Opinie o Biuro Doradcze DK Sp. z o.o. w Wrocław

Na podstawie 1 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie aktualnych i byłych pracowników o pracodawcy Biuro Doradcze DK Sp. z o.o.. Zobaczysz tutaj też opinie kandydatów do pracy w Biuro Doradcze DK Sp. z o.o. na temat rozmowy kwalifikacyjnej.

Branże: Usługi najmu i zarządzania nieruchomości

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Biuro Doradcze DK Sp. z o.o. w Wrocław

Były 4 dniowy pracownik Nowy wpis

Mój udział w procesie rekrutacyjnym na stanowisko „Samodzielny Pracownik ds. gospodarki nieruchomościami magazynowymi i biurowymi pod wynajem” pozostawił we mnie mieszane odczucia. Podzielę się swoimi doświadczeniami, aby inni mogli wyciągnąć własne wnioski. Po dwóch rozmowach zaproponowano mi umowę zlecenie na czas okresu próbnego, który miał początkowo trwać 2 tygodnie. Było to dla mnie nietypowe, ponieważ w mojej dotychczasowej praktyce okres próbny zazwyczaj trwa 3 miesiące i jest zawierany na podstawie umowy o pracę. Podczas rozmów padła moja propozycja wynagrodzenia, która początkowo została zaakceptowana, jednak później nie było jasności co do konkretnej kwoty. Postanowiłem dać szansę tej współpracy i przystąpiłem do okresu próbnego. Po jego rozpoczęciu zostałem poinformowany, że okres próbny został skrócony do 4 dni, a w podpisanej umowie pojawiła się stawka wynagrodzenia zbliżona do minimalnej — o czym wcześniej nie rozmawialiśmy. Zakres moich obowiązków w tym czasie różnił się od moich wcześniejszych doświadczeń zawodowych w branży nieruchomości. Zajmowałem się między innymi montażem toalety kompakt WC czy pomocą przy wymianie zamków. Moje doświadczenie zawodowe obejmuje nadzór nad takimi pracami, dlatego byłem zaskoczony, że to właśnie takie zadania stanowiły główną część mojej pracy w okresie próbnym. Po zakończeniu tego krótkiego okresu próbnego otrzymałem informację, że mam czekać na dalszy kontakt. Próba skontaktowania się z firmą w późniejszym czasie zakończyła się brakiem odpowiedzi na mój SMS i telefon. Podkreślam, że nie zamierzam w żaden sposób oceniać polityki kadrowej tej firmy. Moja opinia opiera się wyłącznie na moich subiektywnych odczuciach i doświadczeniach w ramach tego procesu rekrutacyjnego. Mam nadzieję, że ta relacja pomoże innym kandydatom w podejmowaniu świadomych decyzji.

Szukam aktualnych albo byłych pracowników których można zapytać pod kątem specyfiki współpracy w firmie. Czy rozmowa rekrutacyjna jest stacjonarna? Czy w firmie narzucony jest dress-code? Dziękuje szczerze za pomoc.

Ta opinia jest:

pozytywnaneutralnanegatywna

Zostaw merytoryczną opinię o Biuro Doradcze DK Sp. z o.o. - Wrocław

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

Firma Biuro Doradcze DK Sp. z o.o. prowadziła rekrutację na poniższe stanowiska:

• Samodzielny Pracownik ds. gospodarki nieruchomościami magazynowymi i biurowymi pod wynajem, Wrocław - Październik 2024
  • Specjalista / Specjalistka ds. Wynajmu Pomieszczeń Komercyjnych, Wrocław - Czerwiec 2024

Czy pracujesz w firmie Biuro Doradcze DK Sp. z o.o. lub pracowałeś/aś? Zostaw raport z rozmowy rekrutacyjnej i powiedz jak Ci się pracuje .

• Jak się pracuje w Biuro Doradcze DK Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Biuro Doradcze DK Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.

Biuro Doradcze DK Sp. z o.o.
  • Klecińska 5
    54-413 Wrocław