Opinie o Kancelaria Jasta Sp. z o.o. w Tychy

Na podstawie 4 ocen.

Poniżej znajdziesz opinie byłych i aktualnych pracowników o pracodawcy Kancelaria Jasta Sp. z o.o.. Znajdziesz tutaj też opinie kandydatów do pracy w Kancelaria Jasta Sp. z o.o. o rozmowie kwalifikacyjnej.

Branże: Biura rachunkowe

Najnowsze opinie pracowników, klientów i kandydatów do pracy o Kancelaria Jasta Sp. z o.o. w Tychy

on

Firma godna polecenia, wszystko na co się umawialiśmy zostało spełnione, a warunki pracy bardzo dobre.

Witam. :) nie widzę jeszcze opinii z tego toku a pokazała mi się właśnie oferta pracy dla młodszego księgowego. czy byłaby szansa na opis atmosfery i polecenie ewentualnej pracy? mam też jeszcze inna ofertę i zastanawiam się gdzie lepiej się odnajdę? Piszą o zapewnieniu pełnego wdrożenia. W jaki sposób prowadzone są szkolenia?

Ad
@Staś

Ja tam nie narzekam, pracuje tu już kilka lat. Szkolenia są zawsze na początku roku. A co do atmosfery to ostatnio owszem odeszła osoba, która bardzo ją psuła. Cóż wydawało jej się, że wszystko już wie. No i się okazało, że tak nie jest. Teraz przynajmniej mamy spokój, nikt nikogo nie obgaduje za plecami:)

John Nowy wpis

No ja atmosferze taki ufny nie będę bo zaraz wyjdzie ze znowu sa kwasy a nikt głośno już nawet o nich nie wspomni. Ale na kasie może lepiej tu wyjdę? były podwyżki czy jednak dalej czekacie?

Jack Nowy wpis
@John

Cześć John, tu Jack, jeśli szukasz pracy to złóż CV bo pewno jesteś wykwalifikowanym, samodzielnym księgowym? Oni takich potrzebują i zapewne dogadasz się co do kasy o ile oczywiście nie ściemniasz że kasa a w głowie pusto że aż dudni...

Sylwek Nowy wpis
@Jack

Widzę ze nie pada jasna odpowiedź co do podwyżek. ciezko o nie jednak? szkoda bo na docenienie liczyłem tak szczerze. A dają chociaż jeszcze jakieś nagrody może?

Katastrofa zawodowa
@anonim

Ja również nie polecam a nawet ODRADAM. Jeżeli rzeczywiście chcesz się rozwijać zawodowo i poszerzać swoją wiedzę to w tym miejscu nawet nie ma ani jednej osoby od , której by można się coś ...

Pau
@Katastrofa zawodowa

Tak racja odradzam. Szefostwo to ludzie nie mający wiedzy tylko potrafią wymagać.szkolen nie ma.atmisfera (usunięte przez administratora)wsztscy uciekają stąd.Odradam

Staś
@Pau

Można wiedziec, ile osob ostatnio "uciekło"? Bo brzmi to nieciekawie. Czyżby szefostwo nie zauważało odpływu ludzi?

Ad Nowy wpis
@Staś

on

Czy może ktoś podzielić się wrażeniami z pracy w Kancelaria Jasta Sp. z o.o.?

Jo
@Administrator

Praca daremna...brak szacunku do pracowników.sa wykorzystywani...ludzie i prezesi nie przeszoleni.obiecuja dużo. A nie dotrzymują słowa.odradzam można na głowę upaść...

@Jo

Zgadza się prezesi nie douczeni.bardzi dużo można im z wiedzy zarzucić. Nie polecam.praca na akord.(usunięte przez administratora)

Gabson
@Ja

Ludzie darujcie sobie tam pracę Klienci uciekajcie jak najszybciej. Bałagan.chaos. Właściciele to kompletnie (usunięte przez administratora). Nie znają przepisów. A się wymądrzają i wciskają ciemnotę klientom

Monika
@Administrator

Pracowałam w tym biurze. Każda księgowa ma swoje firmy, wie za co odpowiada. Nie ma takich, którzy tylko wprowadzają fv. Właściciele dbają o potrzeby pracowników, Fajne zarobki są dla tych najlepszych, lojalnych i pracowitych. Wiem co mówię. Zmieniłam biuro tylko z powodu zmiany miejsca zamieszkania. Żałuję.

Czy kandydat na stanowisko ELEKTRYK w firmie Kancelaria Jasta Sp. z o.o. ma szansę poznać potencjalną ścieżkę rozwoju zawodowego już na rozmowie kwalifikacyjnej? Jak przebiega rekrutacja? Podziel się swoimi doświadczeniami.
ona

Ja uważam, że biuro jest w porządku. Warunki pracy i lokalowe są na b. wysokim poziomie, płaca rynkowa, a klienci i załoga praktycznie nie rotuje, dlatego można wiedzieć czego się spodziewać od klientów i współpracowników. Polecam

Spółka z o.o.

