Jestem mega zadowolony z tej firmy . Zdecydowanie polecam oddział w Łazach , bardzo miła, kompetentna i sympatyczna obsługa . Widać ,że Panowie w biurze tworzą zgrany team .
Bardzo zle podejście do pracownika , praca za marne grosze, wyzysk ludzi
Dotyczy oddziału w Wielgolasie Brzezińskim Było mi dane rozmawiać z niekompetentnym pracownikiem ,który tak jak ja nie miał zielonego pojęcia o zastosowaniu drzewa konstrukcyjnego i doradził mi coś co kompletnie nie nadaje się do budowy mojego tarasu Na dodatek na zdjęciach drzewo pokazane jest jako klejone z cienkich pasków a tak naprawdę są to sklejone ze sobą 2,3 lub 4 kantówki Oczywiście nie chciano mi wymienić drewna na odpowiednie ponieważ zostało pocięte ,a gdy chciałam zamówić w całości usłyszałam odpowiedz ze trzeba je pociąć bo nie maja takiego transportu Jestem mega zawiedziona postawą kierownictwa ,które nie starało się w jakikolwiek sposób mi pomoc Zapłaciłam za to dużo pieniędzy i spale to w kominku
Obsługa w oddziale w Piotrkowie to żenada. Z wyjątkiem przemiłej Pani , która „ratuje sytuację” w oddziale pracują nieuprzejme gbury. Podczas gdy piją kawę i totalnie lekceważą klientów ta kobieta sama obsługuje klientów i dźwiga towar. Mimo ,że byłam klientem od kilku lat poszukam innego kontrahenta. Wyrazy współczucie dla tej Pani za takich współpracowników.
Zero jakiegokolwiek poszanowania. Po rozmowie umówiliśmy się na jazdę próbną na kilka dni później jednak firma w tym czasie zatrudniła sobie już kogoś mówiąc że to też oszczędzi mi fatygi bo nie muszę przyjeżdżać w sobotę. Bardzo profesjonalnie i miło z ich strony. Oddział Dobroszyce, oczywiście nie polecam .
Jaki dresscode obowiązuje? Może się jakiś pracownik wypowiedzieć jak z kasą? Ile można zarobić mając już większy staż w firmie?
Jak się pracuje w Alga-Wood Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Alga-Wood Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.