Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Jesteśmy małym przedsiębiorstwem, w którym szczególny nacisk kładziemy na budowanie zgranego zespołu i wartościowe relacje z ludźmi. Nasz proces rekrutacyjny jest starannie przemyślany, a decyzje podejmujemy na podstawie wielu czynników, które pomagają nam wybrać osoby najlepiej wpisujące się w naszą kulturę pracy. Cieszymy się, że możemy gościć kandydatów z różnych środowisk, jednak warto zaznaczyć, że opinie osób, które nie były częścią naszego zespołu, mogą nie odzwierciedlać w pełni realiów pracy w naszej firmie. Dziękujemy za czas poświęcony na aplikację i życzymy powodzenia w dalszej drodze zawodowej.
Miałem wątpliwą przyjemność brać udział w procesie rekrutacyjnym w Innwell na stanowisko handlowca. Samo ogłoszenie znalazłem w dość nietypowy sposób, trafiło ono do mnie przez formularz facebooka. Po wypełnieniu zgloszenia wszystko wydawało się super, kontakt telefoniczny w ciągu najbliższych dni roboczych, zaproszenie na pierwszą rozmowę. Byli w stanie sensownie uargumentować nietypową formę rekrutacji, sama rozmowa to szybki look na moje doświadczenie i sprawdzenie, czy między nami "kliknie" oraz zostały mi przedstawione etapy rekrutacji (1 spotkanie, 2 moja prezentacja, 3- przedstawienie oferty espółpracy i ostateczna decyzja). Po około dwóch dniach dostałem informację, że trafiam do drugiego etapu, w którym mam do przedstawienia zadanie rekrutacyjne (dotyczyło ono przygotowania strategii sprzedażowej i marketingowej dla jednej z ich marek, pomijam fakt, że nie tego spodziewałem się aplikując do nich jako handlowiec). Drugi etap odbył się po około tygodniu, wydawali się zainteresowani moim wystąpieniem, dostawałem dodatkowe pytania w trakcie prezentacji, po wszystkim dostałem informację, że mają jeszcze w tym tygodniu kilku kandydatów i umawiamy się na feedback w ciągu około 10 dni roboczych. Na koniec dostałem informację, że bardzo dobrze wywiązałem się z zadania i nie mają na ten temat żadnych uwag. Przejdźmy do okresu po drugim etapie, od umiwionego terminu mija tydzień...dwa... próbuję skontaktować się z firmą telefonicznie oraz mailowo. Nastała głucha cisza. Po miesiącu od mojej ostatniej próby kontaktu otrzymałem maila, w którym informują, że rekrutacja trwa w dalszym ciągu i decyzja (niezależnie od tego, czy pozytywna, czy też negatywna) zostanie mi przekazana do 15 dni od ich wiadomości. Minęły dwa miesiące i nic się nie zmieniło. Stanowczo odradzam marnowanie czasu i energii na tą firmę. Nie zdziwię się, jeśli wykorzystują zebrane podczas "rekrutacji" pomysły do własnych zadań ;)
Firma Innwell Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:
- Przedstawiciel handlowy / Przedstawicielka handlowa, Dąbrowa - Wrzesień 2024
- Pracownik magazynowy w dziale przygotowywania sprzętu, Dąbrowa - Październik 2023
- Pracownik serwisu, Dąbrowa - Październik 2023
- Pracownik magazynu, Dąbrowa - Październik 2022
- Serwisant, Dąbrowa - Sierpień 2022
Czy pracujesz w firmie Innwell Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .
Jak się pracuje w Innwell Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Innwell Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Innwell Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 1 to opinie pozytywne, 0 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!