mój adres e-mail jest ciągle przekazywny innym firmom przez nich
Ta "firma" jedynie rozsyła spam.
Zaśmiecają skrzynki email niechcianą reklamą bez zgody użytkownika
Spamer Moje sugestie dla Bimobile Sp. z o.o.: Przestać spamować, przestać nielegalnie pozyskiwać adresy e-mail (bez zgody) Co mógłby zrobić pracodawca aby poprawić atmosferę w firmie: przestać spamować
Spamerzy! nigdy nie wyrażałem zgody na przetwarzanie przez ten podmiot danych. Od czasu wejścia w życie nowych przepisów to niedopuszczalne.
Kolejne e-maile rozsyłane bezprawnie. Zgłoszone do GIODO. Zachęcam innych by również zgłaszali przypadki gdy BIMOBILE wykorzystuje ich dane bezprawnie.
Czyżby ktoś stracił pracę i teraz wszelkimi sposobami chce przedstawić firmę w złym świetle?
Jeśli baza mejlingowa przetwarza dane osobowe bez wiedzy i zgody zainteresowanych mimo dyrektywy RODO, to znaczy, że ten Bimobile Sp. z o. o. jest prowadzony przez Janusza albo innego wąsatego cebulaka. Dojadę was z pomocą GIODO.
Jak się pracuje w Bimobile Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Bimobile Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.