Witam serdecznie szukam bardzo dobrego , certyfikowanego biura rachunkowego Pełna księgowość polecono mi Kancelarie Jastę Jakieś sugestię na temat jakości usług oraz kompetencji, predyspozycji kadry ? Za pomocne opinie dziękuje

Zawiedziona

Własciciele nie wykazują zainteresowania klientom, zbyt wysokie ceny do jakosci obslugi, ciężko o kontakt z biurem w razie nagłej potrzeby, zarobki minimalne

Miska

Biuro jak biuro, dużo roboty można się dogadać na pracę zdalną ekipa fajna nie wszyscy oczywiście. Na kontakt z górą nie narzekałam przynajmniej nikt nie stał nade mną z batem jak to bywa ale leserzy i nieroby nie maja czego tam szukać. Kasy dostałam tyle na ile się umówiłam na rozmowie wiadomo kokosy są w korporacji a nie w biurze rachunkowym taka prawda szkolenie ze zmian w podatkach na początku roku było

Miska

Zapytali czego oczekuję jeśli chodzi o kasę, podałam widełki, zaczęłam od niższej kwoty, mają jeszcze szkolenia miękkie jak coś

Klient w Euforii
@Miska

A ja mam bardzo ale to naprawdę bardzo dobre zdanie o tej firmie. Wg mnie ścisła czołówka spośród biur rachunkowych na śląsku. Pracownicy ci wszyscy ludzie to wspaniali fachowcy. PEŁNY PROFESJONALIZM jeżeli chodzi o obsługę , wiedzę , zaangażowanie, kompetencje.. GODNI POLECENIA. A co do ogłoszeń rekrutacji to jest naturalne. Potwierdza to tylko regułę jak wysokie wymagania stawia pracodawca pracownikom w celu zapewnienia najwyższej jakości obsługi. Jeżeli pracownik zarabia 15 tyś to musi być naprawdę BARDZO BOBRY jeżeli nie to po prostu dostaje kopa w D.UPĘ. :) i i wylot.

Maria

Kancelaria nie ma strony internetowej, dlatego też ciężko dowiedzieć się konkretnie w jakiej dziedzinie się porusza. Z opinii poniżej nie wiele wynika. Ofert pracy, również brak. Dajcie znać jakie warunki umowy i szkolenia oferuje Kancelaria Jasta Sp. z o.o.?

Gość
@Maria

To jest zwykłe biuro rachunkowe. Mają strone www z pieknymi zdjęciami pracowników. Praca, nie polecam. Straszny chaos i nieciekawa atmosfera. Brak jakiekolwiek komunikacji. Najlepsze jak pracownik krzyczy na szefa przy innych pracownikach. Umowa o prace na okres próbny poprzedzona dniami próbnymi. Szkolenia brak-niczego sie nie nauczysz ani nikt Ci niczego nie wytłumaczy. Wszystko ladnie pieknie ale kazdy po 3 miesiacach odchodzi bo $ slabo.

zachwycona (była) pracownica
@Gość

To by się zgadzało z moim doświadczeniem

Gosia

@Jastarni :) rozumiem że jesteś pracownikiem, a powiedziałbyś jak z przyjmowaniem studentów na staż?

Salomon
@Gosia

Jeżeli masz szanse na staż to dam ci dobrą radę. Wybierz inne miejsce tutaj to strata czasu. Niczego się nie nauczysz a szans na karierę nie ma

Amadeusz

Dresscode obowiązuje taki jak wszędzie w branży?

Jastarni :)
@Amadeusz

taaaaak obowiązuje. Ale jak można się dobrze ubrać za najniższe krajowe? Lepiej przyjść w starych, pocerowanych (usunięte przez administratora) to może by dali podwyżki

była księgowa
@Amadeusz

Tam jest taka rotacja pracowników, że ciężko stwierdzić bo co miesiąc nowi ludzie.

Tomuś Lovelas
@Amadeusz

Jest tam taka elegancka śliczna pani blondynka niczym modelka. Zawsze trzyma klasa i przyjemni popatrzeć

roberto
@Tomuś Lovelas

też bym się umówił z Panią :)

Zostaw merytoryczną opinię o Kancelaria Jasta Sp. z o.o. - Tychy

Możesz oznaczyć pracodawcę w treści opinii wpisując znak @ np: @Pracodawca

łamie prawo polskie
ikona dobre praktyki
jest niezgodna z regulaminem serwisu GoWork.pl
jest wulgarnym komentarzem
jest niemerytoryczna

przebieg on-boardingu nowego pracownika
proponowane przez Pracodawcę wartości wynagrodzenia
ikona dobre praktyki
codzienna praca, również w relacji z przełożonymi
panująca atmosfera w pracy
#TwójGłosMaZnaczenie

• Jak się pracuje w Kancelaria Jasta Sp. z o.o.?

Zobacz opinie na temat firmy Kancelaria Jasta Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 2.

Kancelaria Jasta Sp. z o.o.
gemius

Na podstawie badań Mediapanel prowadzonych przez Gemius w okresie od 1 sierpnia do 31 sierpnia 2024: wskaźniki "Real Users" platforma internet.

Ranking Użytkownicy
(real users)