Omijać szerokim łukiem , zero wiedzy na temat remontu silnika ,mechaniki pojazdowej mogą wyżądzić sporo krzywd....
Polecam, auto chłodzi jak nowe, klimatyzacja działa, wszystko sprawdzone, naprawione , aż chce się wsiąść do samochodu. Polecam warsztat z czystym sumieniem. Komunikatywni, mili, pozytywni.
Wszystko w jak najlepszym porządku, chłopaki z Warsztatu Pompa kolejny raz zrobili to co trzeba, samochód firmowy gotowy w trasy Dziękujemy☺
Bardzo dobry warsztat, lokalizacja centrum Warszawy, duży parking, mega wiedza pracowników Polecam
Panowie z warsztatu Pompa zajęli się samochodem, odebrałam, bardzo jestem zadowolona☺ Samochód jezdzi jak wczoraj kupiony napewno kazdemu warsztat polecam☺
Warsztat Pompa oceniam jako najlepszy w Warszawie, chłopaki się uwinęły z przeglądwm przed wyjazdem błyskawicznie Atmosfera miła, Polecam
Serwisujemy u nich naszą flotę samochodów, polecamy ten warsztat samochodowy. Pełen profesjonalizm oraz podejście do klienta Ceny przystępne
Wszystko na czas, samochód wstawiliśmy rano a popołudniu był już zrobiony Polecam warsztat samochodowy Pompa na Warszawskiej Woli, dodatkowo duży parking dla klientów☺
Warsztat Pompa polecam z czystym sumieniem, nie dość że kompetentni z wiedzą to jeszcze jako W Centrum Warszawy nie drodzy Samochód odebrałam zadowolona Polecam☺
Bardzo dobry warsztat samochodowy mieszczący się w centrum Warszawy na Woli, cenowo też bardzo dobrze, samochód wstawiłem rano a popoludniu był jak z fabryki, tiuning przeprowadzony profesjonalnie Polecam☺
Wszystko w najlepszym porządku, samochód zrobiony jak trzeba, kasowo też dobrze. Duży parking dla klientów. Polecam P.s szukać pana Pawła☺
Zgrana ekipa, miła atmosfera, kasa na czas, naprawdę warto tam pracować☺ Dodatkowo bardzo dobrze wyposarzony warsztat, pracownika traktują z szacunkiem POLECAM
Robią cuda z bmw naprawde polecam
Bardzo dobry Warsztat na Woli w Warszawie, szybko, sprawnie samochód zrobiony przed wyjazdem. Przystępne ceny szczerze POLECAM
Jak wygląda praca u nich w firmie Warsztat Pompa Sp. z o.o. w mieście Warszawa? Są jakieś nowe miejsca? Oczekujemy na nowe komentarze. Może pojawi się osoba aktualnie pracująca, bo nie wiemy jak obecnie jest u nich?
Szczerze Polecam, duża firma, spory warsztat, dużo roboty, naprawdę bardzo dobra atmosfera
Rewelacyjna atmosfera, można się dużo nauczyć, jest co robić ciągle przyjeżdżają samochody. Kasa się zgadza, właściciele mega pozytywni a najbardziej Pan Paweł można się dogadać Polecam!☺
Jak się pracuje w Warsztat Pompa Sp. z o.o.?
Zobacz opinie na temat firmy Warsztat Pompa Sp. z o.o. tutaj. Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy oraz kandydaci do pracy to 1.
Jakie są opinie pracowników o pracy w Warsztat Pompa Sp. z o.o.?
Liczba opinii, które napisali obecni i byli pracownicy to 1, z czego 0 to opinie pozytywne, 1 to opinie negatywne, a 0 to opinie neutralne. Sprawdź tutaj!
Jak wygląda rekrutacja do firmy Warsztat Pompa Sp. z o.o.?
Kandydaci do pracy w Warsztat Pompa Sp. z o.o. napisali 1 opinii na temat procesu rekrutacyjnego. Zobacz szczegóły tutaj.